Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün heyç kimse yok gibi. bende az sonra pazara gitcem. hava serinlesinde azcık
ben evimdeyimmmmm, balkon püfür püfür esiyor şükür yaaa azcık serinledim valla , çatlayacaktım işyerinde..........
celen çok güzeller bacım al valla hemen fiyatı da süper.......
kajo aha bu celen, olcay ve bızdık var yaaa muzur neşriyat ........
elebaşları da celen , şamataya verdiler ortalığı
GÜNAYDIN KIZLAR
NİSANUR38 öncelikle seninle başlayayım tşk ederim cnm iyi dileklerin için hayat bugüne kadar şöyle böyleydi canımcım dedim ya ALLAH yaşadıklarımızı unutturacak daha büyük kederler vermesin ne yapalım bu laftan nefret ediyorum ama annemi kaybettiğimde çok söylendi çok duydum ondan nefret ediyorum HAYAT DEVAM EDİYOR hakkatende ediyor ama öyle ama böyle bundan sonra ise ALLAH' tan tek istediğim ise eşimin kıymetimi bilmesi mutlu bir yuva,sağlıklı bir ömür ve evladımın sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü ve evlendiğini görmek...Sende güle güle git ve eğlen tatilin tadını çıkar...ZEYNEP cim demek sende bendensin biz hayata geç başlayanlardanız belkide en iyisi bizimkidir kimbilir değil mi arkadaşım bunu zaman ve yaşananlar gösterecek bakalım ALLAH hepimize güzel ve sağlıklı günler nasip etsin sevindim ama benim yakınlarımda bir anne adayı oluşuna baksan atek değilmişim meğer....ÇITIRLAR savulun bugün OLGUNLARIN günü...ÇITIR annelerimiz hepinize GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bakalım. bebişler ne yapıyor.
günaydın kısslar bugün kızımla çok keyifli uyandık.
bu sabahın konusunu ben açiimmi size. bu lohusa şerbeti denilen ne oluyo nasıl oluyo ki yaw ??CADIARZU