:1no2: ben bunu ek gıdaya gecildiği günden beri deniyorum.hatta dbestte demişti bana su içir belki susadığından uyanıyodur die.ama gece mama yedirip yatırıyorum.uyanıo gene.susamıstır diyorum su içiyor ama illa memede memeKIZLAR COK FAYDALI BI BILGI BULDUM UYKU PROBLEMI CEKENLER OKUYUN LUTFEN
Bi arkadas bi topige baslik acmis ayni bizim gece uykusu meme bagimliligi ile ilgili bi sorunu icin bi baska arkadasta bi yazi yazmis int arastirmis onu yaziyom
Bebekler ortalama saat basi zaten uyanirlar(normal insanlarda oyle) ve tekrar uykuya dalmak icinde uyku rutunini ararlar yani bebek ilk gece uykusununa memede uyuyorsa gece ara uyanmalarindada uykuya dalmak icin meme arar her uyandiginda emzirmenizde onun uykuya dalmak icin meme bagimliligini artirir aslinda aksam yatirmadan once karnini muhallebi gibi tok tutacak seylerle besleyip memede uyuma rutini yerine uyandiginda kendi kendine tekrar uyuyabilecegi bi rutin saglamaniz gerekmektedir
Hacer izin verirse gidip su namazimi bi kiliyim mubarek gun dua ediyim zilli bi rahat vermiyo gelip kucama cikip yuzume vuruyo yaa hacerin adi artik tirmik hacer bi gorseniz herkesin yuzunu bi tirmaliyo hepimizin yuzu cizik oldu cicii cicii yapiyomus oksamak yerine parcaliyo
:1no2: ben bunu ek gıdaya gecildiği günden beri deniyorum.hatta dbestte demişti bana su içir belki susadığından uyanıyodur die.ama gece mama yedirip yatırıyorum.uyanıo gene.susamıstır diyorum su içiyor ama illa memede memebize sökmedi bu taktik :enbuyukkk:
puhaha bunları gülceylen bi odaya kapatcan delikafadulden sonra kapının deliğinden seyretcen kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaaaam kızımın dedikodusunu yapmış zilli teyzeleri akllı kızıma laf atmayın beee kısaknıyonuz demi sizinkiler yaramaz benim kızım akıllı diyeeee
gülçe 1 haftadır hasta çok kötüydü yürümek istemiyodu ya halsizliktenmiş şimdi biraz daha iyi ama burnu çok akıyo ve sürekli tıkal ya ne yapmam lazım bilen varsa bana akıl versin
cemremi büyütüp öyle mi başliim diyodun?
tüm ekim annelerine sevgiler...
kusura bakmayın kızlar işgal ettim topiciğinizi ama napimm şu gezenti celen hatununu arıyodum...
iyi geceler..
şencim işgal etcek bişi yok çünkü hiç kimse yok :mymeka: sen gel hep..bakma buraların bosluğuna aklına takılan bişi olursa sor bu karılar cok bilmiş kaydirigubbakcemile3 aslında bizim takılan olursa sana sormak lazım sengözlerimebaksanab canımın içi seni pelini kovcamaaann öpüyorum :asigim:
evet yaa bu hafta görüşelim mutlakaa.bende diş yaptırıyorum bir dolgu oldu.bitane daha var onunda bugündü randevüsü gidemedik aradık artık pazartesi sabah gideceğiz.Nihal naber tatlim yaa bi gorusemmedik haa hep belkiyom sizi gecen meranla konustuk oda dis yaptiriyomus ramazan girmeden gelin bi ya
Hadi ben kacar uyumaya hacer bi uyandi geri salladim uyudu ohh ohh ise yarayacak gibi
şencim işgal etcek bişi yok çünkü hiç kimse yok :mymeka: sen gel hep..bakma buraların bosluğuna aklına takılan bişi olursa sor bu karılar cok bilmiş kaydirigubbakcemile3 aslında bizim takılan olursa sana sormak lazım sengözlerimebaksanab canımın içi seni pelini kovcamaaann öpüyorum :asigim: