- 17 Ocak 2007
- 490
- 3
canım benim hiç bişey olmaz uyusun çocukkizlar hacerin kafasini kuvete carptim uyutacaktim altini degistirip oyle yatiriyim dedim kaka yapmis yikmak icin kuvete goturdumm elimden kaydi kafasinin arkasini vurdu cok hizli degildi ama agladi yavrum off uyumak istiyoo yaa kizlar napiyim kusmadi meme verdim memede uyudu uyandirdim agliyo gezdirdim kucagima uyuyo napiyim ya nekadar uyutmamam lazimm uyutmadigim icin agliyo yaa off
Allah iyi etsin seni emii.kız benimki o kadar sık düşüyorki artık oda alıştı ağlamıyor bile.ben ne kadar korusamda illa vuruyor orasını burasını.kafamçokkarıştısen tabi alışkın değilsinyakaydirigubbakcemile3cevap verecek kimsede yok ya allah rizasi icin biri gelip bisey desin aglicam simdi
geçmiş olsun leyla, önemli birşeyi yoktur çok sert vurmadıysa. uyumasında da bir sakınca olacağını sanmıyorum sadece emerken zorlanırsa normalden farklı davranırsa ve kusarsa problem var demektir. Kızım 6 aylıkken kanepeden düştüğünde böyle söylemişti dr. Merak etme benim kız da habire düşüyor. Ayakta durma çabaları başladı ya kafamız sürekli biryerlere vuruyor. Aptal olacaksın kızım azıcık dikkat et diyoorum ama nafile.
selamun aleyküm hanımlar.bakıyorum kimse girmemiş yazmamış bende çıkıyorum.insanın içinden yazmak gelmiyorkiii:umursamaz:
görümcemin nikahı var cuma günü onun hazırlıkları falan var.offf bende mutfaktan çıkamıyorum.yemek yap bulaşık yıka yemek yap bulaşık yıkaaaaaaaadelikafadulden
canım benim hiç bişey olmaz uyusun çocuk
Allah iyi etsin seni emii.kız benimki o kadar sık düşüyorki artık oda alıştı ağlamıyor bile.ben ne kadar korusamda illa vuruyor orasını burasını.kafamçokkarıştısen tabi alışkın değilsinyakaydirigubbakcemile3
nerdesin şekerim uğramıyordun epeydir.
geçmiş olsun şeker boş ver aldırma buradaki paylaşımları ve arkadaslığı bilmeyen bir bayandır muhtemelen şimdi nasıl hacer umarım daha iyidirvereliniortakSagol canim yaa birden kortum bide hic uyumayan cocuk israrla uymak isteyince iyce endiselendim size soram dedim kimse ciddi anlamda korktugumda bi yere baslik actim angut garini tekide buraya sorana kadar dr gitsene felan yazmis uyuz ben bilmiyom sanki kussa burnu kanasa garip haraketleri olsa gozleri felan degisik baksa 1 saniye durmam herhalde sadece uyumak istedi kafasinda morarma sisme bile olmadi belkide uykusu gelmisti ne biliyim ben yinede korktum cocugumu sen benden cok dusunuyon ya konusmasi kolay
çok mutsuzum çok yalnızım gülçe çok hasta oldu hala da biraz hasta ama buna üzülmüyorum geçici nasıl olsa ama kocama o kadar alışmışım ki boğazımda kocaman bir yumruk var şimdi dokunsalar ağlayacam herşey onu hatırlatıyor bana bu kadar zor olacağınını düşünemezdim çok zormuş çoooooooooooooook gülçem de olmasa delirirdim heralde tek avuntum kızım
çok mutsuzum çok yalnızım gülçe çok hasta oldu hala da biraz hasta ama buna üzülmüyorum geçici nasıl olsa ama kocama o kadar alışmışım ki boğazımda kocaman bir yumruk var şimdi dokunsalar ağlayacam herşey onu hatırlatıyor bana bu kadar zor olacağınını düşünemezdim çok zormuş çoooooooooooooook gülçem de olmasa delirirdim heralde tek avuntum kızım
leyloşşş geçmiş olsun canımcım.şimdi iyiy ama demi yavrum.kafasında falan şişlik yoktur inşallah.
selam kızlar
celencim geçmiş olsun temiz çıkar sonuçlar da inş
zambakcım allah kavuştursun zamanla alışırsın çabucak geçer zaman gülçeyle uğraşırken