- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
uzatırmıyım leyn burası olmasa 158 günü nasıl dolduracam artık buralıyımZambakk arayi uzatma gene gel safagi biz sayarik sen merak etme
Hacer kucagima cikiyo memee memee diye yapisiyo bende napacak diye hic aldirmiyom meme felan vermiyomm sonra meemmem memmem diye agliyoo onun memmesiymis vermiyomusum memmemi vermiyo diye aglar yakinda
leylaa baaak bu taraftayımhihoyyytbu taraftaahihoyyyt
gel buraya ne işin var o ilginç konuda ismini bile söylemeye korkuyorumm-tatlicadiarzu-
ben geldim len kılsız karılar1 haftadır girmiyorum en on yazdığımdan beri 5 sayfa ilerletmişiniz :mymeka: boş bırakmayın bak haliiloar cirit atıo lülülülülülü halilo ben seni biliom lülülülülülü
nese gelelim bize evimize yerlestik şükür :Saruboceq: ama alısamadık :gitme: yanlızlık kötü koydu :gitme: cemrede sanırım hava deiişminde salı günü 40 derece atesliydi..cok telaslandım fitille suruplarla indirdik şükür :Saruboceq: bugun de doktora götürdük çişi berbat kokuodu :sinifsinif: kültür ve tam idrar verrdik ptesi alıcaz inşallah bişi cıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq:
valla cok sanslisin leyla türk olsunda camurdan olsun diye bosa dememislerhihoyyyt kendi milletimiz gibi varmi:lepi: burda alman bebelerine dokunamassin bile elletirmiyorlar kötükedihüsohatta disari cikinca yagmuru görenler ay netatli dokunabilirmiyim diye izin aliyorlar cok acayip geliyor banayasakkelime tabi izin almalari güzel ama burda bebekler milletvekili gibi dokunuzmazligi var :roflol::roflol: haaaa benimde bir türk komsum var yagmuru gördügü zaman bidi bidi diye seviyor sinir oluyorum yavvv:roflol::roflol:
hoşbulduk canımın içi :1hug: yamır napii?yürümeye basladımı makine kurdu kaydirigubbakcemile3 o bulasık makinesindeki resmi gözümün önünden gitmii kaydirigubbakcemile3
evet canim tam 8 tane oldu disimiz tam isirmalik oldu bol bol beni isiriyor:çok üzgünüm: bebekten bebege degisiyor mesela benim ablamin cocuklari yaslarini doldurduktan sonra cikiyor disleri bizimki dis konusunda baya erken davrandi:lepi: insallah bütün herseyi bukadar hizli ve erken olmaz evlenip annesini birakmak gibi:umursamaz:
eylül bugün göksuya gidecekmissin ya benim icinde ankaranin havasini bir kere koklarmisinyerimseniben söyle derince cek nefesini bende hissedebiliyim simdiden cok sagol canim özledim oralari:çok üzgünüm:
bugün moralim cok bozuk aslinda yafisfisfis esimin hareketleri moralimi bozuyor bana acayip acayip laflar söylüyor saka yollu eminim benim kirmak icin söylemiyor ama cok sinirleniyorum yaaaa
1 güya yagmur benim sözümü dinlemiyormus :dilcikar:
2yagmuru ben cagirdigim zaman ancak babasi hadi kizim anneye git derse gelirmis bu su oluyorki babaya düskünmüs:içelim:
normalde daha bür sürü seylerde ilk basta tuhafima gitmiyordu ama üst üste okadar cok söylüyorki cekilmez hal aldi ve cok sinirliyim bu yüzden cokmu abartiyorum kizlar ya:uhm:
canım aslında eşin sana gerçekten şaka yapıyo ama sen de benim gibi o kadar çok bunalmışsın ki her şeyi ciddiye alıyosun.senin için ankaranın havasını bol bol koklarım canım.taaa oralara kadar gelir.sen yeter ki iste ve mutlu ol.Şeniz
naber len terken.oğluşun napıyo.yiyo mu yemeklerini artık.yoksa yine kavga mı ediyosunuz muhahaha:roflol:[/QUOT
bigün yiyo bigün yemiyo anacım ona göre bigümn yiyiz bidün kavgalıkaydirigubbakcemile3 siz napıyonuz