merhabalar, batuyu uyuttum derken 30 dakka geçemdi arka bahçe komşusunun kızı var küçük onun sesine uyandı.10 dakka geçemedi bu sefer sokaktaki çocukların sesine uyandı. zar zor tekrar uyudu. bizim 6. dişimiz de yolda.bu sabah diz kapağımın yanından çok fena ısırdı izlerii hala yerinde 3 üstte 2 altta.
hacerinde dişleri hayırlı olsun.
cemre de çıkarmıştı glaiiba.inci gibi dizliirler inşallah.
özlemcim tatil nasıldı.ailenle olunca eminim güzel geçmiştir.
bizde kısmetse bir iki hafta içinde gideceğiz.eşya hazırlama derdi sıkıyo sadece.bide yanlız olmıycaz tatilde.aslında biraz kafa dinlemeyi isterdim.
leylacım bu hödük kocalar bizi anlamayacaklar.bizde salı günü hafif bir fırtına yaşadık.ama sebep bendim. bu sıralar parlıyorum bende.o geceyi bulutlu geçirdik.sabah uyanınca da dün gece boşu boşuna kızdım kızdırdım galiba dedi.(evle ilgilenmiyor yardım etmiyor diye kızmıştım.söylenmştim birraz) bişiy demedi ama.sen batuhana bak da ben bi evi süpüreyim dedi.misgi bi de süpürdü.sonra bugün bulaşıkalrı yıkadı, kahvaltı hazırladı.balkonu da yıkayacaktı vakti kalmadı için yıkayamadı.:asigim: ses etmedi ama galiba o da değerlendirmemi haklı buldu.:lepi: