2008 Ekim Anneleri

valla ben köfteyi bazen sade veriyorum bazen de çorbasına katıyorum.hoşuna gidiyo benim kuzumun.kızlar öğünleriniz nasıl artık her şeyden veriyo musunuz?ben eskinin aynısını veriyorum.çorba yoğurt muhallebi gece maması artı bişi yok şimdilik sizler napıyosunuz?

slm kızlarrrrrrrr
valla eşimden fırsat bulup ancak girebildim.
celenim sen yazmışsın ama ben şimdi gördüm yaa artık kısa istanbul turunu bitirmişsindir,sen 1 gün önceden yaz ben gece girdiğimde okurum:))
kısmet yağmurcum senin kız da Giray gibi hızlı maşallah:))celenim sen beni güldürdün allah da seni güldürsün girayın 20 lik dişleri çıkacak yazmışsın ya ömürsün valla:))
bu arada 9.dişimiz iyice büyüdü sırada 10. var sanırım yakında çıkar sürekli ısırıyor çünkü:))
eylülcüm ben herşey veriyorum valla köftesine artık soğan da koyuyorum tadı gelsin yaa:))dr özel olarak bişey pişirme gerek yok zaten gelişimi iyi dedi,özel yaptığım şeyleri iştahla yemiyo zaten.babasına çekirdek yedirmiyor valla oda çitliyo veriyo oğluşuna:))

Selam kizlar bugun annemlerdeydim aksamda esim aldi piknige gittik ramazan gelmeden son mangali yaktik siz naptinizz

Selam kizlar bugun annemlerdeydim aksamda esim aldi piknige gittik ramazan gelmeden son mangali yaktik siz naptinizz

ohhhhhh piknik ve mangal sefası yarasın canımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
bende busdolabı temizledim valla öldüm yorgunluktan ancak dinleniyorum.epey uzun sürdü babasıda girayı oyaladı iyi oldu yoksa girayla buzdolabı temizlemek ne mümkündelikafadulden

Zeynepcim ayni hacerde oyle kendi icin hazirladigim corbalari pureleri yemiyo biz ne yersek ddaha cok seviyo artik yasina geldiler napalim yesinler zaten cok tuzlu yapmiyorum hacerde cekidege bayiliyo icin acip veriyoz tabi disiyle yiyemiyo yavrum altta 2 tane yeni cikyio bu tum tum yutuyo gecenlerde almis agina kabukla cikartti sonra yine almis ay nasil ediyo anlamadim yerdenbulmus herhade sonra geri cikariyo meger tuzunu yalayip atiyomus bogazin kacarsa diye nasil korktum

of bu oğlanı ben napiim yaa sandalyeyi üstüne düşürdü kafasına denk geldi veşişti Allahım ya aklımı çıkardı tazmanya canavarı gibi bişey bu ya hiç bi iş yapamaz oldum sürekli peşinde olmak gerekiyor
kızlar gecede üstümüzü çok açıyoruz tarzan gibi yatıyor yastıksız böyle sabaha kadar saat gibi dönüyor yatakta ne pike neçarşaf bi bakıyorum sabah yatağını altüst etmiş hadi şimdi yaz hertarafı kapatıp yatıyoruz üstünü açıpta üşümesin diye ama kışın napacaz

bende artık ona özel bişey yapmıyorum zaten hep yemnekleri az tuzlu yapıyorum onları veriyorum sabah kahvaltısını yaptırıyorum bide ayrıca bizle kahvaltıya oturuyor biz yerkende ağzına bişeyler veriyorum meyveyide artık mesela şeftali dilimini ağzına tutuyırum kopartmadan emiyor yada üzümü gerçi azcık kopartıyor ama yutuyor şükür yoğurt muhallebi devam ediyoruz bakalım haa kızlar aklınızda olsun doktor bize bu ay tavuk etini çok verme çünkü tavuk lezzetli olduğu için kırmızı etten soğuyabilir dedi

terkencim geçmiş olsun canım.bu sandalye işinden bende korkuyorum.baktım sandalyeye tırmanıyor hemen oturuyorumki tartsın diye yoksa sandalyeyle beraber düşüyor

geçmiş olsun cemreme.inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız:Saruboceq:
inşallah eylülcüm yaaa :Saruboceq: siz nasıl oldunuz?öksürüğünüz gectimi?
:1shok:8 mi maşallah :nazar:biz hala 2 de kaldık.bu aralar çok salyalıyız ama bilemiyorum.ağzını açıp bakıyorum ama bişi yok.beyazlık bile.bugün göksu parkına gidecez.inşallah geçen seferki gibi hastalanmayız.anlamıyorum geçen gittiğimizde sıkı sıkı giydirmrmr rağmen hemen hasta oldu.şapkasına kadar her şeyini takmıştım.bi atkımız eksikti.ankaranın havası sonbahar havasından çabuk esinlendi bu yıl.akşamları çok soğuk oluyo.şöyle askılıları giyip dolaşamadık bu yıl.nasıl bi yaz geçirdim anlamadım:çok üzgünüm:
allahın kuru göksü parkı :dilcikar: hıh hec sevmem :dilcikar: ama adamlar cok gzl yapmıslar tam mangallık delikafadulden

evet canim tam 8 tane oldu disimiz tam isirmalik oldu bol bol beni isiriyor:çok üzgünüm: bebekten bebege degisiyor mesela benim ablamin cocuklari yaslarini doldurduktan sonra cikiyor disleri bizimki dis konusunda baya erken davrandi:lepi: insallah bütün herseyi bukadar hizli ve erken olmaz evlenip annesini birakmak gibi:umursamaz:
eylül bugün göksuya gidecekmissin ya benim icinde ankaranin havasini bir kere koklarmisinyerimseniben söyle derince cek nefesini bende hissedebiliyim simdiden cok sagol canim özledim oralari:çok üzgünüm:
bugün moralim cok bozuk aslinda yafisfisfis esimin hareketleri moralimi bozuyor bana acayip acayip laflar söylüyor saka yollu eminim benim kirmak icin söylemiyor ama cok sinirleniyorum yaaaa:kızgın:
1 güya yagmur benim sözümü dinlemiyormus :dilcikar:
2yagmuru ben cagirdigim zaman ancak babasi hadi kizim anneye git derse gelirmis bu su oluyorki babaya düskünmüs:içelim:
normalde daha bür sürü seylerde ilk basta tuhafima gitmiyordu ama üst üste okadar cok söylüyorki cekilmez hal aldi ve cok sinirliyim bu yüzden cokmu abartiyorum kizlar ya:uhm:
hay allah :çok üzgünüm: bunda cok takıcak bşi yok ve yavrum :1hug: adam fesatlığından ööle dio :teselli: bakıo ki ana-kızın arası araya girilemiycek kadar sıkı o garipte napsın ahan bööle konusuo :mymeka:

piişşt napıyosunuzzz ben giremiyorum artık eskisi gibi eşim yarın işe başlıyor tatil bitti ramazan gelmeden temizliğimizi yapalım dedik ne alemndesiniz bebeler napıyor celen geçmiş olsun pek okuyamadım geçmişi ama
bizde hala 2 dişliyiz 3 ay oldu ikisini birden çıkardı hala tık yok ama gece uykumuzda yok alt dişlerini çıkarırkende sabah 4te kalkıp ağlardı şimdide aynı saatte ağlıyor ama kabarıklık falan yok salya var

