2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun leyla, önemli birşeyi yoktur çok sert vurmadıysa. uyumasında da bir sakınca olacağını sanmıyorum sadece emerken zorlanırsa normalden farklı davranırsa ve kusarsa problem var demektir. Kızım 6 aylıkken kanepeden düştüğünde böyle söylemişti dr. Merak etme benim kız da habire düşüyor. Ayakta durma çabaları başladı ya kafamız sürekli biryerlere vuruyor. Aptal olacaksın kızım azıcık dikkat et diyoorum ama nafile.

selamun aleyküm hanımlar.bakıyorum kimse girmemiş yazmamış bende çıkıyorum.insanın içinden yazmak gelmiyorkiii:umursamaz:
görümcemin nikahı var cuma günü onun hazırlıkları falan var.offf bende mutfaktan çıkamıyorum.yemek yap bulaşık yıka yemek yap bulaşık yıkaaaaaaaadelikafadulden

kizlar hacerin kafasini kuvete carptim uyutacaktim altini degistirip oyle yatiriyim dedim kaka yapmis yikmak icin kuvete goturdumm elimden kaydi kafasinin arkasini vurdu cok hizli degildi ama agladi yavrum off uyumak istiyoo yaa kizlar napiyim kusmadi meme verdim memede uyudu uyandirdim agliyo gezdirdim kucagima uyuyo napiyim ya nekadar uyutmamam lazimm uyutmadigim icin agliyo yaa off
canım benim hiç bişey olmaz uyusun çocuk
cevap verecek kimsede yok ya allah rizasi icin biri gelip bisey desin aglicam simdi
Allah iyi etsin seni emii.kız benimki o kadar sık düşüyorki artık oda alıştı ağlamıyor bile.ben ne kadar korusamda illa vuruyor orasını burasını.kafamçokkarıştısen tabi alışkın değilsinyakaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun leyla, önemli birşeyi yoktur çok sert vurmadıysa. uyumasında da bir sakınca olacağını sanmıyorum sadece emerken zorlanırsa normalden farklı davranırsa ve kusarsa problem var demektir. Kızım 6 aylıkken kanepeden düştüğünde böyle söylemişti dr. Merak etme benim kız da habire düşüyor. Ayakta durma çabaları başladı ya kafamız sürekli biryerlere vuruyor. Aptal olacaksın kızım azıcık dikkat et diyoorum ama nafile.

nerdesin şekerim uğramıyordun epeydir.

slm herkese kizlar muhtesem bir formül bildim yagmuru uyutmak icin internetten aciyorum toygar isiklinin ninni parcasini kiz 10. dakika sonra mest kollarimda uyuya kalmis sastim kaldim vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selamun aleyküm hanımlar.bakıyorum kimse girmemiş yazmamış bende çıkıyorum.insanın içinden yazmak gelmiyorkiii:umursamaz:
görümcemin nikahı var cuma günü onun hazırlıkları falan var.offf bende mutfaktan çıkamıyorum.yemek yap bulaşık yıka yemek yap bulaşık yıkaaaaaaaadelikafadulden

canım benim hiç bişey olmaz uyusun çocuk

Allah iyi etsin seni emii.kız benimki o kadar sık düşüyorki artık oda alıştı ağlamıyor bile.ben ne kadar korusamda illa vuruyor orasını burasını.kafamçokkarıştısen tabi alışkın değilsinyakaydirigubbakcemile3

nerdesin şekerim uğramıyordun epeydir.

Sagol canim yaa birden kortum bide hic uyumayan cocuk israrla uymak isteyince iyce endiselendim size soram dedim kimse ciddi anlamda korktugumda bi yere baslik actim angut garini tekide buraya sorana kadar dr gitsene felan yazmis uyuz ben bilmiyom sanki kussa burnu kanasa garip haraketleri olsa gozleri felan degisik baksa 1 saniye durmam herhalde sadece uyumak istedi kafasinda morarma sisme bile olmadi belkide uykusu gelmisti ne biliyim ben yinede korktum cocugumu sen benden cok dusunuyon ya konusmasi kolay

Sagol canim yaa birden kortum bide hic uyumayan cocuk israrla uymak isteyince iyce endiselendim size soram dedim kimse ciddi anlamda korktugumda bi yere baslik actim angut garini tekide buraya sorana kadar dr gitsene felan yazmis uyuz ben bilmiyom sanki kussa burnu kanasa garip haraketleri olsa gozleri felan degisik baksa 1 saniye durmam herhalde sadece uyumak istedi kafasinda morarma sisme bile olmadi belkide uykusu gelmisti ne biliyim ben yinede korktum cocugumu sen benden cok dusunuyon ya konusmasi kolay
geçmiş olsun şeker boş ver aldırma buradaki paylaşımları ve arkadaslığı bilmeyen bir bayandır muhtemelen şimdi nasıl hacer umarım daha iyidirvereliniortak
yiğit beyde bu gece zırt bırt uyandı şimdi uyuyor ama benim uykum kaçtı fırsattan istifade bende buraya geldim ama topikte in cin sinek avlıyorzemuszemus herkes tatile gitti heralde yada benim gibi kafasını kaşıyacak:uhm: vakti bulamıyorlarki nete gelecek vakti nerden bulsunlar-tatlicadiarzu- tükkanı kilitleyeyim mi açık mı kalsın ha bu arada iboşumu göremedim gelse konuşsakta şu okullar açılmadan bi buluşma ayarlasak bizde görüşen ekim anaları kervanına katılsakkaydirigubbakcemile5 herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

ben geldim mlilet, evelki gün anama gittim bi gece orda kaldım, dün gece döndüm eve, gelesim yoktu daha, özlemişim anamın evini, sıpacanımın mamasını bi gecelik almıştım mmaması olsa daha kalcaktım, bi dahakine 1 haftayakadar uzatmayı planlıyorum, leyla geçmiş olsun anacım, yoktur bişey, şimdiden snra bunlar sürekli düşcekler, bugüne kadar koruduk ama bundan sora korusak da düşcekler yapcak bişiy yok aanam, kız yeşimmerve yıvrım de hayde ne zaman buluşak söle bene :))

günaydin kizlar a.s.:1hug:

gecmis olsun leyla dün yazacaktim firsatim olmadi kusuruma bakma olurmu simdi nasil ters birsey yoktur :Saruboceq:

bizde sabahin 6.sindan beri ayaktayizkafamçokkarıştı su kiz dogdu dogali sabah 7 .yi gecirmedi yasenağlama insan düsünür annem babam uyusun biraz diye yok sabah horoz gibi ayakta benim sacimi cekmekle ise basliyor uyandirma yöntemi oluyor bu ama harika bir yöntem hemen uyaniveriyorsunuz:roflol::roflol::roflol: saka bir yana cok yaramaz oldu girmedik dolap acmadik cekmece birakmiyorkaydirigubbakcemile5 birde tam olarak yürümeye basladigi zamanlari düsünemiyorum bile:jeyyar:

çok mutsuzum çok yalnızım gülçe çok hasta oldu hala da biraz hasta ama buna üzülmüyorum geçici nasıl olsa ama kocama o kadar alışmışım ki boğazımda kocaman bir yumruk var şimdi dokunsalar ağlayacam herşey onu hatırlatıyor bana bu kadar zor olacağınını düşünemezdim çok zormuş çoooooooooooooook gülçem de olmasa delirirdim heralde tek avuntum kızım

çok mutsuzum çok yalnızım gülçe çok hasta oldu hala da biraz hasta ama buna üzülmüyorum geçici nasıl olsa ama kocama o kadar alışmışım ki boğazımda kocaman bir yumruk var şimdi dokunsalar ağlayacam herşey onu hatırlatıyor bana bu kadar zor olacağınını düşünemezdim çok zormuş çoooooooooooooook gülçem de olmasa delirirdim heralde tek avuntum kızım

zambakım üzme canını, hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah, mutlaka ki senin açından zordur ama vatan borcu, yapcak bişey yok, sayılı gün ya çabuk geçecek inşallah, :teselli:

canımmmm:teselli:Allah tez zamanda kavuşturur inşallah:1hug:

leyloşşş geçmiş olsun canımcım.şimdi iyiy ama demi yavrum.kafasında falan şişlik yoktur inşallah.

leyloşşş geçmiş olsun canımcım.şimdi iyiy ama demi yavrum.kafasında falan şişlik yoktur inşallah.

sagol canım ıyyıııı sükür bişyi yok

zambakım üzülme hemen gecer ok zor iyi bilirim ama kısa dönem bak şanslısın ben 15 ay bekledim hangi sehra gitti

allah kavustursun canim kendini fazla üzme olurmuŞeniz

slm canlarım

Allah kavuztursun beyazzambakım. Tabiiki zordur tahmin edebiliyorum. Sayılı gün bu çabuk geçer bir bakmışsın bitmiş bile. Söylemesi kolay ama diycek başka bişide yokki.
Yeterki sen üzülme be...
Bak sana papatya aldım a.s.
opuyorumnanaktan bide öpücük
hadi görüşürüz :enbuyukkk:

ben geldim len kılsız karılar :nazar: 1 haftadır girmiyorum en on yazdığımdan beri 5 sayfa ilerletmişiniz :mymeka: boş bırakmayın bak haliiloar cirit atıo lülülülülülü halilo ben seni biliom lülülülülülü
nese gelelim bize evimize yerlestik şükür :Saruboceq: ama alısamadık :gitme: yanlızlık kötü koydu :gitme: cemrede sanırım hava deiişminde salı günü 40 derece atesliydi..cok telaslandım fitille suruplarla indirdik şükür :Saruboceq: bugun de doktora götürdük çişi berbat kokuodu :sinifsinif: kültür ve tam idrar verrdik ptesi alıcaz inşallah bişi cıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar
celencim geçmiş olsun temiz çıkar sonuçlar da inş
zambakcım allah kavuştursun zamanla alışırsın çabucak geçer zaman gülçeyle uğraşırken

selam kızlar
celencim geçmiş olsun temiz çıkar sonuçlar da inş
zambakcım allah kavuştursun zamanla alışırsın çabucak geçer zaman gülçeyle uğraşırken

saolasın bacım inşallah temiz cıkar..

zambakım allah kavustursun :gitme: nereye cıktı askerliği?yavrum yanına gelip kalıcak biri yokmu :çok üzgünüm: cok zor olur sana :çok üzgünüm:

X