2008 Ekim Anneleri

slm.bende ekim annesiyim oğlum 29 ekim 2007 de dünyaya geldi.kış ayları çok zor geçti.gazı olmasın diye sürekli sıcak tutmak gerekiyor çocuğu.özelliklede ayaklarına çok dikkat edin.ayakları üşürse gaz sancısında kurtulamaz yavrucak.herşeyini iki kat giydirin özellikle ayaklarına ince bir pamuklu çorabın üztüne elde örülmüş yün patiklerden giydirin ve öyle yatırın.terlediğinde gece üstünü değiştirmek yerine sırtına ince bir bez koyun.bunları uyguladıktan sonra hiç gaz sorunumuz olmadı bizim.ve bebeği mutlaka en sıcak odada yatırın.biz öyle yaptık valla odamız biraz serin oluyordu kalorifer olmasına rağmen en sıcak olan odaya taşındık hep beraber:)

teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız Benimde sinüzitim vardı önceden o da atak yapıyor olabilir.Sevgili nisa77 sorduğun için sağol çok şükür son 1 haftadır lekelenmeler tamamen kesildi.progestana devam ama azalttık. Batmalar ve gerilmeler bitti evde yatıyorum. Hepimize mutlu ve sağlıklı hamileliklerr..

nisanur dün kanepeden kalkarken birden sağ kasığıma bişey bıçak gibi, saplandı kaldı.bugün de belim ve kasığım ağrıyo.bişey olmaz demi.yani doktora gitsemmi diye düşündüm ama herhalde rahim genişlemesinden kaynaklanan bişeydir diye düşündüm.sen ve ya da arkadaşlar bununla ilgili bişey yaşadıysanız bi yardımcı olun lütfen.bebişim de yarın tam 14 haftalık oluyo.bu da bilgi olaraktan verilir:teytey:sırnaşık şey

nisanur dün kanepeden kalkarken birden sağ kasığıma bişey bıçak gibi, saplandı kaldı.bugün de belim ve kasığım ağrıyo.bişey olmaz demi.yani doktora gitsemmi diye düşündüm ama herhalde rahim genişlemesinden kaynaklanan bişeydir diye düşündüm.sen ve ya da arkadaşlar bununla ilgili bişey yaşadıysanız bi yardımcı olun lütfen.bebişim de yarın tam 14 haftalık oluyo.bu da bilgi olaraktan verilir:teytey:sırnaşık şey

CANIM BENİM DE BELİM AĞRIYA BAZEN DE KASIĞIMDA OLUYO.NORMAL SANIRIM ZATEN 14,1 GÜNLÜK OLMUŞ SENİN.AY BEN DE 14 OLMUŞUM.YANİ 3,5 AYLIK HAMİŞMİYİZ.BUNU AYLARA DÖKEMİYORUM.DOLDU MU GİRDİK Mİ ANLAYAMIYORUM.AYY MATEMATİĞİM KIT GALİBAAAAtatlicadiarzu

canım aynı olay bende de oluyordu benim sol kasığıma aynen dediğin gibi bi ağrı oluyordu ani kalkmalarda benim yaşaığım kötü olaydan önceki 2 gün botunca karnımda gerilme vardı yani bacağımı karnıma topluyamıyodum otururken. En önemlisi de yan yatarken kasığımda batmalar hisseiyodum.Meğer bunlar kasılma işaretiymiş bu olay ben de 10 haftalıkken 2 gün boyunca oldu ve ardından kanama oldu şimdi daha dikkatli oturup kalkıyorum yinede dikkatsiz olduğumda gene olabiliyo belimde ve kasığımda hafif ağrılar var bunlar normalmiş kuyruk sokumundaki ağrılar kalça kemiğinin esnemesinden kaynaklanıyomuş kızlar kendimizi çok dinlioruz bence ay şuram buram derken bu 5,5 ay nasıl geçecek sakin olalım ama gene de kafana takıldıysa dr gidebilirsin

Canım ani hareketlerde o tür kasık ağrıları olur şiddelide olsa anlıktır ve geçer bendede çok sık oluyor haftamızda aynı. Endişe edecek bir durum değil yavaş hareket et özellikle yataktan kalkerken otururken kalkman gerektiğinde vb.

Kızlar sabah ense kalınlığı için ultrsasondaydım uzun uzun bebeşimi seyrettim eli ayağı hiç durmadı kıpır kıpır. Cinsiyetle ilgili birşey söylenmedi. Şu an için gayet sağlıklıymış. Birazdan da sonucumu alıp dr ye götüreceğim 2li testte kan tahlilide istiyorlar mı?

Sabah ense kalınlığı ölçümü için ultrasodaydım. Bebeişimi uzuzn uzun seyretme şansım oldu. Eli ayağı hiç durmadı kıpır kıpırdı:)) Şu an için çok sağlıklıymış gelişimide çok iyi dedi. Cinsiyeti henüz belli değil. 2li test için kan tahlilide gerekiyor mu?

Kızlar sabah ense kalınlığı için ultrsasondaydım uzun uzun bebeşimi seyrettim eli ayağı hiç durmadı kıpır kıpır. Cinsiyetle ilgili birşey söylenmedi. Şu an için gayet sağlıklıymış. Birazdan da sonucumu alıp dr ye götüreceğim 2li testte kan tahlilide istiyorlar mı?

tabi canım kan veriyorsun. ve sonuç 1 hafta sonra çıkıyor sanırım. bende bebeğimi çok özledim yaaaaaaa.

Kızlarrrrrrrrrrrr bugün oğlum olacağını öğrenmiş bulunmaktayım, ben hep kız dediğimden hala şaşkınlığım gitmedi üzerimden, yarın dörtlü test için kan vermeye gidicem.Bebeğin gelişimi gayet iyi dedi parmaklarını saydık, organlarını inceledik.Ağzını meme emermişçesine kıpırdatıyordu.Bir de siz siz olun gazınız varsa çıkarmadan gitmeyin sabah duş aldım çıktım evden tabi bende bu durum gaz yaptı.Gazdan mıdır nedir bebek yüzü üstü hiç dönmedi, önden göremedik rahat rahat, çok uğraştı doktorum bir sağa bir sola yatırdı ama nafile gazım sanırım bebeği etkiledi.Gene de güzel bir gündü bebeğimin son halini gördüm ya içim rahatladı.Bu arada kilo almamışım gayet güzel gidiyoruz dedi doktorum, şimdilik böyle kızlar sağlıcakla kalın...

Merhaba kızlar bende dün ikili teste girdim.bana 3 boyutlu görüntülerinden oluşan bi cd verdiler izliyip duruyorum durmadan.ense kalınlığı 1.9 çıktı 4 den küçük olanlarda sorun yok diye biliyorum hayırlısıyla 1 hafta sonrada kan sonuçlarını ögrenicez.çok ısrar etmeme rağmen cinsiyeti söylemedi yanılma payı çok yüksek dedii..3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım söyliceklermii.. :dance:

Kızlar benden kan alınmadı 2li test için. 1 ay sonraya 3lü için randevü verildi ense kalınlığı 1.6 çıktı sorun yokmuş ama neden kan istenmedi bilmem.

Son düzenleme:
Kızlar benden kan alınmadı 2li test için. 1 ay sonraya 3lü için randevü verildi ense kalınlığı 1.6 çıktı sorun yokmuş ama neden kan istenmedi bilmem.

Bana ne 2'li ne de 3'lü test yapıldı doktorum gerek görmedi.Yarın dörtlü testtimi yaptırıcam.Hayırlısı bakalım allahım yardım et hepimizeeeee

EDACIM BANA DA 2Lİ TEST YAPILMADI.ENSE KALINLIĞI NORMALMİŞ.İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI SIHHATLİ OLSUN AMİİNN

günaydın kızlar bugün hava çook güzel burda herkeze mutlu hafta sonları diliyorum..

ekim anneleriiiiiii bugün tatil diyemi bizim formumuz sessiz bukadar.ben hergün yatıyorumm siz de olmayınca canım sıkılıyorr nasıl bebişlerrr rabbim korusun hepimizin meleklerini

günaydın kızlar ama benim için pek aydın başlamadı gün yaa benim gene kanamam başladı :KK43:((( ne güzel kesilmişti 10 gündür ağrım yok amakorkuyorum bugün de pazar.Dün rahat durmadık eşimle çok sıklımıştık artık evde oturmaktan yemeğe ordan da sinnemaya gittik filmin gerilim filmi olduğunu bilmiyoduk acaba ondan mı başladı kanama fazla da korkmadım ama 11 gibi eve geldim ki gene leke gelmiş gece doğru dürüst uyuyamadım sabah bi uyandm simsiyah kan birikmiş aktı gitti.Bi şi olmaz dimi öffff neyapsam ya

canım hemen dr.unu ara ne diyo bak.ihmal etme inşallahh bişey yoktur endişelendim şimdi rabbim arkadaşımıza yardım et amiinn

Güzelim ben de de zaman zaman oluyor kramp gibi bıçak sokması gibi benim ilk hamileliğimde de olmuştu doktor merak etme rahim büyüyor demişti ama için rahat etmiyorsa doktoruna yine de bir sor.

günaydın kızlar ama benim için pek aydın başlamadı gün yaa benim gene kanamam başladı :KK43:((( ne güzel kesilmişti 10 gündür ağrım yok amakorkuyorum bugün de pazar.Dün rahat durmadık eşimle çok sıklımıştık artık evde oturmaktan yemeğe ordan da sinnemaya gittik filmin gerilim filmi olduğunu bilmiyoduk acaba ondan mı başladı kanama fazla da korkmadım ama 11 gibi eve geldim ki gene leke gelmiş gece doğru dürüst uyuyamadım sabah bi uyandm simsiyah kan birikmiş aktı gitti.Bi şi olmaz dimi öffff neyapsam ya

canım merak ettim nasılsın dr unu aradın mı.iyi misin:uhm:

günaydın ekim anneleri, ben cumartesi kontrole gittim, şükür herşey yolundaydı ama cinsiyetini yine göstermediiiii :KK43: bacaklarını çapraz yaptı bekledi, yarım saat o bekledi biz bekledik açacak diye , ama o bizden de inatçı çıktı. Bu sabah da 3 lü test için kan verdim öğleden sonra alacam sonucu

X