2008 Ekim Anneleri

Slm Kızlar
Olcayım hoşgeldin hayırlı olsun Derinimin sünneti bu arada tşk ederim iyi dileklerin için canım benim sık sık gel tel ile de görüşelim
Celenim çok üzüldüm adına sen bui geceye birde sahuru mu sıkıştırdın hiç uyumamışındır canım Allah sana sabır versin
Zeynepcim sanada çok tşk ederim sağolasın
Tüm ekim annelerinin Cuması ve Ramazanı mübarek hayırlı uğurlu olsun
Kızlar Ramazanın ilk günü diye tutabiliyo muyum deneyim dedim niyetlendim Allah'ım tamamına erdirsin şimdilik iyi gidiyor Cuma saatinde dualarınızı eksik etmeyin benden de olur mu
Rabbim cümlemize bu Ramazanı ağız tadıyla huzurlu mutlu geçirmeyi nasip etsin....

oyyy kuzuma ne oldu yaaa:sm_confused:geçmiş olsun sancı falanmı giriyo acaba:uhm:
canım bu dediğin yerlerin ikisi birbirine çok tersler.bir sana yakın sayılır yani Hidiv kasrı beykoz tarafında Çubuklu da belediyenin çok güzel işletmesi var Kasrın içinde restoranı mevcut.eğer o tarz ortamları seversen Yıldız parkı da çok güzel belediyeye ait yine.ama sosyal tesisler gibi değil tabiki.Florya ya gelmek istersen ayrı bir gün tercih et iftar için mi istiyosun sen buraları canımyerimseniben
yok zeynepcim iftar için sultanahmet planım var cok istiyorum orda olmayı ezan saatinde opuyorumnanaktan
yıldız parkı neresi?senin önerebileceğin mutlaka görün diyebileceğin biyer varmı?yarına lazımdaaaa :1closedeyes:
anaaa ne orkestrası leyn turkbayragi çok eğlenceli ama burda davul bile çalmıyorlar :1closedeyes: tekbaşıma oruç tutuyom çok kötü ya kaç gündür yemek bile yapıp yemiyorum bugün bile hiç yapasım yok sahura da kalkmadım yalnız hiçbirşeyin tadı olmuyo

haklısın zambakcım..cok zor yanlızlık..allaım bööle ayrılıklar bööle yanlızlıklar versin :Saruboceq: bende hamileliğimin son 3 ayını yanlız gecirmiştim..ağlaya ağlaya yemek yerdim oda sırf mecburiyetten yerdim :çok üzgünüm:

banada korkuo gibi gelio :uhm: yada sancı kuzuların ağzı var dili yok bööle olasılıklar üsütne kalmakta cok zor bee :a015:

Slm Kızlar
Olcayım hoşgeldin hayırlı olsun Derinimin sünneti bu arada tşk ederim iyi dileklerin için canım benim sık sık gel tel ile de görüşelim
Celenim çok üzüldüm adına sen bui geceye birde sahuru mu sıkıştırdın hiç uyumamışındır canım Allah sana sabır versin
Kızlar Ramazanın ilk günü diye tutabiliyo muyum deneyim dedim niyetlendim Allah'ım tamamına erdirsin şimdilik iyi gidiyor Cuma saatinde dualarınızı eksik etmeyin benden de olur mu
Rabbim cümlemize bu Ramazanı ağız tadıyla huzurlu mutlu geçirmeyi nasip etsin....

amin bızdıkım :çok üzgünüm: ama ben oruc tutmuyorum hem regliyim hemde sütümden korktuum için bu sene bööle gecicek :gitme:
hem sen nie tutuosun oruc :mymeka: daha vucudun toparlanamadan hamile kaldın..hem vucudunun hemde bebeğin besine güce ihtiyacı var aşkolsun :umursamaz: allahım dayanma gücü versin bebşinide korusun :Saruboceq: allaha emanet olun :Saruboceq:

Slm Kızlar

Ayy canım allah kabul etsinn inş hiç sıkıntı olmadan akşam edersin

celeeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey::nazar:

Son düzenleme:
celeeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey::nazar:

ayyyyy maşallaahhh kırkbinkere maşallaahh :nazar: :nazar: :nazar: nasılda buyudu sıpacan gözlerim doldu kız :1hug:

Valla bebişim açlıktan tekmeler savurmaya başladı 15:30 da işten çıkıyorum ama servisi beklersem iyi olacak o da saat 16:00 te aksi takdirde yüürümem gerekecek sıcakta yapamam yani 16: 00 da bir çıksam eve bir atsam kendimi iftara kadar yatarım yalnız Esmayı ablamdan almam lazım onlarda oruç yemeklerini falan yapsınlar eve 10 dk lık yol var o zaman diliminde bişey olmazsa olmaz gayrı anneme bırakır yatarım ya tansiyon düşüklüğü bitiriyor beni yoksa bir sorunum yok ta inşallah bir yerlerde bayılmam

Valla bebişim açlıktan tekmeler savurmaya başladı 15:30 da işten çıkıyorum ama servisi beklersem iyi olacak o da saat 16:00 te aksi takdirde yüürümem gerekecek sıcakta yapamam yani 16: 00 da bir çıksam eve bir atsam kendimi iftara kadar yatarım yalnız Esmayı ablamdan almam lazım onlarda oruç yemeklerini falan yapsınlar eve 10 dk lık yol var o zaman diliminde bişey olmazsa olmaz gayrı anneme bırakır yatarım ya tansiyon düşüklüğü bitiriyor beni yoksa bir sorunum yok ta inşallah bir yerlerde bayılmam

anaa kke tutmasaymıssın canım izin var sonuçta hem hamilesin hem calısıyon hemde küçük bebeğin var cok zor olur

len kısmet karısı gel buraaaa yakaladım seni Çok üzgünüm çoook nerlerdesin sen bakem :mymeka: yamır napii :1hug:

Leylacım 41 kere maşallah bebişine büyümüş de adam olmuş yürüyomuş darısı bizim tembellerin başına bizimki ancak kısa süre ayakta durabiliyor ama daha düzgün ortopedik bir ayakkabı bile alamadım kızıma ben

:
Slm Kızlar
herkese hayirli cumalar canim ya nasil dayanacaksin sen genede sen bilirsin ama allahim kabul etsin:Saruboceq:

canim ya cok tatli masallah sana :nazar::nazar:darisi benim yagmuruma insallah:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bir sitede yarisma vardi en tatli uyuyan bebek yarismasi bende heveslendim katildimalkisalkisalkisalkisalkisalkis sadece ve sadece 1 oy almis kizim oda benim kendi oyum:roflol::roflol: cok moralim bozuldu:çok üzgünüm: sizlerde oy verebilrmisiniz acaba yerimsenibenbir el atsanizda el birligiyle kizimi sampiyon yapsak:hooray::hooray: ha kizlar desteklerinizi bekliyoruzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

len kısmet karısı gel buraaaa yakaladım seni Çok üzgünüm çoook nerlerdesin sen bakem :mymeka: yamır napii :1hug:
burdayim emir ve görüslerinize hazirim komutanimturkbayragi yagmurda kucagimda emiyor yeni uyandi bir ümit belki gene uyur diye memeyi dayadim agzina:roflol::roflol:
sen ne yapiyosun senin cadi ne yapiyoryerimseniben

:
herkese hayirli cumalar canim ya nasil dayanacaksin sen genede sen bilirsin ama allahim kabul etsin:Saruboceq:

canim ya cok tatli masallah sana :nazar::nazar:darisi benim yagmuruma insallah:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bir sitede yarisma vardi en tatli uyuyan bebek yarismasi bende heveslendim katildimalkisalkisalkisalkisalkisalkis sadece ve sadece 1 oy almis kizim oda benim kendi oyum:roflol::roflol: cok moralim bozuldu:çok üzgünüm: sizlerde oy verebilrmisiniz acaba yerimsenibenbir el atsanizda el birligiyle kizimi sampiyon yapsak:hooray::hooray: ha kizlar desteklerinizi bekliyoruzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
he gönderde bizde oylayak hayret öslem bunu nasıl kacırmıs kaydirigubbakcemile3
burdayim emir ve görüslerinize hazirim komutanimturkbayragi yagmurda kucagimda emiyor yeni uyandi bir ümit belki gene uyur diye memeyi dayadim agzina:roflol::roflol:
sen ne yapiyosun senin cadi ne yapiyoryerimseniben

:1closedeyes: ii uyuyi lülülülülülü butun geceyi telef etti şimdi keyif catii :mymeka:

maşallah hacere alkış da yapıyo gülçe de yürüken alkış yapıyo çok seviniyo ben de fotoğrafını çekim dedim kaç kere ama fotoğraf makinesini görünce kendini yere atıp koşa koşa makineyi almaya geliyo kaç defa denedim en son pes eden ben oldum