ibolyacım sen ne alemdesin düzeldimi aranız hep aklımda dualarımdasın ama kısmet oluypta bi giremedim yusuf napıyor
saol yavrum a.s. nerelerdeydin gene gezenti :mymeka: bu sene leyleği havada gördü bizim ekim anaları :umursamaz:
kızlar köfteyi nasıl yapıyosunuz ve nasıl veriyosunuz mamayla yada başka bişeyle ezerekmi veriyosunuz yoksa diretkmi ben patatesle ezerek veriyorum ama çok küçük küçük değilse öğürüyor nasıl alıştıracam bu çocuğu gerçi 2 tane dişimiz var üstleride çıksaydı daha rahat yerdi belki
köfteyi kendimize nasıl yapıoram onada ordan veriyorum.soğanı ekmek içi yumurtası maydonozu kimyonu tuzu ne varsa işte :nazar: zaten özel yapsamda yenmio sengözlerimebaksanab
valla ben köfteyi bazen sade veriyorum bazen de çorbasına katıyorum.hoşuna gidiyo benim kuzumun.kızlar öğünleriniz nasıl artık her şeyden veriyo musunuz?ben eskinin aynısını veriyorum.çorba yoğurt muhallebi gece maması artı bişi yok şimdilik sizler napıyosunuz?
sabah bilndik kahvaltı mama-yumurta-peynir-tereyağ-büsküvi karısımı
1 bucuk saaat sonra kan damlası damlatılmıs pekmez konmus meyve püresi
1 bucuk saat sonra yoğurdu corbası
sonra aksam yemeğine kadar meyve veya kraker allah ne verdiyse artık kaydirigubbakcemile3 tabi arada emişmeler :ecrin_bebek:
aksam yemeği sonra meyve en son gece yatarken gece maması cokacimcoook cocuun butun gunu yemeylen gecio buna raamen kilosu hala 7900 mafoldumben
slm kızlarrrrrrrr
valla eşimden fırsat bulup ancak girebildim.
celenim sen yazmışsın ama ben şimdi gördüm yaa artık kısa istanbul turunu bitirmişsindir,sen 1 gün önceden yaz ben gece girdiğimde okurum:))
kısmet yağmurcum senin kız da Giray gibi hızlı maşallah:))celenim sen beni güldürdün allah da seni güldürsün girayın 20 lik dişleri çıkacak yazmışsın ya ömürsün valla:))
bu arada 9.dişimiz iyice büyüdü sırada 10. var sanırım yakında çıkar sürekli ısırıyor çünkü:))
eylülcüm ben herşey veriyorum valla köftesine artık soğan da koyuyorum tadı gelsin yaa:))dr özel olarak bişey pişirme gerek yok zaten gelişimi iyi dedi,özel yaptığım şeyleri iştahla yemiyo zaten.babasına çekirdek yedirmiyor valla oda çitliyo veriyo oğluşuna:))
puhahaaa cemrede ciğdemci kaydirigubbakcemile3 babası acıo o yiyo kaydirigubbakcemile3
bizim doktorumuzda aynısını dedi.evde ne pişiosa ver artık die yerimseniben
afiyet olsun kaydirigubbakcemile5 kıskandım mı :1shok: hayır :dilcikar:
ohhhhhh piknik ve mangal sefası yarasın canımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
bende busdolabı temizledim valla öldüm yorgunluktan ancak dinleniyorum.epey uzun sürdü babasıda girayı oyaladı iyi oldu yoksa girayla buzdolabı temizlemek ne mümkündelikafadulden

bizde bugun temzilk yaptık dip-bucak.sonra aylık alısverişe cıktık.şimdi bel ağrısından zor duruyorum.yanlız işin garip yanı tam sezaryen iğnesini vurdukları yerden ağrıyor.ööleki ayağımı kımıldatamıyorum :çok üzgünüm:
bende artık ona özel bişey yapmıyorum zaten hep yemnekleri az tuzlu yapıyorum onları veriyorum sabah kahvaltısını yaptırıyorum bide ayrıca bizle kahvaltıya oturuyor biz yerkende ağzına bişeyler veriyorum meyveyide artık mesela şeftali dilimini ağzına tutuyırum kopartmadan emiyor yada üzümü gerçi azcık kopartıyor ama yutuyor şükür yoğurt muhallebi devam ediyoruz bakalım haa kızlar aklınızda olsun doktor bize bu ay tavuk etini çok verme çünkü tavuk lezzetli olduğu için kırmızı etten soğuyabilir dedi

yapma yaw CADIARZU ozaman ete mi yuklenmek gerek :uhm:

nerdesiniz leeeeeennnnn :1shok: köyün mıhtarı bilenem gelmemiş :1shok: leyluuuuuuuuşşşşşşşşşş nirdesin gıııızzz delikafadulden

patoşuuummmm hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan döndünüzmü?nasıl gecti tatil?izmire uğrayabildinizmi:gitme: hava nasıldı?oğluş napyı :1hug: anlatsana yağızı :asigim:

