- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
tatilimizden kareler
oyyy yerim onu bennnnopuyorumnanaktan ne tatlı çıkmış giray gibi aralık dişli kuzum kısmetli olacak zambakcımyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatilimizden kareler
bugun alıcaktım leylusum :çok üzgünüm: ama hiç gözümde yok artık :1no2:
cok üzlüyorum patoşum:çok üzgünüm: cemre için cok üzlüyorum :çok üzgünüm: ama vardır bundada bi hayır :Saruboceq: normalde ramazan bayramı bitminde dönücektik..napalım bizde zeynep gibi istanbulu kıllatırık :gitme:
inşallah zambakcım :Saruboceq:
cok şeker olmus maşaallllaaahh saclarda pek afillli kaydirigubbakcemile3
10. ayınız mubarek olsun :1hug: nice 10. senelere gülçe prenses :asigim:
bizimde yarın halay günümüz
hiçbişey olmaz korkma nasıl olsa döneceksiniz dimi:sm_confused:ha şimdi ha 1 ay sonra artık büyüyo annesi ana kız sohbetler edeceksiniz ne güzelllllllyerimseniben
bende senin gibiyim bir pire için bir yorganı yakarım hiç düşünmedenlmaz:
nerdesin sen unutulduk iice :mymeka: hiç mi vaktin yok :mymeka: eylül napıo :çok üzgünüm:
of aynen cemrede ööle uyanıp duruo.ama bizim nedenimiz belli oldu.gece 10 da babiş geldi.aman ne sarılmak ne sarılmak..gözlerim doldu onları ööle görünce senağlama yavrum cok özlemiş :çok üzgünüm: neyse ben bunu yıkadım emzirdim uyuttum.belki yarım saat içinde tam 10 kez ağlayarak kalktı.neymiş kucakta uyucakmıs.burnunu kolumun altına sokucakmıs..ama benm deil babasının :asigim: anlıycaanız büyük aşkın temelleri atılmış :asigim:
zeynepcim şansımızada istanbul da hava kötüymüş :çok üzgünüm: yavas yavas alısmayı pplanlıyordum.bi gün dısarsı bi gün ev yapıcaktım.şimdi öttük delikafadulden hep evdeyiz :çok üzgünüm: bekleki koca gelinde cık dısarı poooffff :çok üzgünüm:
teyzeleriiii bakııın hacer gelin olduuuualkisalkisalkisalkisalkisalkis
selamun aleyküm hanımlar.napıyorsunuz herkes iyimi.dün görümcemin sözü vardı akşama kadar koşturduk ama ne koşturma feyzada üşüttümü naptıı ne yedirdiysem iki katını kustu üstüme başıma.
celen hadi gözün aydın kocan gelmiş.şşşşşşşşşşşşşşşş baksana gitme işini bi daha düşün istesen
aaaaaaaa dbest gelmişte gitmiş bileee.hacerede ne güzel yakışmış gelinlik maaşallah barekallah.leylaaa ne zaman tekrar buluşuyoruz yaa. dün foto makinası aldık.meran napıyor acaba hiç ses yok
ok canımkaydirigubbakcemile5inşallah bi yerlerde denk geliriz çok sevinirim valla.inşallah sabah 7.30 feribotuyla bursaya geçicez.plakanın harfleri ne kidelikafaduldenyes anacım susurluktaki yörsan vereliniortak bizimkide siyah opel meriva 35 plaka görürsün zaten hatta plakanın harflerindende bilebilin cmm yerimseniben
zeynepcim şansımızada istanbul da hava kötüymüş :çok üzgünüm: yavas yavas alısmayı pplanlıyordum.bi gün dısarsı bi gün ev yapıcaktım.şimdi öttük delikafadulden hep evdeyiz :çok üzgünüm: bekleki koca gelinde cık dısarı poooffff :çok üzgünüm:
teyzeleriiii bakııın hacer gelin olduuuualkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol canım görümcem gelecek o bakacak ancak ona biraz güvenebilirim kimseye güvenemiyomhadi gözün aydın zambakcımmmmmmhihoyyytgülçeye kim bakacak peki?:sm_confused:
muhteşem bir duygu aşkla bakıyordum kızıma ama şimdi zoruna gidiyo hanfendinin hiç yürümüyo hep emekliyo hacer de çok yakında yürür zatenHaceri amcasi tutumus yurutuyomus elini birakmis 4 5 adim atmis tutmadan ben gormedim ama yaa
evet ayder a.sçok şeker maşallah. nerde çekildi fotolar aydere benzettim
gelemedi malesef hiç yer yoktu şansına küssün :jeyyar: ama eve bir geldim ooooooffff her yeri birbirine katmış evin düzenini tamamen değiştirmiş şimdi herşeyin yerini sormak zorunda kalıyom hiçbirşeyi yerinde bulamıyom kim ona evi değiştir dediyse kötükedihüsoZambakk hosgeldinn okulun yakin yere cikmasin ve tatilinizin iyi gecmesine cok sevindim ins esinin yeride yakin olur gulce cok tatli cikmiss yaa masallah gittiginiz yerde cok guzelmis yemyesill ne guzell kaynanayi nettiniz leenn nasil oldu da gelmedi
zaten bir şeyi de bana çekmese şaşıracam benim ön dişler de aralıklı allah bütün bebişlerimizin kısmetinin bol etsinoyyy yerim onu bennnnopuyorumnanaktan ne tatlı çıkmış giray gibi aralık dişli kuzum kısmetli olacak zambakcımyerimseniben
maşallah hacere opuyorumnanaktan allah gerçeğini de görmeyi nasip etsin annesiteyzeleriiii bakııın hacer gelin olduuuualkisalkisalkisalkisalkisalkis
selamun aleyküm hanımlar.napıyorsunuz herkes iyimi.dün görümcemin sözü vardı akşama kadar koşturduk ama ne koşturma feyzada üşüttümü naptıı ne yedirdiysem iki katını kustu üstüme başıma.
celen hadi gözün aydın kocan gelmiş.şşşşşşşşşşşşşşşş baksana gitme işini bi daha düşün istesen
aaaaaaaa dbest gelmişte gitmiş bileee.hacerede ne güzel yakışmış gelinlik maaşallah barekallah.leylaaa ne zaman tekrar buluşuyoruz yaa. dün foto makinası aldık.meran napıyor acaba hiç ses yok
ayy çarşamba olmasında hergün olur.bugün dişim için gittim doktora dolgu yaptı birtane daha var onuda çarşamya yapacak.Canim cok tesekkur edriz ayy bulusalim yaa hani bize gelmiyonuzmuu bu hafta ici mutlaka gelin ya merani ben du arayacadim hep unutuyom bugn arayim bari unutmadan
noluyo bu herülere ya gül gibi karıları var kıymet bilmezler ibolyam benim canımm biraz ayrı olmak belki eşin için iyi olur bişeyler kafasına dank eder ne diyim
celen sen içinde kalmasın yap anacım ben yapmadım buğday falan hatta mevlütte yapmadım biliyomusunuz sadece bebek görmeye gelindiğinde kuran okundu duaları okundu bendede heves yok
kıslaaarr biz 7 buçuk aylıkken 2 diş çıkardık daha hala 2 dişliyiz ya bu normalmi ümidi kesecem yakında
dün misafirim vardı 1 yaşında oğlu var gelenlerin ve pilav yedirdi biz daha pütürlüleri ancak yiyoz pilavı anca yoğurtla yice ezecemde bide pirinç iyi pişmiş olacakta ohoo ancak öyle yiyor
ee daha napıyonuz ne var ne yok leyla iyi yapıyosun kız hakediyor bu herifler bak baya sarmışsın adamı ki kartını vermiş
of ya kolay kısa yoldan kilo vermenin yolunu bilen varmı ben baya bi kilo aldım kıslar maydanoz suyu falan kar etmedi bana
zambakçım hadi hayırlı olsun çok sevindim bende bu yıl evdeyim ama kpss kursuna yazıldım inşallah gelecek yıl neresi olursa yazacam bakalım