2008 Ekim Anneleri

teyzelerii bakınn hacere kafasındaki bugdaylarla kızım kalemi secti ne oluyo okuyacak öğretmen mi olacakmiş benim kuşum

Eklentiler

• $DSC00562.jpg
    $DSC00562.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 26
leylaa hacer çok tatlı olmuş yavrum özledim vallahi.kızım büyüsünde öğretmen olsunda kpss yi ilk girişte kazansında en iyi yere atansın inşaallahkaydirigubbakcemile3

kız kimselerbilmez nasıl buldun len beni facebookta kaydirigubbakcemile3 bu arada herkesin kandili mübarek olsun
kız msn deki tüm arkadaşlarıma davet gönderdimkaydirigubbakcemile3
naber kızlar?biz 2 günlük hastalıktan sonra iyiyiz şükür.eylül ağlama krizlerine girince doktora gittik.orta kulakta enfeksiyon oluşmuş.antibiyotik,burun spreyi falan verdi.şükür binlerce kez şükür iyiyiz.8 gün daha kullanacaz.burun spreyini de yarın akşama bırakacam.bi şurup daha var ama onu kusuyo yavrum.o da 3 gün kullanılacaktı ama 1 defa kullandım veremedim.tok olması lazımmış ama tok olunca hepten kusuyo.sizler nasılsınız?bi geçmişe bakmaya çalışıyım.ne var ne yok
geçmiş olsdun canım ya.epeydir ypoktun ondanmı

izmirde ptesiden beri su yok.yani bizim olduumuz ilçede.e doğal olarak evde temiz kap-kacak kalmadı.bizde bugun yemeği dısarda yiyelim dedik.biraz evden uzak bi yere gittik.neyse yedik içtik eve geldik.ama nasıl gelmek.cemre arabada cığlık cığlığa..bağırdım bende!!!sonrada üzüldüm..ben ona bağırdıkca o daha cdcok bana sarılmak istio.anladım ki benden baska güveneceği kimse yok :KK43: ne yapsamda benden ayrılmıo :KK43: yavrumun ağzı var dili yok ne bağırıon dimi!!!manyak celen!!nese uyutim dedim.kuzu hala ağlıo..susamıstır die su verim dedim annnaaaa bide ne görem?biberon yok.teeee orda unutmusuz!!gittim daha şimdi geldim.adam kasaya koymus biberonu puhahaha

haceerrrr bıydayların hayırlı olsun kııızzzzz puhahaha karının gözünden ates fıskırıo ressmennnn muhahaha yerim kız seni erkek fatma :))

leyla hacerin dişliği hayırlı olsun, çok haşin bakmış hatun :) başka kime ne diyecektim unuttum kusuruma bakmayın artık, kafam yerinde değil , herifi evden kovdum

Sagolun teyzeleri kizim ùrtmen olcek ozaman yandi hacerin ogrencileri hepsine sira daaya ceker illah dedirtir

izmirde ptesiden beri su yok.yani bizim olduumuz ilçede.e doğal olarak evde temiz kap-kacak kalmadı.bizde bugun yemeği dısarda yiyelim dedik.biraz evden uzak bi yere gittik.neyse yedik içtik eve geldik.ama nasıl gelmek.cemre arabada cığlık cığlığa..bağırdım bende!!!sonrada üzüldüm..ben ona bağırdıkca o daha cdcok bana sarılmak istio.anladım ki benden baska güveneceği kimse yok :KK43: ne yapsamda benden ayrılmıo :KK43: yavrumun ağzı var dili yok ne bağırıon dimi!!!manyak celen!!nese uyutim dedim.kuzu hala ağlıo..susamıstır die su verim dedim annnaaaa bide ne görem?biberon yok.teeee orda unutmusuz!!gittim daha şimdi geldim.adam kasaya koymus biberonu puhahaha
puhahaahh yokmuydu başka suluk biberon falan kızz
leyla hacerin dişliği hayırlı olsun, çok haşin bakmış hatun :) başka kime ne diyecektim unuttum kusuruma bakmayın artık, kafam yerinde değil , herifi evden kovdum

Allah cızırtını vermesin emi.bi herifini sığdıramadın eve:eek:lmaz:şekerim bu mübarek gecede dua edeceğim bu hödük ekim babalarını eşlerine ve çocuklarına kuzu eyle Yarabbi diye

Allah cızırtını vermesin emi.bi herifini sığdıramadın eve:eek:lmaz:şekerim bu mübarek gecede dua edeceğim bu hödük ekim babalarını eşlerine ve çocuklarına kuzu eyle Yarabbi diye

yoktu kız kaydirigubbakcemile3 bulamasaydım nöbetci eczane bakcaktım kaydirigubbakcemile3
bu arada duana canı gönülden ammiiiiiinnn diyorum :Saruboceq: bende edicem bugun bu hödüklere :mymeka:
ha bide cuma akşamı benm hödük gelebiliirkaydirigubbakcemile3 :teytey:

puhahahaaa :roflol: en niayetindde kovdun dimi herifi manyak karı :roflol: mubarek gün kavga etmeyeydin kız :mymeka:

yok bizim işin moku çıktı artık, herif patlamaya hazır bomba gibi, en ufak bişeyde başlıyo söylenmeye, çekemicem daha fazla, yarından itibaren eve gelme dedim :çok üzgünüm:

Kizlar ben kacar cok yorgunum gidip yatiyim siz killatin ben sabah okurum hadi byy hepinizin dualrinin kabul olmasi dilegiyle

leyluuuuuuuuuuuşşşşşşşşşş sen naptın?anandamın daha?eve gittiysen durumlar nasıl?

dükkanı ben kapatayım bari.Allah ım bütün müslümanları anne ve babaları şeytanın hilelerinden ara bozmalarından koru.ve bütün bebeklere sağlık sıhhat ver.bebeklerimizin ahlaklı ve hayırlı birer evlat olmalarını nasip et...

leyluuuuuuuuuuuşşşşşşşşşş sen naptın?anandamın daha?eve gittiysen durumlar nasıl?

Küsüz hala yani o cabaliyoda ben konusmuyom dun cok üzdü beni annem dedi hani aksama bizdemisiniz diye yemek felan yapmak amacli dedim dur arayip soruyum dedim aksama geliyomun yoksa beni alip gidecenmi bana demesin mi gelmicem almaya kal sen orda bikac gun annenle babanla hasret gider diye gerizekali yaa oylemi tamam dedim soyleseydin evden cikmadan esyalarimida alirdim dedim o angut anladi tabi kapattim telefonu sonra mesaj attim istemiyosan hic gelmem bende senin icin ölmüyom diye basladi tabi ya askim iste en ufak seyden kavga cikariyo yuzyuze bile gelmeye korkuyom tartisirmiz diye zart zurt demeye ben anneme bisey yansitmadim uzulmesin istedim aksam oldu geldi tabi kopek gibi gelemedn dolu mesaj atti hazirlan tamammi askim gelecem ben hazirmisin falan filan hic cevap vemrdim geldi neyse aslinda gitmicektim ama ufak seyden buyuk seyler cikar diye yine alttan alan ben oldum hemde hacerin yedek kiyafeti mamasi felan hersyi bi gunluk almistim kizim rezil olmasin annem babam kayinvaldem uzulmesin dedim geldm gelince kayinvaldeme anlattim agladim bana sarildi yalvardi aglama kizim bi damla yasina bile kiyamam o oglumsa sen de kizimsin hic bi farkiniz yok sanmaki ben ogluma kizmiyom cok cahil bi bu degil tum erkekler boyle kadin sahip cikar evine yuvayi disi kus yapar dedi cocukca sey bu yaptigi boyle seyler arabnizda konusulmasin bile falan filan siz multu oldukca ben ucuyorum uzmeyin beni dedi ben gunduz cok kizdim ona dedi oyle diyince dank etti demekki annesi kizdi da oyuzden geldi beni almaya bunu bilsem yemile gelmezdim yani yanlismi anladim acaba ne konuda kizdi bilmiyom ben bu anlami cikardim hic konusmicam uzun bi sure gece geliyo sariliyo ediyo uyuz iste ya seviyom ama artik ona karsi ezilmek istemiyom altan almicam iste boyle celenimm siz yorumunuzu yapin artik

X