2008 Ekim Anneleri

Hacer izin verirse gidip su namazimi bi kiliyim mubarek gun dua ediyim zilli bi rahat vermiyo gelip kucama cikip yuzume vuruyo yaa hacerin adi artik tirmik hacer bi gorseniz herkesin yuzunu bi tirmaliyo hepimizin yuzu cizik oldu cicii cicii yapiyomus oksamak yerine parcaliyo

:1no2: ben bunu ek gıdaya gecildiği günden beri deniyorum.hatta dbestte demişti bana su içir belki susadığından uyanıyodur die.ama gece mama yedirip yatırıyorum.uyanıo gene.susamıstır diyorum su içiyor ama illa memede meme bize sökmedi bu taktik :enbuyukkk:

puhaha bunları gülceylen bi odaya kapatcan delikafadulden sonra kapının deliğinden seyretcen kaydirigubbakcemile3

vallamı leeeen bende cok sevindiydim bu taktık işe yarayacak diye denemkte fayda var belkim bi umut

len gülce hacerin tepesine çıkar oda gülçeyi yolar bizim karşının kızı hacerden korkuyo gecen ay yasına gidi düşün gerçi hacer ondan kilolu ama 3 ay büyük hacer üsüne bi emekiyo oda annesine emeklieyerk kaçıyo elimdekini alır diye bide beni döver diye bizimki ona tutunup kalkıyo kafasından tuup zıplıyo çünkü

anaaaaaaaaaaam kızımın dedikodusunu yapmış zilli teyzeleri akllı kızıma laf atmayın beee kısaknıyonuz demi sizinkiler yaramaz benim kızım akıllı diyeeee

gülçe 1 haftadır hasta çok kötüydü yürümek istemiyodu ya halsizliktenmiş şimdi biraz daha iyi ama burnu çok akıyo ve sürekli tıkal ya ne yapmam lazım bilen varsa bana akıl versin

benneyaptımki zambakcım otribebe die bi aparat var.eczaneden al.bide okyanus suyu.bide burun spreyi.sağlık ocaandan yazdır.sonra deniz sauyunu sık.hemen otribebeyle burnunu temizle ve arkasından spreyi sık ama bi daha temizleme.burun spreyi 3 günden fazla kullanılmıyor die iliyorum ama bi sor doktora.cemrede cok işe yaramıstı bu.:1closedeyes:

tüm ekim annelerine sevgiler...
kusura bakmayın kızlar işgal ettim topiciğinizi ama napimm şu gezenti celen hatununu arıyodum...
iyi geceler..

cemremi büyütüp öyle mi başliim diyodun?

kaydirigubbakcemile3 allah cızırtını vermeye ne işin var kııızzz kaydirigubbakcemile3 yavrım bu sene 2. olmazsa kpss için dersaneye gidicem.ondan bakıcez artık :1closedeyes: ama zor gibi yaa :1no2: eşimin kuzeni sınıf ört. mezun.kız 2 sene dersaneye gitti bu senede kazanamadı.görümcede bu sene mezun oldu.o da hem okudu hem dersaneye gitti.ama o da kazanamadı.bakalım bendeki bıu kadar bilgi eksikliği nasıl kapanıcak benneyaptımki

tüm ekim annelerine sevgiler...
kusura bakmayın kızlar işgal ettim topiciğinizi ama napimm şu gezenti celen hatununu arıyodum...
iyi geceler..

şencim işgal etcek bişi yok çünkü hiç kimse yok :mymeka: sen gel hep..bakma buraların bosluğuna aklına takılan bişi olursa sor bu karılar cok bilmiş kaydirigubbakcemile3 aslında bizim takılan olursa sana sormak lazım sengözlerimebaksanab canımın içi seni pelini kovcamaaann öpüyorum :asigim:

Ohh haceri uyuttum mamasini icirdim besiginde emzigiyle ninin soyleyerek meme emdirmeden uyudu hem uyusu gelmisti hemde yikadim ya ondan ins gece cok sık kalkmaz

celenim, hayırlısı olsun canım, hadi inşallah ikinci olur da anneciini sınav mınav telaşından kurtarır...vee haklısın, eltimde okul öncesi mezunu 2-3 sene oldu bitireli geçen yıl dersaneye gitti bebişine bakıcı baktı filan...olmadı yeterli puan alamadı, heryıl dahada zorlaştırıyolar canım ya, mezunda çok olunca bööle işte...neyse herşey gönlünce olsun...cemreme iyi bak...öptüm tatlı rüyalar..

Hee leen bu karilar hem bilmis hemde melek cok moralim bozuldu gecen dedim de sen yoktun hacerin poposunu yikarken kaydi kafasini hafif carpti kuvete aslinda hic bi sorun yok ama uymak istiyo kafama takildi hic uyumayan cocuk korktu hemde ilk defa oyle oldu burda kimse yoktu soracak kisi bulamadim baslik actim sormaz olaydim topa tuttular beni leen ne ne burda yazisiyon bisey olsa vicdanin nasil rahat edecek dun ses cikartmadim hatta yazdim kizim iyi bi sorun yok daha yaziyolar angutmudurlar ne kitlettirdim basligi yazmasinlar ki sinirlerim iyce cikti tavana kendimi bi moka yaramaz bi anne gibi hissettim

Nihal naber tatlim yaa bi gorusemmedik haa hep belkiyom sizi gecen meranla konustuk oda dis yaptiriyomus ramazan girmeden gelin bi ya

selamun aleyküm hanımlar.bugün görümcemin nikahı vardıı.şükür gitti ve bittii.tabi bu arda bizde bittik.sizler nasılsınız.

Nihal naber tatlim yaa bi gorusemmedik haa hep belkiyom sizi gecen meranla konustuk oda dis yaptiriyomus ramazan girmeden gelin bi ya
evet yaa bu hafta görüşelim mutlakaa.bende diş yaptırıyorum bir dolgu oldu.bitane daha var onunda bugündü randevüsü gidemedik aradık artık pazartesi sabah gideceğiz.
Hadi ben kacar uyumaya hacer bi uyandi geri salladim uyudu ohh ohh ise yarayacak gibi

hadi gitde uyu canım.haa senin açtığın konuyu okudumda ne salak cevaplar vermişler.bende sinir oldumlmaz:

celencim adadaki deniz superrrrrrrrr.hic tereddut etme ve soguk ta degil Giray cok sevdi.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…