Leylacım 41 kere maşallah bebişine büyümüş de adam olmuş yürüyomuş darısı bizim tembellerin başına bizimki ancak kısa süre ayakta durabiliyor ama daha düzgün ortopedik bir ayakkabı bile alamadım kızıma ben

günaydııınnnmirmirmirmir berbat bir gece gecirdik.12 de yattık 1 de cemrenşn cığlıklaına uyandık ooff nasıl ağlıo meme veriom daha cok ağlıo gezdiriom daha cok deli olduk.apartman ayaa kalktı gene :çok üzgünüm: neyse bu uyudu 5 te yine allaammm nasıl ağlamak :1shok: bu sefer babası susturmaya calısıo ama yok :1no2: 1 saat sonra sustu :Saruboceq: sonra 8 de kalktık hala uyanık :nazar:

puhahaa orkstra he :roflol: allahtan solistleri yok :roflol:

zeyneeeeeeeeeeppppppp nerdeydin len kılsız :mymeka: "yarına bana itanbul planı yap bakem şutarafagitti ben en cook floryayı ve hıdiv kasrını merak ediyorum birbirlerine uzakmı?:uhm:

aynı şekilde biz öyleyiz geceleri ağlıyor ancak battaniyeyle sallıyoduk korkuyor bence bizimkide başucuna kuran koyduk şimdi rahat huzurlu şükürler olsun ama senin kız hastalıktan dolayı olabilir ya anacım bu idrar yolu enfeksiyonu helede kızlarda çok sık tekrarlayabiliyor çok hassas demekki benim kızkardeşimde o sondalı şeyden çektirmişlerdi annemler daha birkaç aylıktı hala daha en ufak bişeyde hastalanır geçen yıl havuza girdi yine nüksetti ama dedğin gibi kardeşimnki kalıtsal çünkü babamdada varmış ve farkedilmediği için ilerleyip böbreği eritmiş babam şimdi tek böbrekli bebekken farkedilseydi tabiki böyele olmazdı babaannem ne bilsin oğlu idrar yolu enfeksiyonumu olmuş kaydirigubbakcemile3 saldım çayıra mevkaydirigubbakcemile3lam kayıra

kız bide şey diyecem bak sultanahmette bu yıl 30 günde 360 tane etkinlik olacakmış geçen yıl gidememiştim kitap fuarıda oluyor orda eyüp feshane ramazanda çok güzel oluyor bide belediyenin sosyal tesisleri var iftar veriyorlar çok uygun ve ortamı çok nostaljik ama önceden rezervasyoın yaptırmazsan yer bulamıyosun ben en çok fethi paşayı seviyorum üsküdarda

Kızlar biliyormusunuz derin 24 haziranda sünnet oldu ay şimdi çok utandım teyzelerine bunun bile haberini vermemşim ben ama gerçekten hiç vakit yok beni affedin canlarım sünnet düşüen herkese şiddetle tavsiye ederim rabbim yardım etti ve bu meseleyide çok şükür hallettik ibolya valla düşün derim anacım allah yardım ediyor

ayy ne güzel ya atlatmışsın canım hadi hayırlı olsun bizde istiyoruz bide 2-4 yaş arası sünnet için uygun değil diyorlar çocuk cinsel kimliğini o dönemde bulurmuş bide ilerde sünnet düğünü yapacağımız zaman oğlum korkmak yerine eğlensin bide şey soracağım çok problem oldumu yani nasıl iyileşme süreci falan derinde bir huysuzluk falan oldumu

[

canim gecmisi okuyunca gördüm gecmis olsun kizina biryerimi agridi acaba ya ha allah umarim önemli bir sorunu yoktur:Saruboceq:

valla bilmiyorum ki :sm_confused: gecen haftada yapmıstı bunu..hatta yanlızdım evde kocam ökğzğ nöbetciydi..ya ben dişlerinden şüpheleniyorum.üstler feci kabarmıs ve zorluyor anladığım kadarıyla :çok üzgünüm:
bbenm izmirden bi arkadasın bebişi var kasım doğumlu.ona doktoru 7. ayında bi iğne vermiş.iğneyi kırıp ağğzından damlatmıslr.3 günde 4 dişide cıktı bebeğin dedi.ne ağrı ne sızı ne ates hiç bişi olmamıs.acaba bende doktora sorssammıki :uhm: cok üzülüyorum yaa :çok üzgünüm:

X