Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarif isterseniz veriim. ben şuan bi taraftan vişneleri ayıklıyomm yapmaya başladım bilee.
merhaba kızlar bugün nasılsınız
hayatım konsantre mi yapıyorsun, yani istediğin kadar saklıyorsun, içmek istediğinde sulandırıp içiyorsun öyle mi? isterim valla tarifini anneme yaptırırım
eğer ilk defa yapacaksan sana tavsiyem önce 1 kilo bi vişne al dene. kavanoza koymana gerek de yok hemen bi yemeğin yanında servis yap. beğenirsen sonra fazla alırsın
ben vişneyi (şu sıra tam zamanı) yıkayıp poşetleyip buzluğa koyuyorum. kışın iyi oluyor. güzelce kaynatıp yarı limon ve şekerle çok nefis oluyor.
Slm Kızlar Herkese Tünaydın
Ben dün doktora gittim Allah'a şükür bebişimde bende iyiymişiz 26+6 bebiş 1172 gr imiş iyi mi sizce kilo almak yasak toplam 10 kg almışım oysa ne varki demi neyse ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşmek üzere hepinizi öptüm
o ne leyyynnnn iki dakka arkamı döndüm şerbet merbet nerden geldi aklınıza
edhak nerde ya benim yerime o geri sayacaktı , kaç günüm kaldıııı fisfisfis
bu arada lohusa şerbetini ilk ben içecem :lepi::içelim:
Slm Kızlar Herkese Tünaydın
Ben dün doktora gittim Allah'a şükür bebişimde bende iyiymişiz 26+6 bebiş 1172 gr imiş iyi mi sizce kilo almak yasak toplam 10 kg almışım oysa ne varki demi neyse ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşmek üzere hepinizi öptüm
olcayım ben aç karnına gitmiştim sabah su bilem içmemiştim karnım gurulduyodu o derece önce kanımı aldılar açlık şekeri için sonra 50 gr şeker yükleme yaptılar 1 saat sonra tokluk şekerini aldılar açlık 90 tokluk 130 benim bildiğim sınır ama yalnış da olabilirHem kontrol hem şeker hem diğer tahliller şen şeker tahlili yaptırmadın mı sahi bana önce 1 saatlik olana bakalım dedi normalse yükleme yapmayacakmış.Bu arada tok gel dedi yaptıranlar nasıl oluyor bu iş tok mu gittiniz sizde tokluk şekere bir de 1 saat sonraki şekere mi bakacaklar bence bunların üst sınırları neler bilen var mı???