- 5 Aralık 2007
- 1.071
- 0
Küsüz hala yani o cabaliyoda ben konusmuyom dun cok üzdü beni annem dedi hani aksama bizdemisiniz diye yemek felan yapmak amacli dedim dur arayip soruyum dedim aksama geliyomun yoksa beni alip gidecenmi bana demesin mi gelmicem almaya kal sen orda bikac gun annenle babanla hasret gider diye gerizekali yaa oylemi tamam dedim soyleseydin evden cikmadan esyalarimida alirdim dedim o angut anladi tabi kapattim telefonu sonra mesaj attim istemiyosan hic gelmem bende senin icin ölmüyom diye basladi tabi ya askim iste en ufak seyden kavga cikariyo yuzyuze bile gelmeye korkuyom tartisirmiz diye zart zurt demeye ben anneme bisey yansitmadim uzulmesin istedim aksam oldu geldi tabi kopek gibi gelemedn dolu mesaj atti hazirlan tamammi askim gelecem ben hazirmisin falan filan hic cevap vemrdim geldi neyse aslinda gitmicektim ama ufak seyden buyuk seyler cikar diye yine alttan alan ben oldum hemde hacerin yedek kiyafeti mamasi felan hersyi bi gunluk almistim kizim rezil olmasin annem babam kayinvaldem uzulmesin dedim geldm gelince kayinvaldeme anlattim agladim bana sarildi yalvardi aglama kizim bi damla yasina bile kiyamam o oglumsa sen de kizimsin hic bi farkiniz yok sanmaki ben ogluma kizmiyom cok cahil bi bu degil tum erkekler boyle kadin sahip cikar evine yuvayi disi kus yapar dedi cocukca sey bu yaptigi boyle seyler arabnizda konusulmasin bile falan filan siz multu oldukca ben ucuyorum uzmeyin beni dedi ben gunduz cok kizdim ona dedi oyle diyince dank etti demekki annesi kizdi da oyuzden geldi beni almaya bunu bilsem yemile gelmezdim yani yanlismi anladim acaba ne konuda kizdi bilmiyom ben bu anlami cikardim hic konusmicam uzun bi sure gece geliyo sariliyo ediyo uyuz iste ya seviyom ama artik ona karsi ezilmek istemiyom altan almicam iste boyle celenimm siz yorumunuzu yapin artik
oyy oyyy.bu erkekleri ne yapmalı bilmiyorumki.seninki senin gibi bir kızı bulmuş varya başına taç yapmalıydı.işte hakikaten cahilliğinden böyle yapıyor.sen ona çok yüz vermişsin oda onu kullanıyor.alttan alma bir süre daha yolun başındasınız.böyle giderse ilerde o seni daha çok üzer.kıymetini bilsin senin şimdiden.biraz gözü kara görün bak nasıl korkar seni kaybetmekten.o seni garanti gördüğünden yapıyor böylee.