2008 Ekim Anneleri

Gunadin kilsiz hatunlar hic killatmamissiniz ya gece hacer cok terliyoo off napmam lazim atlet kilot yatiriyim diyom ama kollar bacaklar buz gibi hasta edecem bebeyi ya gece bizim aramiza geliyo yatarak emziriyom ee biraz uyuyoz oyle suu oluyo sabah bi kalktim nasil terk kokuyoo ay bunlarin ter kokusu bile miss bici bici yaptirdim kahvalti yaptiracam simdi yumurtamizi hasladik cift sariliymis birinide ben yerim hehehe dun aksamda dugune gittk haceri evde biraktim aramamis beni hic aglamais gerci esarbimi baglayinca anladi gezmeye gidecegimiz hemen kucaama yapisti sevindi yazik kendide gidecek saniyo sonraunutturduk kactik geldik uyumustu sasridm dun gece uykusuna erken yatti 10da hep 12 de 12 bucukta uyyodu babanneside siz birakin gidin her aksam ben uyutuyum erkenden diyo demekki bana yaparmis zilli bende meme emmek icin uykuyu unutuyo

Gunadin kilsiz hatunlar hic killatmamissiniz ya gece hacer cok terliyoo off napmam lazim atlet kilot yatiriyim diyom ama kollar bacaklar buz gibi hasta edecem bebeyi ya gece bizim aramiza geliyo yatarak emziriyom ee biraz uyuyoz oyle suu oluyo sabah bi kalktim nasil terk kokuyoo ay bunlarin ter kokusu bile miss bici bici yaptirdim kahvalti yaptiracam simdi yumurtamizi hasladik cift sariliymis birinide ben yerim hehehe dun aksamda dugune gittk haceri evde biraktim aramamis beni hic aglamais gerci esarbimi baglayinca anladi gezmeye gidecegimiz hemen kucaama yapisti sevindi yazik kendide gidecek saniyo sonraunutturduk kactik geldik uyumustu sasridm dun gece uykusuna erken yatti 10da hep 12 de 12 bucukta uyyodu babanneside siz birakin gidin her aksam ben uyutuyum erkenden diyo demekki bana yaparmis zilli bende meme emmek icin uykuyu unutuyo

günaydin herkesea.s. ne sanslisin leyla keske bende annemle veya kayinvaldeme yakin biryerde otursam:Saruboceq: ama annem cok uzaktasenağlamasenağlama kayinvaldemde cok olmus ölelisenağlama bazen öyle cok istiyorumki yakinimda birileri olsun diye ama hic kimsem yok burdasenağlamasenağlama bazen cok ihtiyac duyuyorum yakinlarima:a015: bende esimle el ele gezmiyeli okadar cok olduki hatirlamiyorum bileCADIARZUCADIARZU haaaaa birde kayinvaldene sorsana nasil uyutmus biraz pratige ihtiyacim vardaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kismetcim canim uzulme oyle boyle hepimizde bisekilde idare ediyoruz canim bide hacer bana yapiyo hep bazen babasi uyutuyo bazen dedigimde 3 kere felan uyuttu hemen uyudu bende olunca ustume tirmaiyo meme istiyo o yuzden uyutamiyom

uffffff ne olmus topigimize yaaa günboyu kimse uğramamış yaaa.eşim izinde olduğu için ancak gece girebiliyorum bende.bugun temizlik yaptım zaten yarında gezmeye gidicez kısmetse.diğer kulupten tanıdığım arkadaşın eşide yıllık izinde ailecede görüşüyoruz hava iyi olursa denize yoksa başka program yaparız dedik.benim su kuşumu denize sokarım inşallah hava iyi olurda.benim eşimde artık iyice kıskandığını belli etti kızlar girayı.sürekli ona yemek yapıyomuşum öpüp seviyomuşum ona bişey demiyomuşum yaaa bakarmısınız koca adam ama demek içten içe kıskanıyomuş napıyım ama o bebek daha ve muhtaç dedim bende olsun benlede ilgilen diyo kapris yaptı konuşmuyo benle.

Heheey kimse yook peehh biz bugunde dugundeydik hacer kurtlanmis resmen nasil oynadi anlatamam zilli ya bi zipliyoo bi dk rahat durmadi

günaydın ekim analarııı.feyza kahvaltısını yaptırırken beni çıldırttı offffffff off.okadar çok öğürüyorki sanki içi dışına çıkacak.taaa akşam yediğiyle gecede sadece 2 kere emzi oda azcık.bu çocuk niye böyle ya.çok öğürüyor.sevdiği hiçbişey yyookk

uffffff ne olmus topigimize yaaa günboyu kimse uğramamış yaaa.eşim izinde olduğu için ancak gece girebiliyorum bende.bugun temizlik yaptım zaten yarında gezmeye gidicez kısmetse.diğer kulupten tanıdığım arkadaşın eşide yıllık izinde ailecede görüşüyoruz hava iyi olursa denize yoksa başka program yaparız dedik.benim su kuşumu denize sokarım inşallah hava iyi olurda.benim eşimde artık iyice kıskandığını belli etti kızlar girayı.sürekli ona yemek yapıyomuşum öpüp seviyomuşum ona bişey demiyomuşum yaaa bakarmısınız koca adam ama demek içten içe kıskanıyomuş napıyım ama o bebek daha ve muhtaç dedim bende olsun benlede ilgilen diyo kapris yaptı konuşmuyo benle.

kaydirigubbakcemile3hay Allah iyiliğini versin.kızz herifini niye ihmal ediyorsun.ben mesela günde 3 öğün samanını suyunu veriyorum aradada otlatıyorum:roflol:KK43:dün akşamdan beri konuşmuyorumda öküzle)
şekerim açıkcası çok yüz vermeyeceksin :jeyyar:

canım merhaba benim kızda geceleri çok terliyodu sırtı su gibi yalnız kolları buz gibi oluyodu bende sadece uzun kollu çıtçıtlı badilerden giydirdim ne terledi nede kolları üşüdü şimdi öyle yapıyorum altınada pijama giydirmeyi ihmal etmiyorum tabi çünkü çok üstünü açıyo

naber kızlar.yoğunluktan pek fırsat bulup giremiyorum.şükür yeni yeni iyileşmeye başladık.burnumuz akıyo,hırıltımız var hala.acayip terliyoruz.galiba terle atıyo hastalığını eylül.sizler naptınız.sizi çok özledim kızlar.

selam ama kimse yokkk eylülcüm geçmiş olsun tez zamanda iyleşin inşallah bi geçmişe bakimm ne var yok bebeler büyüdü internete vakit kalmıyor yiğit çok fena oyuncu oldu öyleki bazı zamanlar oyun oynamaktan uyku ve yemek bile istemiyor bu kadar oyuncu çocuk mu olur yagamyoncuiremsu

kizlar hacerin kafasini kuvete carptim uyutacaktim altini degistirip oyle yatiriyim dedim kaka yapmis yikmak icin kuvete goturdumm elimden kaydi kafasinin arkasini vurdu cok hizli degildi ama agladi yavrum off uyumak istiyoo yaa kizlar napiyim kusmadi meme verdim memede uyudu uyandirdim agliyo gezdirdim kucagima uyuyo napiyim ya nekadar uyutmamam lazimm uyutmadigim icin agliyo yaa off

Kizlar uyudu yaa uff ne yaptiysam uyanik tutamadim ins bisey olmazz yaa cok korktum bisey olmaz dimi uff kendi kendme konusuyom yaa

X