Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf ayaklarımın altı ağrıyor ya çok yoruldum
iyi geceler kızlarzemuszemus
şafak 154
canım benimmm Allah sağlıkta kavuştursun inşaallah.nereye çıktı askerliğiiiçok mutsuzum çok yalnızım gülçe çok hasta oldu hala da biraz hasta ama buna üzülmüyorum geçici nasıl olsa ama kocama o kadar alışmışım ki boğazımda kocaman bir yumruk var şimdi dokunsalar ağlayacam herşey onu hatırlatıyor bana bu kadar zor olacağınını düşünemezdim çok zormuş çoooooooooooooook gülçem de olmasa delirirdim heralde tek avuntum kızım
hoşgeldin bacıımmmŞenizŞenizözledim seni vallaa.cemrmede geçmiş olsun kuzum benim nedir bu çişinden çektiği:1shok:inşaallah tahlille temiz çıkarben geldim len kılsız karılar 1 haftadır girmiyorum en on yazdığımdan beri 5 sayfa ilerletmişiniz :mymeka: boş bırakmayın bak haliiloar cirit atıo lülülülülülü halilo ben seni biliom lülülülülülü
nese gelelim bize evimize yerlestik şükür :Saruboceq: ama alısamadık :gitme: yanlızlık kötü koydu :gitme: cemrede sanırım hava deiişminde salı günü 40 derece atesliydi..cok telaslandım fitille suruplarla indirdik şükür :Saruboceq: bugun de doktora götürdük çişi berbat kokuodu :sinifsinif: kültür ve tam idrar verrdik ptesi alıcaz inşallah bişi cıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq:
canim uzulme diyemiycem haklisin zor ama allah bir an once bitirip donmeyi nasip etsin allah tez vakitte kavustursun sag salim.bak iyki Gulcecik var ya o da olmasydi napcaktin:sm_confused:
kizlar esim evde bizde full tatildeyiz diger kulupteki arkadasimin eside izinde beraber geziyoruz.sali gunu denize gittik ama piknik yaptik deniz cok dalgaliydi bide Karadeniz felaketti girayi sokamadik.bugunde yine onlarla beraber Buyukada ya gittik gezeriz dedik baktik hava guzel kuzumla deniz sefasi yaptik cildirdi denize suda tam ona goreydi eve geldik sizdi kuzumkaydirigubbakcemile3bir ara eklerim resimlerini hic cikmak istemedi sudan.yarin da Misir carsisina gidicez bende yatiyim kafam gidip geliyo donerken dalgaliydi deniz hadi iyi gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan
ne gzl :asigim: kıskandım mı :1shok: yooo :dilcikar:kıskanmadım hıh :dilcikar:canim uzulme diyemiycem haklisin zor ama allah bir an once bitirip donmeyi nasip etsin allah tez vakitte kavustursun sag salim.bak iyki Gulcecik var ya o da olmasydi napcaktin:sm_confused:
kizlar esim evde bizde full tatildeyiz diger kulupteki arkadasimin eside izinde beraber geziyoruz.sali gunu denize gittik ama piknik yaptik deniz cok dalgaliydi bide Karadeniz felaketti girayi sokamadik.bugunde yine onlarla beraber Buyukada ya gittik gezeriz dedik baktik hava guzel kuzumla deniz sefasi yaptik cildirdi denize suda tam ona goreydi eve geldik sizdi kuzumkaydirigubbakcemile3bir ara eklerim resimlerini hic cikmak istemedi sudan.yarin da Misir carsisina gidicez bende yatiyim kafam gidip geliyo donerken dalgaliydi deniz hadi iyi gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan
mersi anam a.s.celencim hosgeldin Cemre sultana gecmisler olsun.
yok yavrım keyfi yerinde deil :çok üzgünüm: cok alıstı insana yanlızlık en sonm istediği seydi mafoldumben siz naptınız?durumlar nasıl?yufus nasıl?celen geçmiş olsun yavrım yoktur inşallah bişey, üzülme anacım eninde sonunda gelcektiniz evinize, sağlık olsun önemli olan o, şimdi nasıl cemre keyfi yerindemi,
kaydirigubbakcemile3 dooru söze ne denir alkisalkisalkis gülce sana ne kadar cabuk gecti dedirtecek :lepi: :asigim:iyiyi geceler.
leylacım, geçmiş olsun, buralarda yoktuk. bi cevap yazamamışız.
