- 22 Nisan 2008
- 841
- 0
kız allah canını almasın ne o öle sipriş verir gibin :roflol::roflol:
sarışın kulağı delik olsun filan:roflol::roflol:
benim adam asker valla öle erkek çocuğuna küpeymiş kuyrukmuş bozar bizimkini bu işler ama laf aramızda ben de pek seferim kuyruktu amerikan traştı
yaparız kızzzzzz
zati bebekken ne yaptık yaptık sonra büyüyünce yok anne ben öle istemiyom diye karıştırmaz bizi valla:1no2:
HEEEEE dediğin doğru büyüyünce bize sormazlar nasılsam sorarlar be ööle deme annesinin kuzusu oooooooo kıyamam ben ona bamya onlar bamya...Ay yok bugün ÇAKILIM bana iyice kızcak tüm edebsizliğim üzerimde çok az böyle olurum hayır içsem içtim de o yapıyo dicem saksı düştü kesin bugün bana...Neysem akşama adamı kıstırayım bari değil mi BIZDIK...Ay bak aklıma ne geldi yıllar önce biz bi arkadaş doğum yaptı hastaneye gittik görmeye ama arkadaşım nasıl sinirli kocişini kapıp duruyo adamda fırlamamı fırlama...Bizim arkadaşlardan oya dedi ki ooooooo minicikmiş bu oğluş amanda ne şeker kızın annesi bebeğin altını değiştiriyodu da...Enişte bey ne dese beğenirsiniz şimdi öyle göründüğüne bakma elbet büyüyecek eeeeeeeee babasının oğlu heralde:roflol::roflol:Ya nerden de aklıma geldi.Tabii oya dumur