2008 Ekim Anneleri

canim uzulme diyemiycem haklisin zor ama allah bir an once bitirip donmeyi nasip etsin allah tez vakitte kavustursun sag salim.bak iyki Gulcecik var ya o da olmasydi napcaktin:sm_confused:
kizlar esim evde bizde full tatildeyiz diger kulupteki arkadasimin eside izinde beraber geziyoruz.sali gunu denize gittik ama piknik yaptik deniz cok dalgaliydi bide Karadeniz felaketti girayi sokamadik.bugunde yine onlarla beraber Buyukada ya gittik gezeriz dedik baktik hava guzel kuzumla deniz sefasi yaptik cildirdi denize suda tam ona goreydi eve geldik sizdi kuzumkaydirigubbakcemile3bir ara eklerim resimlerini hic cikmak istemedi sudan.yarin da Misir carsisina gidicez bende yatiyim kafam gidip geliyo donerken dalgaliydi deniz hadi iyi gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan

celen geçmiş olsun yavrım yoktur inşallah bişey, üzülme anacım eninde sonunda gelcektiniz evinize, sağlık olsun önemli olan o, şimdi nasıl cemre keyfi yerindemi,

iyiyi geceler.
leylacım, geçmiş olsun, buralarda yoktuk. bi cevap yazamamışız.
celen umarım bişy çıkmaz. evinize de yerleşmişsiniz. gezin sizde ana - kız.
benim kociş de çalışıyo , anca salı -pazar gezdirirse. bend ealıyom bebek arabasını geziyoz oğlumla çarşı - komşu demeden. hep babayı mı beklicezzzz :kızgın:
asker yolu beklemek zor.ama bi yandan şanslısında. gülcecik sana zamanın nasıl geçtiğini unutturacak.onunla oyalanırken eminim zamn daha çabuk geçer. bide şöyle düşün. 420 yi saymak da vardı.(bazen böyle polyanacılık yapıyorum işte)

selamu aleyküm hanımlar.ayyy hele şükür gelmiş demir başlar.iboşş nerdesin kızz kaç gündür:mymeka:burdan ümidimi kesmiştim artıkk:gitme:amanhanımlar boş bırakmayalım topiğimizi.bak leyluşum kimseyi bulamamış başka topiklerden yardım istemiş kuzum benimopuyorumnanaktan

çok mutsuzum çok yalnızım gülçe çok hasta oldu hala da biraz hasta ama buna üzülmüyorum geçici nasıl olsa ama kocama o kadar alışmışım ki boğazımda kocaman bir yumruk var şimdi dokunsalar ağlayacam herşey onu hatırlatıyor bana bu kadar zor olacağınını düşünemezdim çok zormuş çoooooooooooooook gülçem de olmasa delirirdim heralde tek avuntum kızım
canım benimmm Allah sağlıkta kavuştursun inşaallah.nereye çıktı askerliğiii
ben geldim len kılsız karılar :nazar: 1 haftadır girmiyorum en on yazdığımdan beri 5 sayfa ilerletmişiniz :mymeka: boş bırakmayın bak haliiloar cirit atıo lülülülülülü halilo ben seni biliom lülülülülülü
nese gelelim bize evimize yerlestik şükür :Saruboceq: ama alısamadık :gitme: yanlızlık kötü koydu :gitme: cemrede sanırım hava deiişminde salı günü 40 derece atesliydi..cok telaslandım fitille suruplarla indirdik şükür :Saruboceq: bugun de doktora götürdük çişi berbat kokuodu :sinifsinif: kültür ve tam idrar verrdik ptesi alıcaz inşallah bişi cıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin bacıımmmŞenizŞenizözledim seni vallaa.cemrmede geçmiş olsun kuzum benim nedir bu çişinden çektiği:1shok:inşaallah tahlille temiz çıkar
canim uzulme diyemiycem haklisin zor ama allah bir an once bitirip donmeyi nasip etsin allah tez vakitte kavustursun sag salim.bak iyki Gulcecik var ya o da olmasydi napcaktin:sm_confused:
kizlar esim evde bizde full tatildeyiz diger kulupteki arkadasimin eside izinde beraber geziyoruz.sali gunu denize gittik ama piknik yaptik deniz cok dalgaliydi bide Karadeniz felaketti girayi sokamadik.bugunde yine onlarla beraber Buyukada ya gittik gezeriz dedik baktik hava guzel kuzumla deniz sefasi yaptik cildirdi denize suda tam ona goreydi eve geldik sizdi kuzumkaydirigubbakcemile3bir ara eklerim resimlerini hic cikmak istemedi sudan.yarin da Misir carsisina gidicez bende yatiyim kafam gidip geliyo donerken dalgaliydi deniz hadi iyi gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan

anacım nasıl ballandıra ballandıra anlattın.benim herif 3 aydır tatil bir güzelliğini göremedik daha

