Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benneyaptımki zambakcım otribebe die bi aparat var.eczaneden al.bide okyanus suyu.bide burun spreyi.sağlık ocaandan yazdır.sonra deniz sauyunu sık.hemen otribebeyle burnunu temizle ve arkasından spreyi sık ama bi daha temizleme.burun spreyi 3 günden fazla kullanılmıyor die iliyorum ama bi sor doktora.cemrede cok işe yaramıstı bu.:1closedeyes:
celencim adadaki deniz superrrrrrrrr.hic tereddut etme ve soguk ta degil Giray cok sevdi.kaydirigubbakcemile3
Gunaydinn hatunlarr yaa iyiki bura var yaa hepiniz cok seviyorumm canlarimsiniz
evet yaa bu hafta görüşelim mutlakaa.bende diş yaptırıyorum bir dolgu oldu.bitane daha var onunda bugündü randevüsü gidemedik aradık artık pazartesi sabah gideceğiz.
hadi gitde uyu canım.haa senin açtığın konuyu okudumda ne salak cevaplar vermişler.bende sinir oldumlmaz:
Gunaydinn hatunlarr yaa iyiki bura var yaa hepiniz cok seviyorumm canlarimsiniz
günaydin herkese a.s.
celen hosgeldin canimŞeniz ayrica gecmis olsun insallah tahlillerin temiz cikar:Saruboceq:
leylacigim sanada günaydin hacer nasil ikinizide cok öptükŞeniz
inşallah temiz cıkar leylusum yaaaa :çok üzgünüm: ama hiç sanmıyorum.ööle bir kokuyor ki çişi odayı sarıo bööle boğuk boğuk :çok üzgünüm:Celen napiyomm cemre ye gecmis olsun ins takliller temiz cikar
ewet maalesef iice zorlandı.taze mezunlar kazanamayınca benim şim daha zor gibi görünüo :çok üzgünüm: hayırlısı olsun hakkımızda ne diim mafoldumbencelenim, hayırlısı olsun canım, hadi inşallah ikinci olur da anneciini sınav mınav telaşından kurtarır...vee haklısın, eltimde okul öncesi mezunu 2-3 sene oldu bitireli geçen yıl dersaneye gitti bebişine bakıcı baktı filan...olmadı yeterli puan alamadı, heryıl dahada zorlaştırıyolar canım ya, mezunda çok olunca bööle işte...neyse herşey gönlünce olsun...cemreme iyi bak...öptüm tatlı rüyalar..
:1shok: ben görmedim o baslığı :1shok: yoksa gösterirdim ben onlara Çok üzgünüm çoookHee leen bu karilar hem bilmis hemde melek cok moralim bozuldu gecen dedim de sen yoktun hacerin poposunu yikarken kaydi kafasini hafif carpti kuvete aslinda hic bi sorun yok ama uymak istiyo kafama takildi hic uyumayan cocuk korktu hemde ilk defa oyle oldu burda kimse yoktu soracak kisi bulamadim baslik actim sormaz olaydim topa tuttular beni leen ne ne burda yazisiyon bisey olsa vicdanin nasil rahat edecek dun ses cikartmadim hatta yazdim kizim iyi bi sorun yok daha yaziyolar angutmudurlar ne kitlettirdim basligi yazmasinlar ki sinirlerim iyce cikti tavana kendimi bi moka yaramaz bi anne gibi hissettim
allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah :Saruboceq:selamun aleyküm hanımlar.bugün görümcemin nikahı vardıı.şükür gitti ve bittii.tabi bu arda bizde bittik.sizler nasılsınız.
gidemiyoruz zeynebim :gitme: hava kötü :gitme: istanbul turu yapıciiz.ben cıkmadan gelirsen yazsana nerelere gidelim.şööle 1 güne bi kaç yer sığdıralım istiyoruz gerci benm öküzcan uyumaya basladı amacelencim adadaki deniz superrrrrrrrr.hic tereddut etme ve soguk ta degil Giray cok sevdi.kaydirigubbakcemile3
puhahaha noldun kız kaydirigubbakcemile3 sabah sabah kaydirigubbakcemile3 lezize teezen yesin seni lü lü lü lü lü sositosositoGunaydinn hatunlarr yaa iyiki bura var yaa hepiniz cok seviyorumm canlarimsiniz
günaydin herkese a.s.
celen hosgeldin canimŞeniz ayrica gecmis olsun insallah tahlillerin temiz cikar:Saruboceq:
leylacigim sanada günaydin hacer nasil ikinizide cok öptükŞeniz
günaydın len millet zemuszemus bizim deniz işi yattıı.hava rüzgarlı ve bulutlu :gitme: bide erkenden kalktıydım denize gitcez die :umursamaz: artıkın istanbul turu yapıciik sositososito
GUNAYDINN CANIKOM OLSUN GEZMEKTE GUZEL
inşallah temiz cıkar leylusum yaaaa :çok üzgünüm: ama hiç sanmıyorum.ööle bir kokuyor ki çişi odayı sarıo bööle boğuk boğuk :çok üzgünüm:
geceniz nasıl gecti ?bu gece ağlama krizine girmedik biz şkür :Saruboceq: ama uyandı tabi ve emmek için ağladı laelaelaelaelae
INSALLAH TEMIZ CIKAR CANIM ICINI FERAH TUT
ewet maalesef iice zorlandı.taze mezunlar kazanamayınca benim şim daha zor gibi görünüo :çok üzgünüm: hayırlısı olsun hakkımızda ne diim mafoldumben
BOSVER LEN SEN 2. YAPMAYA BAKK
:1shok: ben görmedim o baslığı :1shok: yoksa gösterirdim ben onlara Çok üzgünüm çoook
HEE LENN SEN OLSANN GEBERDIRDIN ONLARI AZ ONCE GORDUM YENI BI BASLIK ACMIS BIRI YATAKTAN DUSURMUS VE KAFASI SISMIS UYUTMUS DR GOTURSEMMI DIYO ASIL O GOTURMLI CIDDI BI SORUN OLABILIR DU BAKALIM ONA NE DIYECEKLER
allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah :Saruboceq:
gidemiyoruz zeynebim :gitme: hava kötü :gitme: istanbul turu yapıciiz.ben cıkmadan gelirsen yazsana nerelere gidelim.şööle 1 güne bi kaç yer sığdıralım istiyoruz gerci benm öküzcan uyumaya basladı ama
puhahaha noldun kız kaydirigubbakcemile3 sabah sabah kaydirigubbakcemile3 lezize teezen yesin seni lü lü lü lü lü sositososito
KURBAN OLSUN LEZIZE DEZZEN
hoşbulduk canımın içi :1hug: yamır napii?yürümeye basladımı makine kurdu kaydirigubbakcemile3 o bulasık makinesindeki resmi gözümün önünden gitmii kaydirigubbakcemile3
Iyizz canim sagol siz nasilsiniz ben buaralar sansliyim galiba hacer karsi komsunun kiziyla cok iyi anlasiyoo ve hep onla oynamak istiyo oda hacerle tabi balkonlar yanyana balkona cikmislardi sabah babaannesi torununa kahvalti yaptiriyomus hacer yedimi dedi yok yediremedim teyze dedim getir ben ikisini oynatarak yediiriim dedi mamasiyla beraber verdim ikisi birbirinin nesesine yiyo dunde corba yapmislar cagirdilar yine balkondalardi sen yapma biz yaptik hacerede diye dunde ben goturdum corba ictik orda yiyo hhayret sonra oynyolar felan iyi geciyo hacer acisindan simdi balkondan bakiyom el salliyom bay bay yapiyo bana
sorma celen herife zor bela bulasik makinesi aldirdim onuda yagmur cadisi bozucaksenağlama yagmura banyo yasak artikkötükedihüso yagmur tam bir karistirma makinesi oldu artik acmadigi cekmece karistirmadigi dolap kalmadi kafamçokkarıştıözel diye birsey yok artik hersey yagmurdan soruluyor:uhm: yürüme cabasi var ama simdilik sürünmek daha kolay geliyor ama ben devamli ellerinden tutup yürütüyorum pratik olsun diye onaalkisalkisalkis buarada dis sayimiz 8 oldualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis iki gündür hafif atesi vardi megerse alttaki disleri geliyormu suanda üste 4 altida dörtlemis olduk
ayyy yerim ben onu yaaaaa :asigim: karıstırsın kuzum yarasın :asigim: sende karısma kızıma :mymeka: demek 8 oldu he dişler :lepi: maşallaaahhh :lepi: girayla yarısıosunuz anlasılan kaydirigubbakcemile3 cok şükür giray 20 liği cıkarmadan bi tane cıktı bizim kaydirigubbakcemile3 2 haftadır 1 tane ama :roflol:
leyluuuuuuuuşşşşşşş okudum anam konunu..keske kapattırmasaydın :mymeka: tam benle iboşlukmuş orası delikafadulden ne kapattırıon hemen :mymeka: şurda ikimizde dolmusuz hazır iice bi deşarj olurduk iboşlan
vallami len kesken sizi salsaydim ustelrine zilli karilarinn tek tek gelin uleen beni yanlizmi sandiniz siz diyedim puhhahahha