2008 Ekim Anneleri

hayırlı cumalar kızlar...pire için yorgan yakmıycam..senelerdir beklediğim meleğimin diş buğdayını cok heves etmiştiöm..yapıcam ertesi günde istanbula yola cıkıcaz....ama kalbim cok kırıldı....size yazdıktan sonrada kavga ettik :KK43:(( burnumdan geldi :KK43:((
cemre için cok üzülüyorum :KK43:( eve gidince ikmiz tek kalıcaz :KK43:( kapanmaz dimi cvemre kızlar :KK43:( tek korkum bu :KK43:( şimdi o kadar neşeli o kadar aktif ki maşşalah ya eve gidince sus-pus olursa :KK43:((((

Olmaz insallah uzulme hadi hayirli olsun pembe elbiseyi aldin mi ben gelinlik giydirmedim cunku herifle kustuk gitmedim almak icin

herkeslere merhabaaaopuyorumnanaktan
ay kızlar sanırım oğluş yakında konuşacak:sm_cool:eek:na arabaları gösterip düt düt diyorum bi süredir.sabah balkona çıktık yağmuru göstereyim diye.geçen arabalara bakıp düt düt del del diyo:asigim:elini de gel gel yapıyo..ya yicektim o kadar güzel diyokii.:nazar:kuşları görünce de cik cik diyo..mamma,memme,dede,anne diyodu zaten.babasıda oyuncak arabasını ileri geri sürdürmeyi öğretmiş.yere oturup büyük çocuk gibi arabayı ileri geri sürüyo ve ınn-ınnn--ınnnn diyo..araba sesi çıkarıyomuş veletkaydirigubbakcemile3

bişe oldu patoşum :çok üzgünüm: cemrenin dişi cıalı yarın tam bir hafta oluyo.o günden beri bu ctesi için diş buğdayını planlıyorum biliosunuz.ama ne annem ne ananem o günle ilgili tek bir plan bile yapmadılar.farkındaydım ne kadar hevessiz olduklarının.ama dedim hadi sen heveslisin yap bi güzellik kendine-kızına.bi daha nerde lcak mafoldumben neyse dün buğdayını cevizini aldım hatta buraya bile yazmısıtm o kadar heyecanlıyım.neyse bugun teyzemler karstan döndüler (3 haftadır eşinin memleketinde izindelerdi)ben teyzemle konustum ctesi için planı ama eşinin haberi yoktu.konustuktan sonra eniştem geldi.tabi adam durumdan habersiz "hadi yarın didime denize gidelim" ddi.ben bizimkilerden olmaz ı beklerken annemde ananemde olur dediler :bbo: ulan dedim sus belki günübirliktir.enişteme sordum ne kadar kalıcaksınız.pazara kadar kalırız dedi.e ddedim içimden şimdi bizimkiler hayır der artık ..annaaaaa bizimkiler demezmi olur.ben yine şok :1shok: ama acaiipte sinirlendim :kızgın: sonra dedim ozaman ben ctesi yi iptal ediyorum siz gidin akşamda esim gelicek bizde geliriz olmazsa..ananem dedi e ben unutmustum onu.annemdeyse tık yok.işte ööle..üstünede bi güzel annemle kavga ettik.bana iptal et diyen yokmus da kendi kendime tavırlanıomusum Çok üzgünüm çoook kocamı aradığımda daha bu kavga yoktu.teyzemde sinirle verdin kararını dedi.ama sonra gördüki cok haklıymısım kararımda :çok üzgünüm: belki ctesi sabahı belkide pazar sabahı dönücez mafoldumben ne hayallerle geldim ben buraya mafoldumben hele diş buğdayı leylusa demiştim cok hevesim var die mafoldumben yalan oldu mafoldumben heveslerim kursağımda kaldı mafoldumben neyse daha fazla duramıycam cok moralim bozuk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hay allah ya,bak ben de üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:belki de gerçekten unutmuşlardır.:çok üzgünüm:gitcem deyince karşı çıkmadılarmı peki annenler?aslında annanelerin falan bu konuda biz annelerden daha hevesli olması gerekir.ne diyim celencim karar senin tabi...ama yinede bi kez daha düşün istersen:çok üzgünüm:

Bende aksama dogru disari serinleyince haceri parka goturuyum dedim sonra yemegi felan yapmisti neyse hadi carsiya gidip gezelim kizim dedim gezdik sonra dukkana gittik eve onlarla gelelim diye hoduk gorunce sevindi hosgeldin naptin surpriz mi yaptiniz felan konusuyo hic yanit vermedim kayinvadlemle kousuyoz felan bunu duymazdan geliyom sonra cikartti bana kredi kartini(bide limiti sinirsiz olani) verdi al askim git hadi kendine yeni biseyler al diye istemiyorum dedim elime tutusturdu al diye geri veriyodum kayinvaldem kulagima fisildadi kiizim alda git iste bu firsat ele gecmez hadi dedi tamam dedim gittim ohh kendime yeni kiyafetler aldim ahh ahh saat gec olmicakti ki ben nasil acisini cikariyodum ama malesef dukkanlar kapanmaya baslamisti keske erken gideymisim neyse sanmasinki bunla beni kandiracak geldim verdim kartini hic bisey demedim puhahah halada somurtuyomm
ohhhh iyi yapmışın kızz:dance::dance:kayınvalideni de çok tuttum bu aradasengözlerimebaksanabharbi kadınmış..başkası olsa gelinim oğlumu yoluyo dera.s
herkese slm kızlar
fatoşcum ben resmine yorum yaptım kusura bakma oğluş aynı sen bacım:)
bu arada benim akıllı eşim yıllık izine çıkmış bu sabah beni şoka uğrattı
sabah bir uyandım kıyafetleri askıda asılı duruyo.girayda benim yanımda emerken uyudu kuzum çocuğumu birden bıraktım uyandı kuzum annemede kahvaltıya gidecektik oturma odasına bir girdim bilgisayar kucağında surprizzzzzzzz demezmi
13 gun evde tatil yapacağız beraber.ilk defa evimizdeyiz bizde istanbulun ve evimizin tadını çıkartıp günübirlik seyahatler yaparız bizde.
inşallah fırsat bulup girerimde yoksa zor oluyo artık topic canlanmaya başladı çünkü.
ayy çok teşekkür ederim.valla yorumuna sevindim.niyeyse kimse benzetmiyo oğlumu bana.herkes dede ve baba dediği için kendimle kıyaslamadım bile hiçkaydirigubbakcemile3bu arada iyi tatiller canım.olsun istanbul da tatil yapmak da güzel..zamanı değerlendirdikten sonrasengözlerimebaksanab
hayırlı cumalar kızlar...pire için yorgan yakmıycam..senelerdir beklediğim meleğimin diş buğdayını cok heves etmiştiöm..yapıcam ertesi günde istanbula yola cıkıcaz....ama kalbim cok kırıldı....size yazdıktan sonrada kavga ettik :KK43:(( burnumdan geldi :KK43:((
cemre için cok üzülüyorum :KK43:( eve gidince ikmiz tek kalıcaz :KK43:( kapanmaz dimi cvemre kızlar :KK43:( tek korkum bu :KK43:( şimdi o kadar neşeli o kadar aktif ki maşşalah ya eve gidince sus-pus olursa :KK43:((((

demek düzelmedi ha:çok üzgünüm:cemrenin kapancağını sanmıyorum..ama mesela biz 1 hafta kaldık.kalabalığa ve gezmeye çok alıştığı için ilk bi hafta hiç zaptedemedim yağızı.dış kapıya vurup ağlıyodu:çok üzgünüm:1 dk.bile yere bırakamadım.evi süpürürken bile kucağımda durdu..bide hastaydı tabi onunda etkisi oldu.kucakta taşıyamadıkça attım arabaya dışarda gezdirdim.şimdi alıştı eve ama pazar günü 2.tatile çıkıyoz.yine silbaştan olcak çok korkuyom:çok üzgünüm:sus-pus olma değilde,hafif bi canavar hali geliyo bebelere eve gelince..ama sen eninde sonunda döncen zaten.bi şekilde dönüş sürecini yaşıcanız yani.kızmadan sabırla tüm zamanı ona vermek gerekiyo işte bikaçgün.ama sen bilinçli bi annesin zaten..normalde ne zaman dönecektin canım?

hemen haberleri vereyim harika bir tatil yaptık muhteşem geçti çok eğlenceliydi tek sorun gülçeyi içeri sokabilmekti
sonracıma gülçe artık yürümüyor nedendir bilmem ayakta bırakıyorum hemen kendini yere atıp emeklemek istiyor yürümek istemiyor ama olsun üzülmüyorum
dün gece eve geldik gülçe kudurdu kudurdu evi nasıl özlemiş bir oraya atıyo kendini bi öbür tarafa resmen koşa koşa bütün evi gezdi çok mutlu oldu eve gelince

bu arada süper bir haber aldım uçuyorum mutluluktan 3 yıldır gidiş geliş yapılamayan çok berbat bir köyde görev yapıyordum il içi tayin istemiştim ama hiiiiiiiiiiiiç ümidim yoktu ki tayinim evime yakın bir okula çıktı reziil olacaktım yaaa süper oldu şimdi
kocacım da 4 gün sonra gidiyo mafoldumben

hemen haberleri vereyim harika bir tatil yaptık muhteşem geçti çok eğlenceliydi tek sorun gülçeyi içeri sokabilmekti
sonracıma gülçe artık yürümüyor nedendir bilmem ayakta bırakıyorum hemen kendini yere atıp emeklemek istiyor yürümek istemiyor ama olsun üzülmüyorum
dün gece eve geldik gülçe kudurdu kudurdu evi nasıl özlemiş bir oraya atıyo kendini bi öbür tarafa resmen koşa koşa bütün evi gezdi çok mutlu oldu eve gelince

hoş geldin canımŞeniz
tatilinin güzel geçmesine sevindim.aa bak demek gülçe eve gelince mutlu olduu..bizde hiç eve girmek istemedik tatilden dönüşte.celenede onu yazdım az önce.demekki bebekten bebeğe değişiyo bu durum.ilk 1 hafta çok zorlandım.

celencim yaşadıklarını az bişeycik okudum canım çok kötü yaaa moral bozucu şeyler hemen unutursun inşalalah cemre için de üzülme hemen uyum sağlarlar

bu arada süper bir haber aldım uçuyorum mutluluktan 3 yıldır gidiş geliş yapılamayan çok berbat bir köyde görev yapıyordum il içi tayin istemiştim ama hiiiiiiiiiiiiç ümidim yoktu ki tayinim evime yakın bir okula çıktı reziil olacaktım yaaa süper oldu şimdi
kocacım da 4 gün sonra gidiyo mafoldumben

hayırlı olsun ya çok sevindim bende.evinin yakınında olması çok süper olmuş ciddensositososito
kociş nerde yapcak askerliğini:çok üzgünüm:kısa dönem dimiii:uhm:

hoş geldin canımŞeniz
tatilinin güzel geçmesine sevindim.aa bak demek gülçe eve gelince mutlu olduu..bizde hiç eve girmek istemedik tatilden dönüşte.celenede onu yazdım az önce.demekki bebekten bebeğe değişiyo bu durum.ilk 1 hafta çok zorlandım.

canım eve geldik diye değil de aslında otelede hiç emekleyemedi bir yerlere tırmanamadı ya şişti şişti o yüzden yani şimdi hiç durmuyo durmadan bir yerlere tırmanıyo :asigim:

canım eve geldik diye değil de aslında otelede hiç emekleyemedi bir yerlere tırmanamadı ya şişti şişti o yüzden yani şimdi hiç durmuyo durmadan bir yerlere tırmanıyo :asigim:

puhaaaaa:roflol:Allah iyiliğini versin..biriktirmiştir zilli şimdi döksün kurtlarınıkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun ya çok sevindim bende.evinin yakınında olması çok süper olmuş ciddensositososito
kociş nerde yapcak askerliğini:çok üzgünüm:kısa dönem dimiii:uhm:

belli olmadı canım daha kısa dönem yapacak ama nerde olacağı 1-2 gün sonra belli olacak inşallah onunki de yakın yer olur

selam kızlar uzunca bir tatilden sonra yine evimdeyim..zemuszemus

umarım her şey iyidir şimdi çıkmalıyım bayyy..

tatilimizden kareler

Eklentiler

• $IMG_0073 (Medium).JPG
    $IMG_0073 (Medium).JPG
    72,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_0103 (Medium).JPG
    $IMG_0103 (Medium).JPG
    77,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_0108 (Medium).jpg
    $IMG_0108 (Medium).jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_0110 (Medium).JPG
    $IMG_0110 (Medium).JPG
    81,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_0158 (Medium).JPG
    $IMG_0158 (Medium).JPG
    64 KB · Görüntüleme: 46
Zambakk hosgeldinn okulun yakin yere cikmasin ve tatilinizin iyi gecmesine cok sevindim ins esinin yeride yakin olur gulce cok tatli cikmiss yaa masallah gittiginiz yerde cok guzelmis yemyesill ne guzell kaynanayi nettiniz leenn nasil oldu da gelmedi

Olmaz insallah uzulme hadi hayirli olsun pembe elbiseyi aldin mi ben gelinlik giydirmedim cunku herifle kustuk gitmedim almak icin
bugun alıcaktım leylusum :çok üzgünüm: ama hiç gözümde yok artık :1no2:
hay allah ya,bak ben de üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:belki de gerçekten unutmuşlardır.:çok üzgünüm:gitcem deyince karşı çıkmadılarmı peki annenler?aslında annanelerin falan bu konuda biz annelerden daha hevesli olması gerekir.ne diyim celencim karar senin tabi...ama yinede bi kez daha düşün istersen:çok üzgünüm:

demek düzelmedi ha:çok üzgünüm:cemrenin kapancağını sanmıyorum..ama mesela biz 1 hafta kaldık.kalabalığa ve gezmeye çok alıştığı için ilk bi hafta hiç zaptedemedim yağızı.dış kapıya vurup ağlıyodu:çok üzgünüm:1 dk.bile yere bırakamadım.evi süpürürken bile kucağımda durdu..bide hastaydı tabi onunda etkisi oldu.kucakta taşıyamadıkça attım arabaya dışarda gezdirdim.şimdi alıştı eve ama pazar günü 2.tatile çıkıyoz.yine silbaştan olcak çok korkuyom:çok üzgünüm:sus-pus olma değilde,hafif bi canavar hali geliyo bebelere eve gelince..ama sen eninde sonunda döncen zaten.bi şekilde dönüş sürecini yaşıcanız yani.kızmadan sabırla tüm zamanı ona vermek gerekiyo işte bikaçgün.ama sen bilinçli bi annesin zaten..normalde ne zaman dönecektin canım?
cok üzlüyorum patoşum:çok üzgünüm: cemre için cok üzlüyorum :çok üzgünüm: ama vardır bundada bi hayır :Saruboceq: normalde ramazan bayramı bitminde dönücektik..napalım bizde zeynep gibi istanbulu kıllatırık :gitme:
celencim yaşadıklarını az bişeycik okudum canım çok kötü yaaa moral bozucu şeyler hemen unutursun inşalalah cemre için de üzülme hemen uyum sağlarlar
inşallah zambakcım :Saruboceq:

tatilimizden kareler

cok şeker olmus maşaallllaaahh :nazar: saclarda pek afillli kaydirigubbakcemile3
10. ayınız mubarek olsun :1hug: nice 10. senelere gülçe prenses :asigim:
bizimde yarın halay günümüz :nazar:

X