Gunaydin hatunlar ohh sonuda killanmis 1 saayfa okudum yaa kizlar ben cok uykusuzum artik alkim basimda degil cok kotuyum yaa yuruyen ölü gibiyim off nolcak boyle bu isin sonu nereye kadar dayanabilirim zilli bi kacgundurde gece bagirarak uyaniyo ve nasil agliyo agiz assagi yatiyo kolu altinda kaliyo oda uyusuyoo basbas bagiriyo yani ben duz yatiriyom geri donuyo dun gece herif kalkip elimden almasaydi hirpalayacaktim o cocuk ben ondan cocuk hic sabrim kalmamiss gece sesine uyaniyom ama beyin hala uyuyo ne yapmam gerektigini bimiyom mal gibi bakiyom kolum besige gitmiyo bi muddet dikiliyomm bon bon bakiyom artik beden uyumak istiyo gecen sersem gibi yataga takildim dustunm bacadim mosmos olmus ariiyoo mal gibi oldum yaa mutfaga girip dolabi acip bekliyom ben ne alacaktim diye akima gelmiyo gidip baska is yapyom gecende herifin kirli coraplarini banyoya atiyim diye mutfaga gelmisim puhahha bunadimmi ne hic uyumasam bukadar sersem olmama gece 10 kere kalk yat bide ortamiza geliyo kucucuk yere kivril diken ustunde hep ucurumdan duser gibi uyaniyomm off ne cok dert yandim sabah sabah kusuraa bakmayin kizlar

günaydın len millet laelaelaelaelae geberiim uykusuzluktan 2 gündür saat yarım dedimi huy edindi bizimki cığlık cığlığa uyanıo.bi 45 dk ööle devam edio susturak ne mumkun :1no2: ne emio ne uyanıo :sm_confused: ööle ağlıo.artık ağlamaktan katılıo :çok üzgünüm: napceeeeemmmmm delikafadulden

ne gzl :asigim: kıskandım mı :1shok: yooo :dilcikar:kıskanmadım hıh :dilcikar:
bizde bu hafta sonu gidleim die düşündük adaya..demek denizede girilio he alkisalkisalkis :eek:
celencim hosgeldin Cemre sultana gecmisler olsun.
mersi anam a.s.
celen geçmiş olsun yavrım yoktur inşallah bişey, üzülme anacım eninde sonunda gelcektiniz evinize, sağlık olsun önemli olan o, şimdi nasıl cemre keyfi yerindemi,
yok yavrım keyfi yerinde deil :çok üzgünüm: cok alıstı insana yanlızlık en sonm istediği seydi mafoldumben siz naptınız?durumlar nasıl?yufus nasıl?
iyiyi geceler.
leylacım, geçmiş olsun, buralarda yoktuk. bi cevap yazamamışız.
celen umarım bişy çıkmaz. evinize de yerleşmişsiniz. gezin sizde ana - kız.
benim kociş de çalışıyo , anca salı -pazar gezdirirse. bend ealıyom bebek arabasını geziyoz oğlumla çarşı - komşu demeden. hep babayı mı beklicezzzz :kızgın:
asker yolu beklemek zor.ama bi yandan şanslısında. gülcecik sana zamanın nasıl geçtiğini unutturacak.onunla oyalanırken eminim zamn daha çabuk geçer. bide şöyle düşün. 420 yi saymak da vardı.(bazen böyle polyanacılık yapıyorum işte)
kaydirigubbakcemile3 dooru söze ne denir alkisalkisalkis gülce sana ne kadar cabuk gecti dedirtecek :lepi: :asigim:
selamu aleyküm hanımlar.ayyy hele şükür gelmiş demir başlar.iboşş nerdesin kızz kaç gündür:mymeka:burdan ümidimi kesmiştim artıkk:gitme:amanhanımlar boş bırakmayalım topiğimizi.bak leyluşum kimseyi bulamamış başka topiklerden yardım istemiş kuzum benimopuyorumnanaktan

