2008 Ekim Anneleri

off ya bişey çıkmaz dimi?Kızımda bir yandan tekme atıyo acaba diyom yukarıyamı çıkmaya çalışıyo

ben evimdeyimmmmm, balkon püfür püfür esiyor şükür yaaa azcık serinledim valla , çatlayacaktım işyerinde..........
celen çok güzeller bacım al valla hemen fiyatı da süper.......
kajo aha bu celen, olcay ve bızdık var yaaa muzur neşriyat ........
elebaşları da celen , şamataya verdiler ortalığı

:1ninca::lepi:..........................

GÜNAYDIN KIZLAR

NİSANUR38 öncelikle seninle başlayayım tşk ederim cnm iyi dileklerin için hayat bugüne kadar şöyle böyleydi canımcım dedim ya ALLAH yaşadıklarımızı unutturacak daha büyük kederler vermesin ne yapalım bu laftan nefret ediyorum ama annemi kaybettiğimde çok söylendi çok duydum ondan nefret ediyorum HAYAT DEVAM EDİYOR hakkatende ediyor ama öyle ama böyle bundan sonra ise ALLAH' tan tek istediğim ise eşimin kıymetimi bilmesi mutlu bir yuva,sağlıklı bir ömür ve evladımın sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü ve evlendiğini görmek...Sende güle güle git ve eğlen tatilin tadını çıkar...ZEYNEP cim demek sende bendensin biz hayata geç başlayanlardanız belkide en iyisi bizimkidir kimbilir değil mi arkadaşım bunu zaman ve yaşananlar gösterecek bakalım ALLAH hepimize güzel ve sağlıklı günler nasip etsin sevindim ama benim yakınlarımda bir anne adayı oluşuna baksan atek değilmişim meğer....ÇITIRLAR savulun bugün OLGUNLARIN günü...ÇITIR annelerimiz hepinize GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Aminnnnnnnnnnnnnn arkadaşım allah herkese bu mutluluğu yaşatsın.iyki geç evlenmişiz sana katılıyorum biraz geç anne oluyoruz işte napalım işin başı sağlık dimiiiiiiiiiii hepinizi öpüyoruzzzzzzzzzzzzz:1hug:

günaydın arkadaslar bugün erkenciyim kahvaltımı bile yaptım haftası benden önde olan arkadaslar bişi soracağım benim bebek çok hareketli idi ama iki gündür çok az hareket ediyor yavaşladı hareketleri sizde de böyle bir durum yaşandımı merak ediyorum

günaydınnnn tembellerrrrrrr,
yeşimcim bi sen bi de ben hamarat ................
hareket konusuna takılma, her zaman aynı olmuyor ki bebişler benim de önceki gün hiç durmuyordu , dün az hareket etti canım, sıcaklar onları da uyuşturuyo herhalde

yok canım ya uğrayamadım işim vardı. ay şu işler bitsede izne çıksam valla. iple çekiyorum doğum iznini.

günaydın kızlarr...nasılsınız?kevsercim bende izin gününü sabırsızlıkla bekliyorum.mahvoldum sıcaklardan.tansiyonumda yükseliyor sıcaklardan.galiba oğlumda uyuştu sıcaktan çk az oynuyor

günaydın kısslar bugün kızımla çok keyifli uyandık.
bu sabahın konusunu ben açiimmi size. bu lohusa şerbeti denilen ne oluyo nasıl oluyo ki yaw ??CADIARZU

ayy canlarım hem hamişsiniz hem sıcak hem çalışıyonuz allah kolaylık versin ama çalışmak en güzeli ben 5 senedir evdeyim çalışırken çok yoğundum bazen eve sadece uyumaya geldğim olurdu kocayı kızı bile doğru dürüst görmediğim zamanlar olurdu evimi ev hayatını çok özlerdim şimdi ise çalışmayı özlüyorum sıkıldım artık evden şu bebiş bi doğsun memeden ayırim tekrar çalışmak istiyorum
çakıltaşım bebek çok hareket edipde birden yavaşlayınca işte insan ister istemez merak ediyor evet haklısın onlarda sıcaklardan etkileniyordur heralde

günaydınn:sm_cool:
lohusa şerbeti kuşburnu tarçın badem veya ceviz ve bikaç tane daha hatırlayamadım malzemeyle yapılan iççeçekk öff canım çekti ya çok güzel olur soğuk soğukk:dance:

evet canım çalışmak gerçekten çok güzel ama hamilelikte inanki çok zor. hele ilk aylarda benim bulantım falan çok olmuştu. zorla işe gittiğimi biliyorum. allahtan geçtide şimdi rahatım. şimdi sadece çocuğun ağırlığı birde sıcak rahatsız edecek bizi. Allah bütün hamişlere kolaylık versin valla.

günaydın kısslar bugün kızımla çok keyifli uyandık.
bu sabahın konusunu ben açiimmi size. bu lohusa şerbeti denilen ne oluyo nasıl oluyo ki yaw ??CADIARZU

canım günaydın,hayırdır şerbet falan sabah sabah canınmı çektti yoksa:dance:önce şekerle suyu kaynatıyosun sonra kuruyemişçilerde satılan onun toz boyası var kırmızı aktarlarda olur onunla kaynatmaya devam ediyosun.yalnızca boya rezil bişey dikkatli kullanmak lazım döküldüğü yeri boyar.sonra içerisine bol dövülmüş karanfil atıp kaynama işlemi bitiyor.onu tülbentten süzüp sürahi şişe ne varsa döküyorsun.misafirlere ikram ederken üzerine badem,fındık,fıstık ne varsa döküp veriyorsun.ayyy birden canım çekti benimde aslında pek sevmem ama:asigim:

ben içmedim hiç yapmayıda bilmiom. zati yapacak kimsemde yok.ama bu aralar kızlar sizede tavsiye ediom erik ve vişne zamanı. benim kocişde doğal beslenme manyağı. öyle hazır meyve suyu falan içmicez diyoo. bende dün pazardan 5-6 kilo vişne aldım. vişne suyumu kendim yapıyom. vişne, erik, üzüm suyu yapıyom evde çok güzelde oluyo. hem daha güzel hem daha sdağlıklı hemde daha ekonomik. şimdi yapıp kavanozlara koyucam (çok da kolay yapılıyo) doğum yaparsam inşallah ziyarete gelenlerede hazır içecek soğuk soğuk. tavsiye ederim.
bu arada hazır meyve sularını çok fazla tüketmeyin. içindeki tatlandırıcılar bebeğe zarar verebilirmiş. hatta yetişkin ve çocuklarada zarar veriyomuş. kocişim öyle söledi bilimsel olarakda kanıtlarını gösterdi :bbo:

X