2008 Ekim Anneleri

lmlar gülçe acaip huysuz herşeye ağlıyo otursa ağlıyo kalsa ağlyo zaten yalnızım delirdim yaa bide yemek falan yazmışsınız ama gülçe hala hiç yemek yemiyo sadece biberonla yiyo 1 hafta falan kaşıkla herşeyi yemiştii ama geçen haftadan beri yine sadece biberonla yiyo normalmi yaa bu çocuk yaşına geldi nerdeysse hiçbişey yemiyo napcam ben ağzına bişey verecek olsam kıyameti koparıyo

nerdesiniz leeeeeennnnn :1shok: köyün mıhtarı bilenem gelmemiş :1shok: leyluuuuuuuuşşşşşşşşşş nirdesin gıııızzz delikafadulden

mıhtarr geldiiiii siz nerdesinz zemuszemusçok yoruldumm offf annemle teyzzem geldi mantı yaptık dolabı doldurduk offf öldüm amma iyi oldu ramazanda rahat olur:a015: neyse ben kaçar
iboşu cok sevindim sana kısa tatil iyi gelmiştir gerçekten ben gitmiş gibı oldumm ohh

terkencim geçmiş olsun kuzuna.şimdi nasıl yavrun.ayy artık dikkat et oğluşuna iyice hareketlenmiş.bizim eylül gibi tembel değil.ekim bebelerinin i.çinde en tembeli eylül.ahanda şuraya bi cızık.en son eylül yürüyecek bu bebeler içinde.muhahaha.

celen biz iyiyiz Allah'a şükür.sen sonuçları aldın bugün nasıl çıktı kuzumun sonuçları?

iboşşşşşşşşş iyi gez iyi eğlen canım.çok bunalmıştın zatiiii

zambak doktora sordun mu hiçç gülçenin durumunu?belki kaşık sevmiyodur.eylül küçüklüğünden beri kaşık alıyo.düşün suyu bile kaşıkla veriyodum.o yüzden eylül biberon almıyo.

selam kızlar nasılsınız
iboşcum negüzel değişiklik olmuş gezmişsiniz aferin yusuf beye rahat gitmiş yolda kerem gibi çıldırmamış bizim deli oğlanı benzinlikte battaniyede salladıydık ne maceralıydı dönüşümüzkaydirigubbakcemile3
terken cevizden filan değil senin oğlanın hamırında var hareketlilik
zambakcım kolay gelsin dişten olabilir mızmızlığı
leyloş afiyet olsun mantılar ne güzel ramazan hazırlığı yapıosunuz bende bişiycik yok

kızlar ya keremin doğumgünü ramazanda iftardan sonra yapsam mı nasıl olur sizce bana bi akıl verin helesositososito

iboş ya manda kaymağı nasıl bişiy olaki

özlemcim eğerki aile içinde yapacaksan iftardan sonra olur bence ama yinede sen bilirsin:sm_confused:

hay allah neden durmuo ki :çok üzgünüm: acaba diş sancısımı zambakcım :çok üzgünüm:
bu kasık olayına artık yavastan gec derim ben.kolay kolay vazgecmez alıskanlığından ama sevdiği seylerle işe basla.mesela en sevdiği muhallebiyse günde 1 veya 2 kasığı ööle var.hatta meyve seviosa bile atıorum üzüm mesela kasığın içine bi tane koy ağzına ver.bööle bööle alısıcktır.ama sen pes etme yeterki :lepi:
afiyet olsun len cokacimcoook kıskandım mı :1shok: ne kıskancam be :dilcikar:

bugun eşim öküzü izin alamadığı için yarın sabahtan gidicez eylülcüm

olur tabi neden olmasın yerimseniben ama insanların üstüne rehavet çökeceği için zorda olabilir.gec acılıcak bide oruc :uhm:

celencim dikkat et kendine beline falan yorma öyle.demek yarın belli olacak Cemrenin sonuçları hadi hayırlısı canım ya hayır haberlerle gelin:))

ekim anacıkları kendime nihayet facebook alaraktan milli olmus bulunmaktayım kocemin face inde ekli olanlar yavastan bana gecebilrller buyrunnnnnnnnn

izin yarın son canım çarşamba başlıyo eşim.baştan sıkılıdım evde olmasına ama şimdi zor geliyo ya alıştım valla:))

izin yarın son canım çarşamba başlıyo eşim.baştan sıkılıdım evde olmasına ama şimdi zor geliyo ya alıştım valla:))

haklısın vallaa.s 1 gün bile evde kalsa ertesi gün zor gelir banada.evde olsa ayrı dert olmasa ayrı dert ama ii tadını cıkardınız içinize sindi dimi?

valla sindi celenim evlendiğimizden beri ilk kez evimizdeyiz keyfini çıkardık hem evimizin hem kuzumuzun hemde ıstanbulun:))
diğer arkadaşımın eşide izinde olunca onlarada bizede iyi oldu valla onunki bugün başladı gerçi işe(

bende ceviz veriyorum ama bıldırcın yumurtasından sonra benimkine bir haller oldu.artık duru durağı yok.
terken demekki her zaman halimize şükredecek bişeyler var.bizden daha zor durumda olan insanları gördükçe dahada çok şükrediyorum.
kimselerbilmez kıss feyzoş napiii
napsın anam akşama kadar 10 defa düşüp ağlıyor.nereyi bulsa tırmanıp kalkıyor.sanırım benimde kilo verme vaktim geldiikaydirigubbakcemile2
haydeee e nasıl veriyorsun çorbaları falan.hiç katı yemiyormu.elinle falan verincedemi yemiyor(sorana bak sanki benimki yiyorda)
zamanla herşey yoluna girer canım.:1hug:

e iyi hadi sende epek gezdin zeynepcim.ben bu gezmelerde tozmalarda feyzayı zor doyuruyorum.zaten öğüre böğüre yiyor birde gezmede olunca temelli kuduruyor.
zeynepcim bu arada mesleğinde yönetmenlik yazıyor.sorması ayıp olmazsa ne yönetiyorsun:uhm:

valla gezmelerde zor oluyo haklısın.arkadaşım sebze çorbası almış milupanın yyanınada termosta sıcak su 2 dk yapıp yedirdik bizde napalım gezmeye gittik yakaydirigubbakcemile3
canım aslında yöneticilik yaptığım ama öyle bir seçenek olmayınca bende onu seçmişim zamanında aslında düzeltmem lazımCADIARZU

ayyy şekerim bende teeee ne zamandır seni yönetmen sanıyorumyaaaa.kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

özlemcim eğerki aile içinde yapacaksan iftardan sonra olur bence ama yinede sen bilirsin:sm_confused:

aile içinde bikaç da yakın arkadaş çağırcam bakalım bu hafta karar verip hazırlıklara başlamam lazım

bizim eve yakın bi ağustos annesiyle görüşüoduk geçen onun doğum gününe gittik 2hafta oluo çok güzeldi:asigim:

ayyy şekerim bende teeee ne zamandır seni yönetmen sanıyorumyaaaa.kaydirigubbakcemile3

bendeeeekaydirigubbakcemile3

cevizi bende hergün vermeye başladım bide yumurtayı hergün veriyorum 2haftadır.beyazını nasıl vercem onu düşünüyorum ezsen tam ezilmio öyyykkk hiç sevmem zaten geçen birazını ezdim verdim

bide rafadan yumurtaya ne zaman başlayabilirz acepCADIARZU

günaydınlar hanımlar özlediniz mi bizi
celencim inşallah cemrenin tahlilleri temiz çıkar
soranlara da cevao olsun gülçe katı bişey yemiyo ki meyve suyu falanda içimiyo sadece mama seviyo onu da kaşıkla deniyorum çok açsa bi kaşık alıyo sadece 2.yi asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…