celen umarım bişy çıkmaz. evinize de yerleşmişsiniz. gezin sizde ana - kız.
benim kociş de çalışıyo , anca salı -pazar gezdirirse. bend ealıyom bebek arabasını geziyoz oğlumla çarşı - komşu demeden. hep babayı mı beklicezzzz
asker yolu beklemek zor.ama bi yandan şanslısında. gülcecik sana zamanın nasıl geçtiğini unutturacak.onunla oyalanırken eminim zamn daha çabuk geçer. bide şöyle düşün. 420 yi saymak da vardı.(bazen böyle polyanacılık yapıyorum işte)
bende sizi özledim len :1hug: iiki varsınız valla :Saruboceq: bide kadroyu toparlasak tam olucek Çok üzgünüm çoookselamu aleyküm hanımlar.ayyy hele şükür gelmiş demir başlar.iboşş nerdesin kızz kaç gündür:mymeka:burdan ümidimi kesmiştim artıkk:gitme:amanhanımlar boş bırakmayalım topiğimizi.bak leyluşum kimseyi bulamamış başka topiklerden yardım istemiş kuzum benimopuyorumnanaktan
canım benimmm Allah sağlıkta kavuştursun inşaallah.nereye çıktı askerliğiii
hoşgeldin bacıımmmŞenizŞenizözledim seni vallaa.cemrmede geçmiş olsun kuzum benim nedir bu çişinden çektiği:1shok:inşaallah tahlille temiz çıkar
anacım nasıl ballandıra ballandıra anlattın.benim herif 3 aydır tatil bir güzelliğini göremedik daha
Gunaydin hatunlar ohh sonuda killanmis 1 saayfa okudum yaa kizlar ben cok uykusuzum artik alkim basimda degil cok kotuyum yaa yuruyen ölü gibiyim off nolcak boyle bu isin sonu nereye kadar dayanabilirim zilli bi kacgundurde gece bagirarak uyaniyo ve nasil agliyo agiz assagi yatiyo kolu altinda kaliyo oda uyusuyoo basbas bagiriyo yani ben duz yatiriyom geri donuyo dun gece herif kalkip elimden almasaydi hirpalayacaktim o cocuk ben ondan cocuk hic sabrim kalmamiss gece sesine uyaniyom ama beyin hala uyuyo ne yapmam gerektigini bimiyom mal gibi bakiyom kolum besige gitmiyo bi muddet dikiliyomm bon bon bakiyom artik beden uyumak istiyo gecen sersem gibi yataga takildim dustunm bacadim mosmos olmus ariiyoo mal gibi oldum yaa mutfaga girip dolabi acip bekliyom ben ne alacaktim diye akima gelmiyo gidip baska is yapyom gecende herifin kirli coraplarini banyoya atiyim diye mutfaga gelmisim puhahha bunadimmi ne hic uyumasam bukadar sersem olmama gece 10 kere kalk yat bide ortamiza geliyo kucucuk yere kivril diken ustunde hep ucurumdan duser gibi uyaniyomm off ne cok dert yandim sabah sabah kusuraa bakmayin kizlar
zambakım üzme canını, hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah, mutlaka ki senin açından zordur ama vatan borcu, yapcak bişey yok, sayılı gün ya çabuk geçecek inşallah, :teselli:
canımmmm:teselli:Allah tez zamanda kavuşturur inşallah:1hug:
allah kavustursun canim kendini fazla üzme olurmuŞeniz
slm canlarım
Allah kavuztursun beyazzambakım. Tabiiki zordur tahmin edebiliyorum. Sayılı gün bu çabuk geçer bir bakmışsın bitmiş bile. Söylemesi kolay ama diycek başka bişide yokki.
Yeterki sen üzülme be...
Bak sana papatya aldım a.s.
opuyorumnanaktan bide öpücük
hadi görüşürüz :enbuyukkk:
selam kızlar
celencim geçmiş olsun temiz çıkar sonuçlar da inş
zambakcım allah kavuştursun zamanla alışırsın çabucak geçer zaman gülçeyle uğraşırken
saolasın bacım inşallah temiz cıkar..
zambakım allah kavustursun :gitme: nereye cıktı askerliği?yavrum yanına gelip kalıcak biri yokmu :çok üzgünüm: cok zor olur sana :çok üzgünüm:
len hamırını yediim napan?ösledinmi beniiiiiii puhahahaha
Gunaydin hatunlar ohh sonuda killanmis 1 saayfa okudum yaa kizlar ben cok uykusuzum artik alkim basimda degil cok kotuyum yaa yuruyen ölü gibiyim off nolcak boyle bu isin sonu nereye kadar dayanabilirim zilli bi kacgundurde gece bagirarak uyaniyo ve nasil agliyo agiz assagi yatiyo kolu altinda kaliyo oda uyusuyoo basbas bagiriyo yani ben duz yatiriyom geri donuyo dun gece herif kalkip elimden almasaydi hirpalayacaktim o cocuk ben ondan cocuk hic sabrim kalmamiss gece sesine uyaniyom ama beyin hala uyuyo ne yapmam gerektigini bimiyom mal gibi bakiyom kolum besige gitmiyo bi muddet dikiliyomm bon bon bakiyom artik beden uyumak istiyo gecen sersem gibi yataga takildim dustunm bacadim mosmos olmus ariiyoo mal gibi oldum yaa mutfaga girip dolabi acip bekliyom ben ne alacaktim diye akima gelmiyo gidip baska is yapyom gecende herifin kirli coraplarini banyoya atiyim diye mutfaga gelmisim puhahha bunadimmi ne hic uyumasam bukadar sersem olmama gece 10 kere kalk yat bide ortamiza geliyo kucucuk yere kivril diken ustunde hep ucurumdan duser gibi uyaniyomm off ne cok dert yandim sabah sabah kusuraa bakmayin kizlar
:teselli: sayılı gün cabuk gecer zambakım.allahım bööle ayrılıklar versin :Saruboceq: eşin polis di dimi?eminim rahat yapar askerliğini.nizamiyede falan oluolar genelde.o da kebapçok sağolun kızlar bugün daha iyiyim alışacam inşallah bitlis tatvana gitti mafoldumben dağıtım olabilir ama bakalım hayırlısı inşallah
GÜNAYDIN GÜZELLERopuyorumnanaktan
KIZ GÖRMEMİŞİM SENİ ÖZLEMEYEN ÖLSÜN BE ÖZLEDİM VALLA TOPİĞİMİZİ AMA EVE GİTTİĞİMDE KEREMİ YIKIYORUM EMZİR UYUT,YEMEK...BABA GELİO ONA DEVREDİOM SIRAYLA YEMEK YİOZ SAAT OLUO 9 SONRA KEREMİ DOYUR UYKUSU GELDİYSE UYUT SAAT OLUO 10-11 ÇOK YORULUOM BU ARALAR.BİDE REGL OLDUM BUAY ÇOK YOĞUNDU 40LI PAKET BİTMİŞTİR BU KADAR ÇOK OLMASI NORMAL DEĞİL NETCEM BİLMİOM SİPRALDEN HERALDEmafoldumben
LEYLACIM KEREM DE ÇOK UYANIO GECE UYANMAK DA DEĞİL GÖZLER KAPALI CANI YANMŞ GİBİ AĞLIO BİDE BU GECE YERİNE YATIRDIM GELDM BENDE YATTIM TEKRAR AĞLAMIŞ KAFA MANYAK GİBİ EŞİM DE BAĞIRIO ÇOCUK AĞLIO SEN GELİP YATIOSUN DİE ONUN BAĞIRMASINA BİLE AYILAMADIM DÜŞÜN GİTTİ SALLADI UYYUTTU GECE Bİ UYANDM GİTMİŞ KANEPEYE YATMIŞ MANYAK CADIARZUBANA KIZDI DİE Mİ BİLMİOM HİÇ BİŞEY DEMEDİM SABAH DA 7Yİ 10 GEÇİODU KEREMİN SESİNE UYANDIM ALDIM ÇOCUĞU AL KEREMİ BEN GİYİNCEM GEÇ KALDM DEDİM SABAH DA MSJ ATMIŞ NABER AŞKIM DİYE HİÇ BİŞEY DEMEDİM kötükedihüso
:teselli: Sayılı gün cabuk gecer zambakım.allahım bööle ayrılıklar versin :saruboceq: Eşin polis di dimi?eminim rahat yapar askerliğini.nizamiyede falan oluolar genelde.o da kebap
Benm öküzde bügün oturma odasında kanepede yatıı.horluosun dedim die kaydirigubbakcemile3 :dilcikar: