- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
nerdesiniz leeeeeennnnn :1shok: köyün mıhtarı bilenem gelmemiş :1shok: leyluuuuuuuuşşşşşşşşşş nirdesin gıııızzz delikafadulden
yok geldi, ama bikaç defa anca geldi, denizlili olduğu için benim ilgimi çekmişti ordan biliyorum
selam kızlar nasılsınız
iboşcum negüzel değişiklik olmuş gezmişsiniz aferin yusuf beye rahat gitmiş yolda kerem gibi çıldırmamış bizim deli oğlanı benzinlikte battaniyede salladıydık ne maceralıydı dönüşümüzkaydirigubbakcemile3
terken cevizden filan değil senin oğlanın hamırında var hareketlilik
zambakcım kolay gelsin dişten olabilir mızmızlığı
leyloş afiyet olsun mantılar ne güzel ramazan hazırlığı yapıosunuz bende bişiycik yok
kızlar ya keremin doğumgünü ramazanda iftardan sonra yapsam mı nasıl olur sizce bana bi akıl verin helesositososito
iboş ya manda kaymağı nasıl bişiy olaki
hay allah neden durmuo ki :çok üzgünüm: acaba diş sancısımı zambakcım :çok üzgünüm:lmlar gülçe acaip huysuz herşeye ağlıyo otursa ağlıyo kalsa ağlyo zaten yalnızım delirdim yaa bide yemek falan yazmışsınız ama gülçe hala hiç yemek yemiyo sadece biberonla yiyo 1 hafta falan kaşıkla herşeyi yemiştii ama geçen haftadan beri yine sadece biberonla yiyo normalmi yaa bu çocuk yaşına geldi nerdeysse hiçbişey yemiyo napcam ben ağzına bişey verecek olsam kıyameti koparıyo
afiyet olsun len cokacimcoook kıskandım mı :1shok: ne kıskancam be :dilcikar:mıhtarr geldiiiii siz nerdesinz zemuszemusçok yoruldumm offf annemle teyzzem geldi mantı yaptık dolabı doldurduk offf öldüm amma iyi oldu ramazanda rahat olur:a015: neyse ben kaçar
iboşu cok sevindim sana kısa tatil iyi gelmiştir gerçekten ben gitmiş gibİ oldumm ohh
bugun eşim öküzü izin alamadığı için yarın sabahtan gidicez eylülcümterkencim geçmiş olsun kuzuna.şimdi nasıl yavrun.ayy artık dikkat et oğluşuna iyice hareketlenmiş.bizim eylül gibi tembel değil.ekim bebelerinin i.çinde en tembeli eylül.ahanda şuraya bi cızık.en son eylül yürüyecek bu bebeler içinde.muhahaha.
celen biz iyiyiz Allah'a şükür.sen sonuçları aldın bugün nasıl çıktı kuzumun sonuçları?
iboşşşşşşşşş iyi gez iyi eğlen canım.çok bunalmıştın zatiiii
zambak doktora sordun mu hiçç gülçenin durumunu?belki kaşık sevmiyodur.eylül küçüklüğünden beri kaşık alıyo.düşün suyu bile kaşıkla veriyodum.o yüzden eylül biberon almıyo.
selam kızlar nasılsınız
iboşcum negüzel değişiklik olmuş gezmişsiniz aferin yusuf beye rahat gitmiş yolda kerem gibi çıldırmamış bizim deli oğlanı benzinlikte battaniyede salladıydık ne maceralıydı dönüşümüzkaydirigubbakcemile3
terken cevizden filan değil senin oğlanın hamırında var hareketlilik
zambakcım kolay gelsin dişten olabilir mızmızlığı
leyloş afiyet olsun mantılar ne güzel ramazan hazırlığı yapıosunuz bende bişiycik yok
kızlar ya keremin doğumgünü ramazanda iftardan sonra yapsam mı nasıl olur sizce bana bi akıl verin helesositososito
iboş ya manda kaymağı nasıl bişiy olaki
celencim dikkat et kendine beline falan yorma öyle.demek yarın belli olacak Cemrenin sonuçları hadi hayırlısı canım ya hayır haberlerle gelin:))
izin yarın son canım çarşamba başlıyo eşim.baştan sıkılıdım evde olmasına ama şimdi zor geliyo ya alıştım valla:))
bende ceviz veriyorum ama bıldırcın yumurtasından sonra benimkine bir haller oldu.artık duru durağı yok.kızlar geçen gün carfoura gittik işte mama bölümünde bakınıyorum öyle bi baktım bebek arabasında minnoş bişey maşallah kaç günlük dedim 4 buçuk aylık dedi annesi 2300 doğmuş Allahım biran kendim geldim gözümün önüne yarabbim ne zor günlerdi gerçi biz o kadar küçük değildik çünkü bebiş başını tutamıyordu anne sütü kilo aldırmamış dolayısıylada mamaya geçmişler zor büyüyormuş ne kadar dua ettim banada aynı şeyi yapıyorlardı 2 aylıkken kaç günlük diye soruyorlardı ne zaman geçti o günler şimdi maşallah bebişlerimiz yürüyecek nerdeyse
kız iboş koyda görelim fotolarınızı öyle anlatmakla olmaz
kızlar akif emre bugün vazoyu kırdı yine birkaç yerden düştü ya bu çocuk bu kadar değldi kahvaltısına ceviz katıyoruz acaba enerji patlaması ondanmıki
napsın anam akşama kadar 10 defa düşüp ağlıyor.nereyi bulsa tırmanıp kalkıyor.sanırım benimde kilo verme vaktim geldiikaydirigubbakcemile2kimselerbilmez kıss feyzoş napiii
haydeee e nasıl veriyorsun çorbaları falan.hiç katı yemiyormu.elinle falan verincedemi yemiyor(sorana bak sanki benimki yiyorda)lmlar gülçe acaip huysuz herşeye ağlıyo otursa ağlıyo kalsa ağlyo zaten yalnızım delirdim yaa bide yemek falan yazmışsınız ama gülçe hala hiç yemek yemiyo sadece biberonla yiyo 1 hafta falan kaşıkla herşeyi yemiştii ama geçen haftadan beri yine sadece biberonla yiyo normalmi yaa bu çocuk yaşına geldi nerdeysse hiçbişey yemiyo napcam ben ağzına bişey verecek olsam kıyameti koparıyo
izin yarın son canım çarşamba başlıyo eşim.baştan sıkılıdım evde olmasına ama şimdi zor geliyo ya alıştım valla:))
bende ceviz veriyorum ama bıldırcın yumurtasından sonra benimkine bir haller oldu.artık duru durağı yok.
terken demekki her zaman halimize şükredecek bişeyler var.bizden daha zor durumda olan insanları gördükçe dahada çok şükrediyorum.
napsın anam akşama kadar 10 defa düşüp ağlıyor.nereyi bulsa tırmanıp kalkıyor.sanırım benimde kilo verme vaktim geldiikaydirigubbakcemile2
haydeee e nasıl veriyorsun çorbaları falan.hiç katı yemiyormu.elinle falan verincedemi yemiyor(sorana bak sanki benimki yiyorda)
zamanla herşey yoluna girer canım.:1hug:
e iyi hadi sende epek gezdin zeynepcim.ben bu gezmelerde tozmalarda feyzayı zor doyuruyorum.zaten öğüre böğüre yiyor birde gezmede olunca temelli kuduruyor.
zeynepcim bu arada mesleğinde yönetmenlik yazıyor.sorması ayıp olmazsa ne yönetiyorsun:uhm:
valla gezmelerde zor oluyo haklısın.arkadaşım sebze çorbası almış milupanın yyanınada termosta sıcak su 2 dk yapıp yedirdik bizde napalım gezmeye gittik yakaydirigubbakcemile3
canım aslında yöneticilik yaptığım ama öyle bir seçenek olmayınca bende onu seçmişim zamanında aslında düzeltmem lazımCADIARZU
özlemcim eğerki aile içinde yapacaksan iftardan sonra olur bence ama yinede sen bilirsin:sm_confused:
ayyy şekerim bende teeee ne zamandır seni yönetmen sanıyorumyaaaa.kaydirigubbakcemile3
bende ceviz veriyorum ama bıldırcın yumurtasından sonra benimkine bir haller oldu.artık duru durağı yok.
terken demekki her zaman halimize şükredecek bişeyler var.bizden daha zor durumda olan insanları gördükçe dahada çok şükrediyorum.
napsın anam akşama kadar 10 defa düşüp ağlıyor.nereyi bulsa tırmanıp kalkıyor.sanırım benimde kilo verme vaktim geldiikaydirigubbakcemile2
haydeee e nasıl veriyorsun çorbaları falan.hiç katı yemiyormu.elinle falan verincedemi yemiyor(sorana bak sanki benimki yiyorda)
zamanla herşey yoluna girer canım.:1hug:
e iyi hadi sende epek gezdin zeynepcim.ben bu gezmelerde tozmalarda feyzayı zor doyuruyorum.zaten öğüre böğüre yiyor birde gezmede olunca temelli kuduruyor.
zeynepcim bu arada mesleğinde yönetmenlik yazıyor.sorması ayıp olmazsa ne yönetiyorsun:uhm:
ekim anacıkları kendime nihayet facebook alaraktan milli olmus bulunmaktayımkocemin face inde ekli olanlar yavastan bana gecebilrller buyrunnnnnnnnn