2008 Ekim Anneleri

Fatoscum canim cok sagol inss zamanla hersey duzelir sen buarada albumunuze baktim cok tatli cikmis masallah yakiskli delikanli cidden dedeye benziyo hele koydugun resimde saclar ayni kalkmis havaya
çok teşekkür ederim.ben de hacerin dünkü fotosuna bayıldım.maşallah çok akıllı bakmış:asigim:
maşallah bu ne yakışıklılık böyle (yağız egemen için diyorum :nazar::nazar::nazar:) evet kayınpedere benziyo ama dikkatini çekerim babasıda kayınpederinin oğlu.
benim oğlumun da gözleri mavi şunada babasının yeşil kayınpeerin de mavi ve torunlardan sadece batunun gözleri mavi olduğu için kayınpederin çok hoşuna gidiyo , bide çevreden sana benziyo diyince havalara uçuyo valla.
he heeekaydirigubbakcemile3bizim kayınpederde öyle oluyo.tüm tatil kucağından indirmedi zaten..bu arada teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
benim albüm yok canm bikaç kez denemiştim resimlerin boyutu yüksek diye yüklememişti facebookta var keremin resimleri ordan bakabilirsin

cidden dedeye ne kadar çok benziyor maşallah çok tatlı afacan

hımm..ondan demek.face im yok anacım yaa..kociş anti face ci olunca heç denemedim bilekaydirigubbakcemile3teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

ben kaçar.oğluş azdı geneedelikafadulden

bizim tatil keremle biraz sıkıcıydı kerem cidden zor bi çocuk bunu anladm.kaldığımız yerde bi sürü bebek vardı ama akşam yemeklerinde olsun kahvaltıda olsun sesi çıkan tek kerem di bide sırayla yiyen anne baba da tek bizdik :nazar:
ama değişiklik deniz kum güneş güseldi
daha çok güneşlenmek isterdim ama keremin mama ve uyku saati gelince dönüoduk odayaÇok üzgünüm çoook

evet geçen bir haftalık tatilm öyleydi benim.masaya en son oturan bendim.denizde yine iyiydi.annem deniz kenarıda uyurken yanıda duruyordu bned erhat rahat yüzüyordum.hatta tatilde 2,5 kilo vermiştim.gelince tartıldımda öğrendim.bilseydim 1 hafta daha kalır da 5 e tamamlayıp gelidim diyordum.kaydirigubbakcemile3

evet geçen bir haftalık tatilm öyleydi benim.masaya en son oturan bendim.denizde yine iyiydi.annem deniz kenarıda uyurken yanıda duruyordu bned erhat rahat yüzüyordum.hatta tatilde 2,5 kilo vermiştim.gelince tartıldımda öğrendim.bilseydim 1 hafta daha kalır da 5 e tamamlayıp gelidim diyordum.kaydirigubbakcemile3

puhaha tatilde herkes kilo alır sende vermişsin o da güsel valla vereliniortak
çocukla zaten artık biz gittiğimiz yerde keyif yapmayı ümid etmeyelim artık bizler anneyiz:asigim:

Küsüz hala yani o cabaliyoda ben konusmuyom dun cok üzdü beni annem dedi hani aksama bizdemisiniz diye yemek felan yapmak amacli dedim dur arayip soruyum dedim aksama geliyomun yoksa beni alip gidecenmi bana demesin mi gelmicem almaya kal sen orda bikac gun annenle babanla hasret gider diye gerizekali yaa oylemi tamam dedim soyleseydin evden cikmadan esyalarimida alirdim dedim o angut anladi tabi kapattim telefonu sonra mesaj attim istemiyosan hic gelmem bende senin icin ölmüyom diye basladi tabi ya askim iste en ufak seyden kavga cikariyo yuzyuze bile gelmeye korkuyom tartisirmiz diye zart zurt demeye ben anneme bisey yansitmadim uzulmesin istedim aksam oldu geldi tabi kopek gibi gelemedn dolu mesaj atti hazirlan tamammi askim gelecem ben hazirmisin falan filan hic cevap vemrdim geldi neyse aslinda gitmicektim ama ufak seyden buyuk seyler cikar diye yine alttan alan ben oldum hemde hacerin yedek kiyafeti mamasi felan hersyi bi gunluk almistim kizim rezil olmasin annem babam kayinvaldem uzulmesin dedim geldm gelince kayinvaldeme anlattim agladim bana sarildi yalvardi aglama kizim bi damla yasina bile kiyamam o oglumsa sen de kizimsin hic bi farkiniz yok sanmaki ben ogluma kizmiyom cok cahil bi bu degil tum erkekler boyle kadin sahip cikar evine yuvayi disi kus yapar dedi cocukca sey bu yaptigi boyle seyler arabnizda konusulmasin bile falan filan siz multu oldukca ben ucuyorum uzmeyin beni dedi ben gunduz cok kizdim ona dedi oyle diyince dank etti demekki annesi kizdi da oyuzden geldi beni almaya bunu bilsem yemile gelmezdim yani yanlismi anladim acaba ne konuda kizdi bilmiyom ben bu anlami cikardim hic konusmicam uzun bi sure gece geliyo sariliyo ediyo uyuz iste ya seviyom ama artik ona karsi ezilmek istemiyom altan almicam iste boyle celenimm siz yorumunuzu yapin artik
kayınvaliden hödüğün göremediğini göstermiş ona yerimseniben kolay kolay hiçbir anne yapmaz bunu cidden şanslısın yerimseniben
oy maşallah hacerin resmini gördüm hayırlı olsun diş buğdayı

celen kız sular geldimi kokcanız haaalülülülülülü
yok kııızzzz gelmediiiiii senağlama koktuk valla -tatlicadiarzu-
kızlar albüme foto koyarken dikkatimi çekti..oğlum ne kadar çok dedesine benzemeye başlamış dimiii...saçlar bile aynı kaydirigubbakcemile3çok güldüm.doğduğunda aynı babasıydı şimdi kayınpedere doğru gidiyokaydirigubbakcemile3
L]
puhahahaa aynı leeeeeennnn kaydirigubbakcemile3 ama çook yağusuklu bir velet bu delikafadulden
merhabalar, batuyu uyuttum derken 30 dakka geçemdi arka bahçe komşusunun kızı var küçük onun sesine uyandı.10 dakka geçemedi bu sefer sokaktaki çocukların sesine uyandı. zar zor tekrar uyudu. bizim 6. dişimiz de yolda.bu sabah diz kapağımın yanından çok fena ısırdı izlerii hala yerinde 3 üstte 2 altta.:kızgın:
hacerinde dişleri hayırlı olsun.
cemre de çıkarmıştı glaiiba.inci gibi dizliirler inşallah.
özlemcim tatil nasıldı.ailenle olunca eminim güzel geçmiştir.
bizde kısmetse bir iki hafta içinde gideceğiz.eşya hazırlama derdi sıkıyo sadece.bide yanlız olmıycaz tatilde.aslında biraz kafa dinlemeyi isterdim.
leylacım bu hödük kocalar bizi anlamayacaklar.bizde salı günü hafif bir fırtına yaşadık.ama sebep bendim. bu sıralar parlıyorum bende.o geceyi bulutlu geçirdik.sabah uyanınca da dün gece boşu boşuna kızdım kızdırdım galiba dedi.(evle ilgilenmiyor yardım etmiyor diye kızmıştım.söylenmştim birraz) bişiy demedi ama.sen batuhana bak da ben bi evi süpüreyim dedi.misgi bi de süpürdü.sonra bugün bulaşıkalrı yıkadı, kahvaltı hazırladı.balkonu da yıkayacaktı vakti kalmadı için yıkayamadı.:asigim: ses etmedi ama galiba o da değerlendirmemi haklı buldu.:lepi:
puhahaha aynı benm hödük kaydirigubbakcemile3 ev işi yapar benmkiide tek ki bebeğe bakmasın sadece sevsin :mymeka:

puhaha tatilde herkes kilo alır sende vermişsin o da güsel valla vereliniortak
çocukla zaten artık biz gittiğimiz yerde keyif yapmayı ümid etmeyelim artık bizler anneyiz:asigim:

of evet yaaa :çok üzgünüm: tamam ii hoşta şööle birazcık alsalar da bizde tatil yapsak :nazar: gecen didime gittiğimizde emziriodum karnını doyuruodum ööle denize giriodum.annemle ananem bakıodu bebeğe.ağlayınca hemen cağırıolardı durmuo die.e gezdir biraz oyala :kızgın:

kayınvaliden hödüğün göremediğini göstermiş ona yerimseniben kolay kolay hiçbir anne yapmaz bunu cidden şanslısın yerimseniben

yok kııızzzz gelmediiiiii senağlama koktuk valla -tatlicadiarzu-

puhahahaa aynı leeeeeennnn kaydirigubbakcemile3 ama çook yağusuklu bir velet bu delikafadulden

puhahaha aynı benm hödük kaydirigubbakcemile3 ev işi yapar benmkiide tek ki bebeğe bakmasın sadece sevsin :mymeka:

of evet yaaa :çok üzgünüm: tamam ii hoşta şööle birazcık alsalar da bizde tatil yapsak :nazar: gecen didime gittiğimizde emziriodum karnını doyuruodum ööle denize giriodum.annemle ananem bakıodu bebeğe.ağlayınca hemen cağırıolardı durmuo die.e gezdir biraz oyala :kızgın:

Kayinvalden goremedigini gostermis derken

Yani Annesinin lafi uzerine mi geldi yoksa hatali oldugu icinmi

ya kafam cok karisik

Son düzenleme:
Kayinvalden goremedigini gostermis derken

Yani Annesinin lafi uzerine mi geldi yoksa hatali oldugu icinmi

ya kafam cok karisik

canımın içi kocalarımız o kadar hödük ki birilerinin onlara ne kadar haksızlık yaptığını söölemesi gerekio yerimseniben sen o yönden şanslısın herifini biri dürtüo yerimseniben keşke bizimkilerede birileri söölese bizlere ne kadar haksızlık yaptıklarını :nazar:

eşim yarın öölen 1 e biletini almıs.9 gibi izmirde olur.msj attım demin gelişini bizi alıcak şekilde ayarla die...istanbula dönüyorum......

:
çok teşekkürederizopuyorumnanaktanbu arada gelin adayımın izini kaybettimyerimsenibenyeni aday kızını düşünmekteyim haberin olaaaa:jeyyar:
harbi yaa çakıl nerdee:sm_confused:bilen varmıııı:uhm:
eşim yarın öölen 1 e biletini almıs.9 gibi izmirde olur.msj attım demin gelişini bizi alıcak şekilde ayarla die...istanbula dönüyorum......

noldu leen.?zaten döncekmiydin..bişeymi oldu yoğsamCADIARZU

bişe oldu patoşum :çok üzgünüm: cemrenin dişi cıalı yarın tam bir hafta oluyo.o günden beri bu ctesi için diş buğdayını planlıyorum biliosunuz.ama ne annem ne ananem o günle ilgili tek bir plan bile yapmadılar.farkındaydım ne kadar hevessiz olduklarının.ama dedim hadi sen heveslisin yap bi güzellik kendine-kızına.bi daha nerde lcak mafoldumben neyse dün buğdayını cevizini aldım hatta buraya bile yazmısıtm o kadar heyecanlıyım.neyse bugun teyzemler karstan döndüler (3 haftadır eşinin memleketinde izindelerdi)ben teyzemle konustum ctesi için planı ama eşinin haberi yoktu.konustuktan sonra eniştem geldi.tabi adam durumdan habersiz "hadi yarın didime denize gidelim" ddi.ben bizimkilerden olmaz ı beklerken annemde ananemde olur dediler :bbo: ulan dedim sus belki günübirliktir.enişteme sordum ne kadar kalıcaksınız.pazara kadar kalırız dedi.e ddedim içimden şimdi bizimkiler hayır der artık ..annaaaaa bizimkiler demezmi olur.ben yine şok :1shok: ama acaiipte sinirlendim :kızgın: sonra dedim ozaman ben ctesi yi iptal ediyorum siz gidin akşamda esim gelicek bizde geliriz olmazsa..ananem dedi e ben unutmustum onu.annemdeyse tık yok.işte ööle..üstünede bi güzel annemle kavga ettik.bana iptal et diyen yokmus da kendi kendime tavırlanıomusum Çok üzgünüm çoook kocamı aradığımda daha bu kavga yoktu.teyzemde sinirle verdin kararını dedi.ama sonra gördüki cok haklıymısım kararımda :çok üzgünüm: belki ctesi sabahı belkide pazar sabahı dönücez mafoldumben ne hayallerle geldim ben buraya mafoldumben hele diş buğdayı leylusa demiştim cok hevesim var die mafoldumben yalan oldu mafoldumben heveslerim kursağımda kaldı mafoldumben neyse daha fazla duramıycam cok moralim bozuk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Celenn ayy uzulme yaa eve gidince sen kendin yap bizde hacerinkini oyle kendimiz yaptik bi annem bi ben annemlerle ayni apartmanda oturan teyzem var oda geldi tesaduf 3 muz yani ama olsunn saglikli olsunlar inci gibi ciksin disleride esinle ikiniz sacarsiniz basina bugdaylari ama annenle anneannen de coj ayip ettiler yaa her serde bi hayir vardi belki bu senin icin iyi oldu istanbula gidince izmir diye uzulmicen aklina bile gelmicek

Celenn ayy uzulme yaa eve gidince sen kendin yap bizde hacerinkini oyle kendimiz yaptik bi annem bi ben annemlerle ayni apartmanda oturan teyzem var oda geldi tesaduf 3 muz yani ama olsunn saglikli olsunlar inci gibi ciksin disleride esinle ikiniz sacarsiniz basina bugdaylari ama annenle anneannen de coj ayip ettiler yaa her serde bi hayir vardi belki bu senin icin iyi oldu istanbula gidince izmir diye uzulmicen aklina bile gelmicek

ööle leylacım ama içimde kalıcak artık bu :çok üzgünüm: biliosunuz bütün kış yırtındım izmir izmir die mafoldumben bu kadarmıs mafoldumben

Bende aksama dogru disari serinleyince haceri parka goturuyum dedim sonra yemegi felan yapmisti neyse hadi carsiya gidip gezelim kizim dedim gezdik sonra dukkana gittik eve onlarla gelelim diye hoduk gorunce sevindi hosgeldin naptin surpriz mi yaptiniz felan konusuyo hic yanit vermedim kayinvadlemle kousuyoz felan bunu duymazdan geliyom sonra cikartti bana kredi kartini(bide limiti sinirsiz olani) verdi al askim git hadi kendine yeni biseyler al diye istemiyorum dedim elime tutusturdu al diye geri veriyodum kayinvaldem kulagima fisildadi kiizim alda git iste bu firsat ele gecmez hadi dedi tamam dedim gittim ohh kendime yeni kiyafetler aldim ahh ahh saat gec olmicakti ki ben nasil acisini cikariyodum ama malesef dukkanlar kapanmaya baslamisti keske erken gideymisim neyse sanmasinki bunla beni kandiracak geldim verdim kartini hic bisey demedim puhahah halada somurtuyomm

herkese slm kızlar
2 gundur giremedim ne cok sey olmus yaaa gecmisi biraz okudum ama
ibosum yapma yaaa haklısın ama napcaksın elin iyisindense kendi kotun daha iyidir biraz zaman tanıyın birbirinize yaa yavrunu dusun arkadasım
celenimmmmmmm kıyamam sanada yaa butun kış hayalini kurdun demek dönüyosun heee tühhh üzüldüm valla kvaliden olsa neysede bazen annesi yapınca kırılıyo insan haklısın
leylusummmmmm kız sana noldu böyleeee anammmm 2 günde ne çok şey olmuş ama aferin sana en güzelini yapmışsın kvalidenede bravooooo valla bu zamanda böyle dostlar başına çok şanslısın canım çokkkkkkk
özlemcim sarımsaklı çok soğuktur hangi mevsimde girersen gir kvalidemler orda gerçi onlar soğuk denizi çok seviyorlar ama ben hiç sevemem gittiğimde sayılı giriyorum bende.ayy bende gitsem senin gibi giraydan herkes ilallah der herhalde çenesi düşük kuzum benim.
terkencim oğluş epey büyümüş valla eriklide denize girdiyse helal ona ben girdiydim belim kitlendiydi soğuktan benim su kuşuda bardaktaki suya bile heyecan yapıyo çok seviyo suyu.
eylülcüm sizede çok geçmiş olsun sakın ihmal etme orta kulak iltihabını allah korusun ilerlemesin.
fatoşcum ben resmine yorum yaptım kusura bakma oğluş aynı sen bacım:)
bu arada benim akıllı eşim yıllık izine çıkmış bu sabah beni şoka uğrattı
sabah bir uyandım kıyafetleri askıda asılı duruyo.girayda benim yanımda emerken uyudu kuzum çocuğumu birden bıraktım uyandı kuzum annemede kahvaltıya gidecektik oturma odasına bir girdim bilgisayar kucağında surprizzzzzzzz demezmi
13 gun evde tatil yapacağız beraber.ilk defa evimizdeyiz bizde istanbulun ve evimizin tadını çıkartıp günübirlik seyahatler yaparız bizde.
inşallah fırsat bulup girerimde yoksa zor oluyo artık topic canlanmaya başladı çünkü.

Iyi geceler kizlar
Leyla oh gule gule giy kiyafetlerini
Celencim uzulme dalginliklarina gelmis cok heves ettigim sey benim de kursagimda kalir telafi ederler belki en kotu ihtimal ist.da yaparsin bikac komsunla
Ay cepten girdim tam okuyamadim sanirim unuTtum. Bebek gormeye gittik bahsediodum ya 2bebegini kaybetmisti 3.yu kucagina aldi cok sukur hastaneye gormeye gitmistik simdi hediyesini goturduk 1aylik olmus cok gazi var yavrumun bide kat kat giydirmisler ev yanio cok sicak uyumuo diolar ben 1saat zor durdum kerem de bunaldi

hayırdır diyecektim ama anlatmışsınn:gitme:
bişe oldu patoşum :çok üzgünüm: cemrenin dişi cıalı yarın tam bir hafta oluyo.o günden beri bu ctesi için diş buğdayını planlıyorum biliosunuz.ama ne annem ne ananem o günle ilgili tek bir plan bile yapmadılar.farkındaydım ne kadar hevessiz olduklarının.ama dedim hadi sen heveslisin yap bi güzellik kendine-kızına.bi daha nerde lcak mafoldumben neyse dün buğdayını cevizini aldım hatta buraya bile yazmısıtm o kadar heyecanlıyım.neyse bugun teyzemler karstan döndüler (3 haftadır eşinin memleketinde izindelerdi)ben teyzemle konustum ctesi için planı ama eşinin haberi yoktu.konustuktan sonra eniştem geldi.tabi adam durumdan habersiz "hadi yarın didime denize gidelim" ddi.ben bizimkilerden olmaz ı beklerken annemde ananemde olur dediler :bbo: ulan dedim sus belki günübirliktir.enişteme sordum ne kadar kalıcaksınız.pazara kadar kalırız dedi.e ddedim içimden şimdi bizimkiler hayır der artık ..annaaaaa bizimkiler demezmi olur.ben yine şok :1shok: ama acaiipte sinirlendim :kızgın: sonra dedim ozaman ben ctesi yi iptal ediyorum siz gidin akşamda esim gelicek bizde geliriz olmazsa..ananem dedi e ben unutmustum onu.annemdeyse tık yok.işte ööle..üstünede bi güzel annemle kavga ettik.bana iptal et diyen yokmus da kendi kendime tavırlanıomusum Çok üzgünüm çoook kocamı aradığımda daha bu kavga yoktu.teyzemde sinirle verdin kararını dedi.ama sonra gördüki cok haklıymısım kararımda :çok üzgünüm: belki ctesi sabahı belkide pazar sabahı dönücez mafoldumben ne hayallerle geldim ben buraya mafoldumben hele diş buğdayı leylusa demiştim cok hevesim var die mafoldumben yalan oldu mafoldumben heveslerim kursağımda kaldı mafoldumben neyse daha fazla duramıycam cok moralim bozuk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
celennn güzelim ya annen pişman olmuştur bile çoktan.sende hemen benim gib, moralini bozup acele karar veriyorsun.canım belki yarın daha sakin kafayla tekrar düşünürsün