merabayın millet, biz bu hafta sonu kütahya-tavşanlıya gittik, müdürümün oğlunun sünnet düğünü vardı, cumartesi öğlen çıktık tee akşam 7 de vardık düğüne, tabi yollarda bebeyle çok zor oluyo, ama hiç eziet etmedi böcem, uykusu gelince göğsüme başını yasladı uyudu, karnı acıkınca mamasını verdim, arkadaşlarla gitmiştik toplam 5 kişi, bi onun kucağına atılıyo kolyesini karıtırıyo bi ötekinin kucağına atılıyo gözlüğünü çekiştiriyo kaydirigubbakcemile3 arada molalar verdik, güzel fotolar çekildik, düğünde azık eziyet etti ama gürültüden ve kalabalıktan raatsız oldu, salondan çıkınca gülleri açıldı sıpamın kaydirigubbakcemile3 sonra müdürümün teyzesigillerde kaldık gece, çok hürmetkar insanlar yaa, hayran kaldık, kahvaltı mükellefti, bir de çok sıcak insanlar, sonra müdürümün köyünde kaplıca varmış, oraya götürdüler bizi, gezdik dolaştık, müdürümün hanımı özel havuz tutmuş, bu sıpayı da havuza sokim dedim sudan korktu car car bağırdı kaydirigubbakcemile3 e tabi ben de ona sarılim edim derkene kıyafetlerim mahfoldu, bileydim kaplıca olduğunu ona göre hazırlıklı giderdim, bende pantulumu çıkardım üzerimde tunik altım cıbıl cıbıl havuzun merdivenlerinde takıldık :roflol::roflol: tabi bu beyefendi korktukça bende mcbur sarılmak zorunda kadlım, heryerimden sular aktı, soğnacıma öğlen yemeğine götürdüler biizi, yöresel yemeklerinden yapmışlar, bi de manda kaymağı koymuşlar, tulumba tatlısıyla yensin diyeymiş, sıpama azık ondan tattırdım, ineklerlen bile fotoğraf çekildik :roflol::roflol: güzeldi kısacası, tatile gidemedim ama tatil gibi oldu, bir de müdürümün iş arkadaşları olunca ayrı bi özen gösterdiler, bende müdürüm bn burda 1 ay dah akalcem sevdim bu ilgi alakayı dedim, o da tamam kalcan ama o zaman iş yaparsın dedi, inek filan sağcekmişim :roflol::roflol: yok o zaman kalsın istemem dedim, o da sen bu manda kaymağını ye de hele otur deseler de oturamazsın koşa koşa iş yaparsın dedi, zannımca çok enerji veriyo, ilgilenenlere duyurulur naniknanik:jeyyar: velhasıl kelam böyle hatunlar, benim tatilim de bu oldu buyıl hihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 bu kim be kaydirigubbakcemile3
ekim anası yavrum, unutmuş olabilirsin, fazla gelmiyo çünkü, ayrıyeten benim hemşerim olur kendileri :dilcikar:

selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız bakalımm.iboşş hoşgeldin kızz.yidinmi manda kaymağını heee.ye anamm yee afiyet bal şeker olsuunnn.

kızlar geçen gün carfoura gittik işte mama bölümünde bakınıyorum öyle bi baktım bebek arabasında minnoş bişey maşallah kaç günlük dedim 4 buçuk aylık dedi annesi 2300 doğmuş Allahım biran kendim geldim gözümün önüne yarabbim ne zor günlerdi gerçi biz o kadar küçük değildik çünkü bebiş başını tutamıyordu anne sütü kilo aldırmamış dolayısıylada mamaya geçmişler zor büyüyormuş ne kadar dua ettim banada aynı şeyi yapıyorlardı 2 aylıkken kaç günlük diye soruyorlardı ne zaman geçti o günler şimdi maşallah bebişlerimiz yürüyecek nerdeyse

kız iboş koyda görelim fotolarınızı öyle anlatmakla olmaz

kızlar akif emre bugün vazoyu kırdı yine birkaç yerden düştü ya bu çocuk bu kadar değldi kahvaltısına ceviz katıyoruz acaba enerji patlaması ondanmıki

X