- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
günaydın kızlar:gitme:dun gece felaketti hacer hiç susman sürekli ağladı iftardan sonra huysuzlugu başladı emzirdim uyudu uyandı hala aynı mızırdanıyo aglıyo babasıyla parka götürük kaymayı cok sevdiği halde kaymak istemedi biraz salladık getirdik hala ağlıyo mamasını yaptım yarısını içti ve nerdeyse sahura kadar ağladı dün hiç kaka yapamamıştı ıkındi felan ama yokk sanırsam gece karnı ağrıyodu minoset icirdik rezene cay yaptık kabızlık fitili attıp kakasını yaptırdık yokk hiç bişey fayda etmedi karnına masaj yapıyorum cok agrıyo olsa gerekki nasıl bagırıyo az bastırınca çıglık atarak aglıyo ne babasında ne bende hal kalmadı sinirimiz bozuldu hayret ettim ya bebeken bile hiç gaz problemi olmamıstı hatta bu zamana kadar ilk defa bu kadar cok agladı off nazarda değmiş olabilir babası luzumsuz
yürüyo diye herkese söylemiş ki cocuk daha kalkıp kendi gidemiyo bile kısa mesafelere geliyo ama millet haceri kosuyo sanıyo galiba görevlinin bile haberi var
bizim oğlan 14 aylık daha ayakta duramıyoo yaaa dedi gece acile gidecektik artık babannesi geldi aldı sarkı söyereyek uyuttu da bizde bi nefes aldık sahurda sonrada ara ara alkıp emdi şimi iyi cok şükür belkide üst dişler gelecek ne oldu bilmiyom allahım bidaha böyle bi gece yaşatmasınn bana ve tüm annelere ,babalara yaşatabilr
bunlar cemreyle anlaşmalı zaten dün cemre öyleydi bugün rahat uyumuş bak şimdi bugün hacer de güzel uyursa bilki bunların telepatik güçleri var yarın sonuçları bekliyom sabah ilk işin bunu aydınlatmak olsun merak etme bugün iyi olur hacer arada bir geliyolar işte