2008 Ekim Anneleri

selaaaammmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanyaptık buğdayımızı zemuszemus hatta ön pastamızı bile üfleyip kestik sositososito herseye herkese raamen cok gzl gecti kızımın diş bığdayı lülülülülülü lülülülülülüeski komsularım geldi arkadasları geldi zemuszemus resimlerimizi artıkın istanbulda ekklerim.bugun toplammamız var.yarın abbas yolcu :dilcikar: ama cok ağladık komsularımla ayrılırken cok pis koydu mafoldumben

celen buarada nice 10.cu aylara hadi hep beraber halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
mersi :kedi:
ok canımkaydirigubbakcemile5inşallah bi yerlerde denk geliriz çok sevinirim valla.inşallah sabah 7.30 feribotuyla bursaya geçicez.plakanın harfleri ne kidelikafadulden

istanbulun kızına ve havasına güvenme demişler canımsengözlerimebaksanab.fırtınalar kopar sonra bi bakmışın günlük güneşlik..bugün havagüzel meselasositososito

hadin ben kaçtım çok işim var ağliii bu velet yinee
yazdım ya len harfler cmm die :mymeka: bizde 10 gibi falan cıkarız allahtan bi mani olmazsa.büyük ihtimal manisa taraflarında karsılasıcaz :gitme:
bu arada o laf izmir için söylenmişti opuyorumnanaktan izmirin kızına ve havasına güven olmaz die lülülülülülü :dilcikar: havamız batsın beeeeeee zemuszemus
gülçe hasta oldu gece 1den 3.5 a kadar hiç durmadan ağladı

gecmiş olsun :çok üzgünüm: noldu kuzumaaa :çok üzgünüm: nazar değdi heralde :çok üzgünüm: resimleri kaldır len :mymeka:

SELAM KIZLAR

CEMRENİN 10.AYI KUTLU OLSUN:teytey::teytey::teytey:

AY HACERE GELİNLİK PEK YAKIŞMIŞ MAŞALLAH DÜĞÜNÜNÜ DE GÖRÜRÜZ İNŞ AY OZAMANA KADAR GÖRÜŞÜRMÜYÜZ ACABAkaydirigubbakcemile3

NİVA HOŞGELDİN

TERKEN ENDİŞELENCEK BİŞEY BULUON İLLA HA ÇIKAR DİŞLERİ DAHA KEREM YAŞINA GELİO TEK DİŞİ VAR :ecrin_bebek:

GEÇMİŞ OLSUN FEYZAYA ÜŞÜTMÜŞTÜR GEÇER İNŞ

KEREM DE GECE UYANDI AĞLADI AĞLADI AMA NE AĞLAMAK ETİNİ KOPARIOLAR SANKİ ZOR SAKİNLEŞTİRDİK NEDEN OLDU ANLAMADIM HEP ATEŞLİ GİBİ DİŞLERDEN Mİ ACABA

BİRAZDAN KEREMİN ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNE GİTCEZ HATTA GEÇ KALDIK AMA UYYO BEYFENDİ :nazar:

hoşbulduk canım

selam kızlarrr ben geldim kimse yokkk sositososito
hadi bekliyorum burda dökülünnnn lülülülülülü

nerelerdesin ya hoşgeldin

gülçe hasta oldu gece 1den 3.5 a kadar hiç durmadan ağladı
geçmiş olsun canım.yolculukta üşüttümü acaba:çok üzgünüm:
selaaaammmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanyaptık buğdayımızı zemuszemus hatta ön pastamızı bile üfleyip kestik sositososito herseye herkese raamen cok gzl gecti kızımın diş bığdayı lülülülülülü lülülülülülüeski komsularım geldi arkadasları geldi zemuszemus resimlerimizi artıkın istanbulda ekklerim.bugun toplammamız var.yarın abbas yolcu :dilcikar: ama cok ağladık komsularımla ayrılırken cok pis koydu mafoldumben
gecmiş olsun :çok üzgünüm: noldu kuzumaaa :çok üzgünüm: nazar değdi heralde :çok üzgünüm: resimleri kaldır len :mymeka:
ayyy ne güzel yaa.bende yapmak istiyorum ama kayınvalidemin kendine hayrı yok.artık anneme gidince yaparız şöyle kapsamlı.annem bayılır böyle şeylerekaydirigubbakcemile2
selam kızlarrr ben geldim kimse yokkk sositososito
hadi bekliyorum burda dökülünnnn lülülülülülü

kıızzz hoşgeldinŞenizneler yapıyorsun eylül nasıll

hoşbulduk niva..

malesef fırsatım olmadı :çok üzgünüm: ekim bebişlerini okadar çok merak ediyorum kiiii
tüm bebeler nasıl büyümüştür çok uzak kaldım buralardan ama napim ya gelemiyorum işte :çok üzgünüm:

eylül de koca kız oldu :asigim: ama hala dişi çıkmayan tek ekim bebesi sanırım kaydirigubbakcemile3 çok hareketli ve uyanıkken yetişmek mümkün değill bakıcısı bile 4 kg verdi kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar umarım görüşürüz, yarın da gelmeye çalışıcam herkes kendine ve bebişlerine çok iyi baksın :a015: :a015:

hoşbulduk niva..