Bende aksama dogru disari serinleyince haceri parka goturuyum dedim sonra yemegi felan yapmisti neyse hadi carsiya gidip gezelim kizim dedim gezdik sonra dukkana gittik eve onlarla gelelim diye hoduk gorunce sevindi hosgeldin naptin surpriz mi yaptiniz felan konusuyo hic yanit vermedim kayinvadlemle kousuyoz felan bunu duymazdan geliyom sonra cikartti bana kredi kartini(bide limiti sinirsiz olani) verdi al askim git hadi kendine yeni biseyler al diye istemiyorum dedim elime tutusturdu al diye geri veriyodum kayinvaldem kulagima fisildadi kiizim alda git iste bu firsat ele gecmez hadi dedi tamam dedim gittim ohh kendime yeni kiyafetler aldim ahh ahh saat gec olmicakti ki ben nasil acisini cikariyodum ama malesef dukkanlar kapanmaya baslamisti keske erken gideymisim neyse sanmasinki bunla beni kandiracak geldim verdim kartini hic bisey demedim puhahah halada somurtuyomm
ohhhhhh vallahi benim bile içim soğudu.pekde güzel yapmışsınkaydirigubbakcemile3
neler aldın neler aldınnkaydirigubbakcemile5
herkese slm kızlar
2 gundur giremedim ne cok sey olmus yaaa gecmisi biraz okudum ama
ibosum yapma yaaa haklısın ama napcaksın elin iyisindense kendi kotun daha iyidir biraz zaman tanıyın birbirinize yaa yavrunu dusun arkadasım
celenimmmmmmm kıyamam sanada yaa butun kış hayalini kurdun demek dönüyosun heee tühhh üzüldüm valla kvaliden olsa neysede bazen annesi yapınca kırılıyo insan haklısın
leylusummmmmm kız sana noldu böyleeee anammmm 2 günde ne çok şey olmuş ama aferin sana en güzelini yapmışsın kvalidenede bravooooo valla bu zamanda böyle dostlar başına çok şanslısın canım çokkkkkkk
özlemcim sarımsaklı çok soğuktur hangi mevsimde girersen gir kvalidemler orda gerçi onlar soğuk denizi çok seviyorlar ama ben hiç sevemem gittiğimde sayılı giriyorum bende.ayy bende gitsem senin gibi giraydan herkes ilallah der herhalde çenesi düşük kuzum benim.
terkencim oğluş epey büyümüş valla eriklide denize girdiyse helal ona ben girdiydim belim kitlendiydi soğuktan benim su kuşuda bardaktaki suya bile heyecan yapıyo çok seviyo suyu.
eylülcüm sizede çok geçmiş olsun sakın ihmal etme orta kulak iltihabını allah korusun ilerlemesin.
fatoşcum ben resmine yorum yaptım kusura bakma oğluş aynı sen bacım:)
bu arada benim akıllı eşim yıllık izine çıkmış bu sabah beni şoka uğrattı
sabah bir uyandım kıyafetleri askıda asılı duruyo.girayda benim yanımda emerken uyudu kuzum çocuğumu birden bıraktım uyandı kuzum annemede kahvaltıya gidecektik oturma odasına bir girdim bilgisayar kucağında surprizzzzzzzz demezmi
13 gun evde tatil yapacağız beraber.ilk defa evimizdeyiz bizde istanbulun ve evimizin tadını çıkartıp günübirlik seyahatler yaparız bizde.
inşallah fırsat bulup girerimde yoksa zor oluyo artık topic canlanmaya başladı çünkü.

ayy senin adına çok sevindim canım.hadi sefan olsuunnkaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalar kızlar...pire için yorgan yakmıycam..senelerdir beklediğim meleğimin diş buğdayını cok heves etmiştiöm..yapıcam ertesi günde istanbula yola cıkıcaz....ama kalbim cok kırıldı....size yazdıktan sonrada kavga ettik :KK43:(( burnumdan geldi :KK43:((
cemre için cok üzülüyorum :KK43:( eve gidince ikmiz tek kalıcaz :KK43:( kapanmaz dimi cvemre kızlar :KK43:( tek korkum bu :KK43:( şimdi o kadar neşeli o kadar aktif ki maşşalah ya eve gidince sus-pus olursa :KK43:((((

X