canım benimmm Allah sağlıkta kavuştursun inşaallah.nereye çıktı askerliğiii

hoşgeldin bacıımmmŞenizŞenizözledim seni vallaa.cemrmede geçmiş olsun kuzum benim nedir bu çişinden çektiği:1shok:inşaallah tahlille temiz çıkar

anacım nasıl ballandıra ballandıra anlattın.benim herif 3 aydır tatil bir güzelliğini göremedik daha
bende sizi özledim len :1hug: iiki varsınız valla :Saruboceq: bide kadroyu toparlasak tam olucek Çok üzgünüm çoook
Gunaydin hatunlar ohh sonuda killanmis 1 saayfa okudum yaa kizlar ben cok uykusuzum artik alkim basimda degil cok kotuyum yaa yuruyen ölü gibiyim off nolcak boyle bu isin sonu nereye kadar dayanabilirim zilli bi kacgundurde gece bagirarak uyaniyo ve nasil agliyo agiz assagi yatiyo kolu altinda kaliyo oda uyusuyoo basbas bagiriyo yani ben duz yatiriyom geri donuyo dun gece herif kalkip elimden almasaydi hirpalayacaktim o cocuk ben ondan cocuk hic sabrim kalmamiss gece sesine uyaniyom ama beyin hala uyuyo ne yapmam gerektigini bimiyom mal gibi bakiyom kolum besige gitmiyo bi muddet dikiliyomm bon bon bakiyom artik beden uyumak istiyo gecen sersem gibi yataga takildim dustunm bacadim mosmos olmus ariiyoo mal gibi oldum yaa mutfaga girip dolabi acip bekliyom ben ne alacaktim diye akima gelmiyo gidip baska is yapyom gecende herifin kirli coraplarini banyoya atiyim diye mutfaga gelmisim puhahha bunadimmi ne hic uyumasam bukadar sersem olmama gece 10 kere kalk yat bide ortamiza geliyo kucucuk yere kivril diken ustunde hep ucurumdan duser gibi uyaniyomm off ne cok dert yandim sabah sabah kusuraa bakmayin kizlar

:1shok: :1shok: bakınız yukarı şutarafagitti artık kesin kesin inanmaya basladım haberleştiklerine :1shok:

zambakım üzme canını, hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah, mutlaka ki senin açından zordur ama vatan borcu, yapcak bişey yok, sayılı gün ya çabuk geçecek inşallah, :teselli:

canımmmm:teselli:Allah tez zamanda kavuşturur inşallah:1hug:

allah kavustursun canim kendini fazla üzme olurmuŞeniz

slm canlarım

Allah kavuztursun beyazzambakım. Tabiiki zordur tahmin edebiliyorum. Sayılı gün bu çabuk geçer bir bakmışsın bitmiş bile. Söylemesi kolay ama diycek başka bişide yokki.
Yeterki sen üzülme be...
Bak sana papatya aldım a.s.
opuyorumnanaktan bide öpücük
hadi görüşürüz :enbuyukkk:

selam kızlar
celencim geçmiş olsun temiz çıkar sonuçlar da inş
zambakcım allah kavuştursun zamanla alışırsın çabucak geçer zaman gülçeyle uğraşırken

saolasın bacım inşallah temiz cıkar..

zambakım allah kavustursun :gitme: nereye cıktı askerliği?yavrum yanına gelip kalıcak biri yokmu :çok üzgünüm: cok zor olur sana :çok üzgünüm:

çok sağolun kızlar bugün daha iyiyim alışacam inşallah bitlis tatvana gitti mafoldumben dağıtım olabilir ama bakalım hayırlısı inşallah

GÜNAYDIN GÜZELLERopuyorumnanaktan

len hamırını yediim napan?ösledinmi beniiiiiii puhahahaha

KIZ GÖRMEMİŞİM SENİ ÖZLEMEYEN ÖLSÜN BE ÖZLEDİM VALLA TOPİĞİMİZİ AMA EVE GİTTİĞİMDE KEREMİ YIKIYORUM EMZİR UYUT,YEMEK...BABA GELİO ONA DEVREDİOM SIRAYLA YEMEK YİOZ SAAT OLUO 9 SONRA KEREMİ DOYUR UYKUSU GELDİYSE UYUT SAAT OLUO 10-11 ÇOK YORULUOM BU ARALAR.BİDE REGL OLDUM BUAY ÇOK YOĞUNDU 40LI PAKET BİTMİŞTİR BU KADAR ÇOK OLMASI NORMAL DEĞİL NETCEM BİLMİOM SİPRALDEN HERALDEmafoldumben

LEYLACIM KEREM DE ÇOK UYANIO GECE UYANMAK DA DEĞİL GÖZLER KAPALI CANI YANMŞ GİBİ AĞLIO BİDE BU GECE YERİNE YATIRDIM GELDM BENDE YATTIM TEKRAR AĞLAMIŞ KAFA MANYAK GİBİ EŞİM DE BAĞIRIO ÇOCUK AĞLIO SEN GELİP YATIOSUN DİE ONUN BAĞIRMASINA BİLE AYILAMADIM DÜŞÜN GİTTİ SALLADI UYYUTTU GECE Bİ UYANDM GİTMİŞ KANEPEYE YATMIŞ MANYAK CADIARZUBANA KIZDI DİE Mİ BİLMİOM HİÇ BİŞEY DEMEDİM SABAH DA 7Yİ 10 GEÇİODU KEREMİN SESİNE UYANDIM ALDIM ÇOCUĞU AL KEREMİ BEN GİYİNCEM GEÇ KALDM DEDİM SABAH DA MSJ ATMIŞ NABER AŞKIM DİYE HİÇ BİŞEY DEMEDİM kötükedihüso

çok sağolun kızlar bugün daha iyiyim alışacam inşallah bitlis tatvana gitti mafoldumben dağıtım olabilir ama bakalım hayırlısı inşallah
:teselli: sayılı gün cabuk gecer zambakım.allahım bööle ayrılıklar versin :Saruboceq: eşin polis di dimi?eminim rahat yapar askerliğini.nizamiyede falan oluolar genelde.o da kebap :nazar:
GÜNAYDIN GÜZELLERopuyorumnanaktan

KIZ GÖRMEMİŞİM SENİ ÖZLEMEYEN ÖLSÜN BE ÖZLEDİM VALLA TOPİĞİMİZİ AMA EVE GİTTİĞİMDE KEREMİ YIKIYORUM EMZİR UYUT,YEMEK...BABA GELİO ONA DEVREDİOM SIRAYLA YEMEK YİOZ SAAT OLUO 9 SONRA KEREMİ DOYUR UYKUSU GELDİYSE UYUT SAAT OLUO 10-11 ÇOK YORULUOM BU ARALAR.BİDE REGL OLDUM BUAY ÇOK YOĞUNDU 40LI PAKET BİTMİŞTİR BU KADAR ÇOK OLMASI NORMAL DEĞİL NETCEM BİLMİOM SİPRALDEN HERALDEmafoldumben

LEYLACIM KEREM DE ÇOK UYANIO GECE UYANMAK DA DEĞİL GÖZLER KAPALI CANI YANMŞ GİBİ AĞLIO BİDE BU GECE YERİNE YATIRDIM GELDM BENDE YATTIM TEKRAR AĞLAMIŞ KAFA MANYAK GİBİ EŞİM DE BAĞIRIO ÇOCUK AĞLIO SEN GELİP YATIOSUN DİE ONUN BAĞIRMASINA BİLE AYILAMADIM DÜŞÜN GİTTİ SALLADI UYYUTTU GECE Bİ UYANDM GİTMİŞ KANEPEYE YATMIŞ MANYAK CADIARZUBANA KIZDI DİE Mİ BİLMİOM HİÇ BİŞEY DEMEDİM SABAH DA 7Yİ 10 GEÇİODU KEREMİN SESİNE UYANDIM ALDIM ÇOCUĞU AL KEREMİ BEN GİYİNCEM GEÇ KALDM DEDİM SABAH DA MSJ ATMIŞ NABER AŞKIM DİYE HİÇ BİŞEY DEMEDİM kötükedihüso

benm öküzde bügün oturma odasında kanepede yatıı.horluosun dedim die kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:

:teselli: Sayılı gün cabuk gecer zambakım.allahım bööle ayrılıklar versin :saruboceq: Eşin polis di dimi?eminim rahat yapar askerliğini.nizamiyede falan oluolar genelde.o da kebap :nazar:

Benm öküzde bügün oturma odasında kanepede yatıı.horluosun dedim die kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:

sıpalar gibi herüflerde mi haberleşio dersincadıarzu

2009 ANNELERİNE BAKIORUM DA NE KADAR ÇOK KONU AÇMIŞLAR NE HEYCANLILAR ŞİMDİ
ŞU HEYCANLI BEKLEME OLAYINI BEN YAŞAYAAMADIM YA İÇİM HALA BURUK...Bİ HASTANE ÇANTAM BİLE YOKTU ANİDEN HASTANEDE BULDUM KENDİMİ BAK GÖZLERİM DOLDUmafoldumben YİNE ŞÜKÜR SAĞLIKLI DOĞDU O KONUDA ÜZMEDİ YAVRUM BİZİ

Celenim ozlemin sizdedemi ayni yaa valla yandik su son 2 ay hacer beni cok yiprattii en ufak seye sinirlenir oldum gecen ozlem sanami ne dediyldim ya cok kilo verdim diye cidden gecen tartildim 7 kilo vermisim cok sasridim hep gobeem den bbelimden yakinirdim kilom kalsinda onlar gitsin diye ne gobek ne bel hic bisey kalmadi hacerin kuduruklugu bi tek bu ise yaradi 67 olmusum ama simdi dikkat edicem vermemek icin eski halime donersem herkes beni hortlamis sanar cok cilizdim

KIZLAR COK FAYDALI BI BILGI BULDUM UYKU PROBLEMI CEKENLER OKUYUN LUTFEN
Bi arkadas bi topige baslik acmis ayni bizim gece uykusu meme bagimliligi ile ilgili bi sorunu icin bi baska arkadasta bi yazi yazmis int arastirmis onu yaziyom
Bebekler ortalama saat basi zaten uyanirlar(normal insanlarda oyle) ve tekrar uykuya dalmak icinde uyku rutunini ararlar yani bebek ilk gece uykusununa memede uyuyorsa gece ara uyanmalarindada uykuya dalmak icin meme arar her uyandiginda emzirmenizde onun uykuya dalmak icin meme bagimliligini artirir aslinda aksam yatirmadan once karnini muhallebi gibi tok tutacak seylerle besleyip memede uyuma rutini yerine uyandiginda kendi kendine tekrar uyuyabilecegi bi rutin saglamaniz gerekmektedir

Bunu yazan arkadas kendi bebegine 1 ay ugrasmi bu duzeni oturtmak icin simdi cok rahatim diyo ayy bende deneyecem insolur cidden aksam hacer aglayak uyudu aglayark uyandi

Gelelim hoduk meselesine kizlar yaa bana bi akil verin napmaliyim benim hoduk simdide motor alacam diye tutturdu basina bi is gelecek diye korkuyom ya cocuk gibi ayni biraz birikmis paramiz vardi kayinvaldemin hesabindan ayri esimin birikimi bende bileziklerimi felan verip birazda borclanip bi ev alacaktik kiraya verecektik angut bi arkaddasi var her mok ondan cikar zaten o motor almis hayvan givi bildigin hiz mottoru bu heveslendi gitmis bana sat demis 13 milyar 1 sene binip hevesimi aliyim geri satarim diyo parcasi kalirsa ben biliyom normalde arabayi cok hizli surer motoru artik dusunemiyom zaten ortalik cok kotu kayseriye bi tranvay geldi calismaya baslayali 1 ay olmadi kayserili alisamadi 3 kisiyi ezmis kac araba suruklemis gidip bi kaza yapacak canindan olacak ya ev alacaktik hani diyom bu sene ev almicakmis borclanmak istemiyomus seneye aliriz diyo uyuz ya yarin ne olacamiz bellimi hadi dukkan batarsa haceri okula baslayacak edecek kirasi kizmizin gelecegi olsa felami olur neye guveniyon tamam kayinvaldemin bi kactane evi var ama onun tek mirascisi sen degilsin ki yok kafayi takti ben alacm diyo angut ya valla bende iyyilikle konustum hep aksini yapar diye kayinvaldemde cok kizdi demedigini birakmadi aksam ev ilanlarina baktik kayinvaldemle ben gidip bi ev alip seeni borca sokuymda sen gor dedi o parayi benden baska kimse cekemez diyo bende kayindemde ne halin varsa gor dedik nolacak bilmiyom

X