malesef fırsatım olmadı :çok üzgünüm: ekim bebişlerini okadar çok merak ediyorum kiiii
tüm bebeler nasıl büyümüştür çok uzak kaldım buralardan ama napim ya gelemiyorum işte :çok üzgünüm:

eylül de koca kız oldu :asigim: ama hala dişi çıkmayan tek ekim bebesi sanırım kaydirigubbakcemile3 çok hareketli ve uyanıkken yetişmek mümkün değill bakıcısı bile 4 kg verdi kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar umarım görüşürüz, yarın da gelmeye çalışıcam herkes kendine ve bebişlerine çok iyi baksın :a015: :a015:

hadi ya eylüle bi hafta ben mi baksam kaç kilo veririm acabakaydirigubbakcemile3
facebooktan resimlerinizi gördüm maşallah büyümüş eylül

hadi ya eylüle bi hafta ben mi baksam kaç kilo veririm acabakaydirigubbakcemile3
facebooktan resimlerinizi gördüm maşallah büyümüş eylül

Ayy bende bu ara bayagi kiloo verdim tartilmadim hic ama ne gobek nede bel kaldi hacer cok yoruyo beni ozellikle su son 2 aydir ömrümu yiyo desem yeridir kilomla kalmaya razirydim tek arsizlasmasaydi cok uzuluyorum gun icerisinde kucak kusu ya inmiyo yere koydugum an aglama ama ne aglama katiliyo ne eve temizlik yapabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum bitek aksam yemegini yapabiliyom oda kucagimda tek elimle söyle evi mis yapip ayak ayak ustune oturup tv karsisina gecip bi kahve icmek icin ne kadar beklicem acabaa

masallah sana ne güzel olmussun cok yakismis annesi anlasildi cok canlar yakacak bu kiz annesi benden söylemesi:jeyyar:

önecelikle görümcene hayirlisi olsun :teytey:
ogluna icinde gecmis olsun annesi insallah biran önce düzelir:Saruboceq:

günaydin herkese sabahtan beri hic isim bitmedi yaaaaasenağlama-tatlicadiarzu-
dün yagmuru piknige götürdük burnumuzdan geldikafamçokkarıştı birakin yerde sürünüyüm yerde buldugum herseyi agzima atiyim dedi durdu:roflol: sadece cimlerden korktu sanirim battaniye serdim yere üstüne oturtdum kimildayamadi öyle bakindi durdu:jeyyar:
sizlerden ne haber kizlar birsey sorucam yaCADIARZU bebeklere hergün corba iciriyormusun ben sasiyorum ya hergün degisik corba yapip iciricem diye-tatlicadiarzu-

valla canım bizim dr giraya kendine ne yapıyorsan ondan yedir özel bişey yapmana gerek yok dedi.zaten ona yaptığım özel bişeyi yemiyoki:1no2:kilosu falan gayet iyi 1 yaşında çocuk bu dedi artık yapmıyorum kısmetcim bende.gerçekten özeneip yaptığım hiçbirşeyi yemiyor:sm_confused:

yaa kızlar bişey soracaktım size
benim diğer kulupten arkadaşım var kızı giraydan 4 gün büyük doktora gitmişler bugün dr köfteye yeni izin vermiş ben 1 ayı geçti başlayalı ama içine soğan koymuyorum doktorumuza sormamıştım netten okuduğum tarifte yoktu onun doktoru hem soğan hemde sarmısak koyabilirsin demiş siz sogan koyuyomusunuz köfteye

günaydınlar iyi pazarlar kokoşlar

heeeee barıştım şakkıdı herif bumerang gibi ben atıyom o geri geliyo :nazar:

hadi canım gözünüz aydın allah ağız tadınızı bozmasın
Ayy bende bu ara bayagi kiloo verdim tartilmadim hic ama ne gobek nede bel kaldi hacer cok yoruyo beni ozellikle su son 2 aydir ömrümu yiyo desem yeridir kilomla kalmaya razirydim tek arsizlasmasaydi cok uzuluyorum gun icerisinde kucak kusu ya inmiyo yere koydugum an aglama ama ne aglama katiliyo ne eve temizlik yapabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum bitek aksam yemegini yapabiliyom oda kucagimda tek elimle söyle evi mis yapip ayak ayak ustune oturup tv karsisina gecip bi kahve icmek icin ne kadar beklicem acabaa
bende çok merak ediyorum ne zaman rahata erceğimizi
tam kerem akıllancak anlıycak herşeyden 2.olacak yine rahat edemiycez gibime geliokaydirigubbakcemile3
yaa kızlar bişey soracaktım size
benim diğer kulupten arkadaşım var kızı giraydan 4 gün büyük doktora gitmişler bugün dr köfteye yeni izin vermiş ben 1 ayı geçti başlayalı ama içine soğan koymuyorum doktorumuza sormamıştım netten okuduğum tarifte yoktu onun doktoru hem soğan hemde sarmısak koyabilirsin demiş siz sogan koyuyomusunuz köfteye
ben soğan katıyorum biraz da ekmek içi biraz da yumurta akı

iboş hoşgeldin ve aldığın karara alkış anacımalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar bebeişleri gece besliyonuz mu:uhm::uhm:

X