2008 Ekim Anneleri

Zambakk arayi uzatma gene gel safagi biz sayarik sen merak etme
uzatırmıyım leyn burası olmasa 158 günü nasıl dolduracam artık buralıyım
Hacer kucagima cikiyo memee memee diye yapisiyo bende napacak diye hic aldirmiyom meme felan vermiyomm sonra meemmem memmem diye agliyoo onun memmesiymis vermiyomusum memmemi vermiyo diye aglar yakinda

gülçe hala konuşmuyo klava: dün biraz sanki ge ge dedi bayadır gel gel diya çağırıyom bide git diyodum az önce naptı biliyomusunuz benden hiçkimseye gitmiyo babannesine gidecekmiş gibi yapıp geri bana sarılıyordu işte az önce babannesi zorla almaya çalıştıı onu itip git git demezmi gülmekten öldük yaa kaşlarını da çatmış git diyo zilli haaa bu arad kaynanam da yarın gidiyo okullar açılana kadar yalnızım sonrası kısmet artık

selamun aleyküm hatunlar nasılsınız bakemm.şşş zambakım galaksi dahimm benim nasılsın gülçem nasıl.kaynanan gidiyormuş hadi gözün aydın.

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
leylaa gelmiş ayyyhhhhalkisalkisalkis
nasılsın canım benim napıyorsun hacer zillisi nasıll

leylaa baaak bu taraftayımhihoyyytbu taraftaahihoyyyt
gel buraya ne işin var o ilginç konuda ismini bile söylemeye korkuyorumm-tatlicadiarzu-

yaaaaaa üffffff sabah geldim günaydın demey kimse gelmemiş şimdi geldim yine kimse yok ya niye kimse gelmiyo özlüyom ben sizi ama

tünaydın len millet laelaelaelaelae iice boşlamaya basladınız heee :umursamaz: kış gelince patır patır dökülüceniz dimi lmaz: tabi burası boş vakit gecirme yeri zaten basım ağrıo sengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-

gunaydııınn ben geldim annemlerdeyizz hacer babamdan hep korkuyodu öpünce ağlıyodu bıyıkları var diye babamda tutumuş bıyığını kesmiş puhahahaa haceri öpmek için kac yıllık bıyıgı feda etmişş ama zilli hjala ağlıyoo gitmek istemiyo öptürmüyo

geçmiş olsun cemreme.inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız:Saruboceq:

sorma celen herife zor bela bulasik makinesi aldirdim onuda yagmur cadisi bozucaksenağlama yagmura banyo yasak artikkötükedihüso yagmur tam bir karistirma makinesi oldu artik acmadigi cekmece karistirmadigi dolap kalmadi kafamçokkarıştıözel diye birsey yok artik hersey yagmurdan soruluyor:uhm: yürüme cabasi var ama simdilik sürünmek daha kolay geliyor ama ben devamli ellerinden tutup yürütüyorum pratik olsun diye onaalkisalkisalkis buarada dis sayimiz 8 oldualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis iki gündür hafif atesi vardi megerse alttaki disleri geliyormu suanda üste 4 altida dörtlemis olduk [/QUOTE]

:1shok:8 mi maşallah biz hala 2 de kaldık.bu aralar çok salyalıyız ama bilemiyorum.ağzını açıp bakıyorum ama bişi yok.beyazlık bile.bugün göksu parkına gidecez.inşallah geçen seferki gibi hastalanmayız.anlamıyorum geçen gittiğimizde sıkı sıkı giydirmrmr rağmen hemen hasta oldu.şapkasına kadar her şeyini takmıştım.bi atkımız eksikti.ankaranın havası sonbahar havasından çabuk esinlendi bu yıl.akşamları çok soğuk oluyo.şöyle askılıları giyip dolaşamadık bu yıl.nasıl bi yaz geçirdim anlamadım:çok üzgünüm:

canım aslında eşin sana gerçekten şaka yapıyo ama sen de benim gibi o kadar çok bunalmışsın ki her şeyi ciddiye alıyosun.senin için ankaranın havasını bol bol koklarım canım.taaa oralara kadar gelir.sen yeter ki iste ve mutlu ol.Şeniz

sagol canim bende gercekten cok bunaldim herseye patlar oldumdelikafadulden bende öyle olmasini umut edip bana saka yaptigina inaniyorumşutarafagitti ankaraya söyle benim gözümle bir bak olurmu hey gidi ankara:lepi: haaaa eylülcügüm erymandami oturuyorsun merak ettim sadece cok öptükŞeniz

piişşt napıyosunuzzz ben giremiyorum artık eskisi gibi eşim yarın işe başlıyor tatil bitti ramazan gelmeden temizliğimizi yapalım dedik ne alemndesiniz bebeler napıyor celen geçmiş olsun pek okuyamadım geçmişi ama
bizde hala 2 dişliyiz 3 ay oldu ikisini birden çıkardı hala tık yok ama gece uykumuzda yok alt dişlerini çıkarırkende sabah 4te kalkıp ağlardı şimdide aynı saatte ağlıyor ama kabarıklık falan yok salya var

ibolyacım sen ne alemdesin düzeldimi aranız hep aklımda dualarımdasın ama kısmet oluypta bi giremedim yusuf napıyor

yok hayatım etlikte oturuyorum.bazen öyle oralara gidip nefes alıyorum.inan çok boğuluyorum evde

naber len terken.oğluşun napıyo.yiyo mu yemeklerini artık.yoksa yine kavga mı ediyosunuz muhahaha:roflol:

kızlar köfteyi nasıl yapıyosunuz ve nasıl veriyosunuz mamayla yada başka bişeyle ezerekmi veriyosunuz yoksa diretkmi ben patatesle ezerek veriyorum ama çok küçük küçük değilse öğürüyor nasıl alıştıracam bu çocuğu gerçi 2 tane dişimiz var üstleride çıksaydı daha rahat yerdi belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…