Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız msn deki tüm arkadaşlarıma davet gönderdimkaydirigubbakcemile3kız kimselerbilmez nasıl buldun len beni facebookta kaydirigubbakcemile3 bu arada herkesin kandili mübarek olsun
geçmiş olsdun canım ya.epeydir ypoktun ondanmınaber kızlar?biz 2 günlük hastalıktan sonra iyiyiz şükür.eylül ağlama krizlerine girince doktora gittik.orta kulakta enfeksiyon oluşmuş.antibiyotik,burun spreyi falan verdi.şükür binlerce kez şükür iyiyiz.8 gün daha kullanacaz.burun spreyini de yarın akşama bırakacam.bi şurup daha var ama onu kusuyo yavrum.o da 3 gün kullanılacaktı ama 1 defa kullandım veremedim.tok olması lazımmış ama tok olunca hepten kusuyo.sizler nasılsınız?bi geçmişe bakmaya çalışıyım.ne var ne yok
puhahaahh yokmuydu başka suluk biberon falan kızzizmirde ptesiden beri su yok.yani bizim olduumuz ilçede.e doğal olarak evde temiz kap-kacak kalmadı.bizde bugun yemeği dısarda yiyelim dedik.biraz evden uzak bi yere gittik.neyse yedik içtik eve geldik.ama nasıl gelmek.cemre arabada cığlık cığlığa..bağırdım bende!!!sonrada üzüldüm..ben ona bağırdıkca o daha cdcok bana sarılmak istio.anladım ki benden baska güveneceği kimse yok ne yapsamda benden ayrılmıo yavrumun ağzı var dili yok ne bağırıon dimi!!!manyak celen!!nese uyutim dedim.kuzu hala ağlıo..susamıstır die su verim dedim annnaaaa bide ne görem?biberon yok.teeee orda unutmusuz!!gittim daha şimdi geldim.adam kasaya koymus biberonu puhahaha
leyla hacerin dişliği hayırlı olsun, çok haşin bakmış hatun :) başka kime ne diyecektim unuttum kusuruma bakmayın artık, kafam yerinde değil , herifi evden kovdum
puhahaahh yokmuydu başka suluk biberon falan kızz
Allah cızırtını vermesin emi.bi herifini sığdıramadın evelmaz:şekerim bu mübarek gecede dua edeceğim bu hödük ekim babalarını eşlerine ve çocuklarına kuzu eyle Yarabbi diye
leyla hacerin dişliği hayırlı olsun, çok haşin bakmış hatun :) başka kime ne diyecektim unuttum kusuruma bakmayın artık, kafam yerinde değil , herifi evden kovdum
puhahaahh yokmuydu başka suluk biberon falan kızz
Allah cızırtını vermesin emi.bi herifini sığdıramadın evelmaz:şekerim bu mübarek gecede dua edeceğim bu hödük ekim babalarını eşlerine ve çocuklarına kuzu eyle Yarabbi diye
puhahahaaa :roflol: en niayetindde kovdun dimi herifi manyak karı :roflol: mubarek gün kavga etmeyeydin kız :mymeka:
kavga etmedik, yani kavga sayılmaz, sadece yarından itibaren eve gelme dedim, o da peki dedi
leyluuuuuuuuuuuşşşşşşşşşş sen naptın?anandamın daha?eve gittiysen durumlar nasıl?