- 11 Ocak 2007
- 1.158
- 2
- 43
zambakım maşallah yaa ne tatlı çıkmış gülçebayıldım zilliyee..yeşillikler içinde bembeyaz peri kızı gibi olmuşş..ama çimenlerin üstünde emeklerkenki halini görünce hemen eşimi anımsadım..adam kene muhabbetinden apartmanın etrafındaki çim alana adımını bile atmıyo.kaydirigubbakcemile3beton alanda yürüyo..ee dedim kene olsa 50-60 cm lik yere zıplamıcakmı sankiikaydirigubbakcemile3yağızı öyle çimenlere bırakması için dünyanın sonunun gelmesi gerek:umursamaz:çok pinpirikli çoook:umursamaz:
bu arada biz pazar günü sabah 6.30 gibi evden çıkcaz.7.30 feribotuna yer ayırttık.yarın telaştan girebilirmiyim bilmiyorum.çok işim var bu velet bişey yaptırmıyo bana.girebilirsem görüşürüz.yoğsam kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.herkesi kocamaaaan öptüümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ooo daha baya varmış dönmenize yaa.CADIARZUcanım üzülme cemrenin ihtiyacı olan tek şey annesinin yanında olması.gerisi fıssss:1closedeyes:isterse kutuplara gitsin.sen olduktan sonra heryerde mutlu olur o annesiiiii:asigim:diş buğdayınıda orda içine sinmezse burda bidaha yaparsın.sen o elbiseyi al ve kızının fotolarını çek bol bol sonra ilerde pişman olursun.herkesi,herşeyi boşver,cemrenin dişi çıktı yaa sağlıklı bi şekilde...Allah'a şükür...:Saruboceq:bu anları bidaha yaşamıycaksın kii.üzülme tamammıı:gitme:Şeniz:1hug:a.s.opuyorumnanaktanbugun alıcaktım leylusum :çok üzgünüm: ama hiç gözümde yok artık :1no2:
cok üzlüyorum patoşum:çok üzgünüm: cemre için cok üzlüyorum :çok üzgünüm: ama vardır bundada bi hayır :Saruboceq: normalde ramazan bayramı bitminde dönücektik..napalım bizde zeynep gibi istanbulu kıllatırık :gitme:
bu arada biz pazar günü sabah 6.30 gibi evden çıkcaz.7.30 feribotuna yer ayırttık.yarın telaştan girebilirmiyim bilmiyorum.çok işim var bu velet bişey yaptırmıyo bana.girebilirsem görüşürüz.yoğsam kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.herkesi kocamaaaan öptüümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan