teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız Benimde sinüzitim vardı önceden o da atak yapıyor olabilir.Sevgili nisa77 sorduğun için sağol çok şükür son 1 haftadır lekelenmeler tamamen kesildi.progestana devam ama azalttık. Batmalar ve gerilmeler bitti evde yatıyorum. Hepimize mutlu ve sağlıklı hamileliklerr..
nisanur dün kanepeden kalkarken birden sağ kasığıma bişey bıçak gibi, saplandı kaldı.bugün de belim ve kasığım ağrıyo.bişey olmaz demi.yani doktora gitsemmi diye düşündüm ama herhalde rahim genişlemesinden kaynaklanan bişeydir diye düşündüm.sen ve ya da arkadaşlar bununla ilgili bişey yaşadıysanız bi yardımcı olun lütfen.bebişim de yarın tam 14 haftalık oluyo.bu da bilgi olaraktan verilir:teytey:sırnaşık şey
nisanur dün kanepeden kalkarken birden sağ kasığıma bişey bıçak gibi, saplandı kaldı.bugün de belim ve kasığım ağrıyo.bişey olmaz demi.yani doktora gitsemmi diye düşündüm ama herhalde rahim genişlemesinden kaynaklanan bişeydir diye düşündüm.sen ve ya da arkadaşlar bununla ilgili bişey yaşadıysanız bi yardımcı olun lütfen.bebişim de yarın tam 14 haftalık oluyo.bu da bilgi olaraktan verilir:teytey:sırnaşık şey
Kızlar sabah ense kalınlığı için ultrsasondaydım uzun uzun bebeşimi seyrettim eli ayağı hiç durmadı kıpır kıpır. Cinsiyetle ilgili birşey söylenmedi. Şu an için gayet sağlıklıymış. Birazdan da sonucumu alıp dr ye götüreceğim 2li testte kan tahlilide istiyorlar mı?
Kızlar benden kan alınmadı 2li test için. 1 ay sonraya 3lü için randevü verildi ense kalınlığı 1.6 çıktı sorun yokmuş ama neden kan istenmedi bilmem.
Kızlar benden kan alınmadı 2li test için. 1 ay sonraya 3lü için randevü verildi ense kalınlığı 1.6 çıktı sorun yokmuş ama neden kan istenmedi bilmem.
Güzelim ben de de zaman zaman oluyor kramp gibi bıçak sokması gibi benim ilk hamileliğimde de olmuştu doktor merak etme rahim büyüyor demişti ama için rahat etmiyorsa doktoruna yine de bir sor.nisanur dün kanepeden kalkarken birden sağ kasığıma bişey bıçak gibi, saplandı kaldı.bugün de belim ve kasığım ağrıyo.bişey olmaz demi.yani doktora gitsemmi diye düşündüm ama herhalde rahim genişlemesinden kaynaklanan bişeydir diye düşündüm.sen ve ya da arkadaşlar bununla ilgili bişey yaşadıysanız bi yardımcı olun lütfen.bebişim de yarın tam 14 haftalık oluyo.bu da bilgi olaraktan verilir:teytey:sırnaşık şey
günaydın kızlar ama benim için pek aydın başlamadı gün yaa benim gene kanamam başladı((( ne güzel kesilmişti 10 gündür ağrım yok amakorkuyorum bugün de pazar.Dün rahat durmadık eşimle çok sıklımıştık artık evde oturmaktan yemeğe ordan da sinnemaya gittik filmin gerilim filmi olduğunu bilmiyoduk acaba ondan mı başladı kanama fazla da korkmadım ama 11 gibi eve geldim ki gene leke gelmiş gece doğru dürüst uyuyamadım sabah bi uyandm simsiyah kan birikmiş aktı gitti.Bi şi olmaz dimi öffff neyapsam ya