2008 Ekim Anneleri

eeeeeeeee kızlar bu DESTİNA hiç gelmemiş bugün şimdi farkettim ben noldu ki bi yere mi gidecekti???haberi olan var mıdır???kesin denizdedir o şimdi eh biz bu fırsatı kaçırırmıyız leynnnnnnnnnheyyo heyyo yok yazalım mı fırsat bu fırsat:lepi:

celennnn hemen karşımda süt üreticileri birliği var biliyo musun , ordaki mühendis arkadaşa bu sorularını iletiyim mi, sonuçta ha süt ineği ha biz değil mi :roflol:

pcnin bataryası bitti.benm herüf gibi:roflol: en azından bu şarj oluo.benm canım öküzüme yapacak bişide yokÇok üzgünüm çoook ben gelirim bi ka saate.yimek falan anca.ben gelesiye kadar cok kıllatmayın bak:mymeka: oku oku bitmio sonra:içelim:

olcayım konu derin.takıl sende.süt doğumdan önce nasıl coğltılr ve doğuma hazır hale nasıl getirilir..ben dedim humana cayı alalımmı die?cakılım cayla olmaz sağmak lazım dedi.sen ne dion kuzucumjeyyar

Ehi ehi ben diyom direkt büyük bebeklere emzirek :eek:Emzirdikçe çoğalıyomuş nasıl fikir???Ama ablanızı dinleyin bakem...Ben sizin iyiliğinizi düşünüyorum kuzucuklarım benim...

pcnin bataryası bitti.benm herüf gibi:roflol: en azından bu şarj oluo.benm canım öküzüme yapacak bişide yokÇok üzgünüm çoook ben gelirim bi ka saate.yimek falan anca.ben gelesiye kadar cok kıllatmayın bak:mymeka: oku oku bitmio sonra:içelim:

:roflol::roflol::roflol:manyaksın kızım:roflol::roflol::roflol:

Ehi ehi ben diyom direkt büyük bebeklere emzirek :eek:Emzirdikçe çoğalıyomuş nasıl fikir???Ama ablanızı dinleyin bakem...Ben sizin iyiliğinizi düşünüyorum kuzucuklarım benim...

celenle olcayı poşetlemeyi teklif ediyorum arkadaşlar ? kabul edenler el kaldırsınnnnnnn:lepi:

merhabalar kızlar nasılsınız?inşallah hepiniz iyisinizdir? ben rüyamda oğlumu gördüm..kapkara saçlı bişeydi onu emziriyodum yarabbim rüyada bile n kadar güzel bir duygu.inşallah gerçeğinide yaşarım..altını falan değiştiriyorum.küçücük bişey çok güzeldi..rabbim hepimize o günlerii yaşatsın..kızlar işlerimiz yoğun bu aralar fazla giremiyorum.hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum...

merhabalar kızlar nasılsınız?inşallah hepiniz iyisinizdir? ben rüyamda oğlumu gördüm..kapkara saçlı bişeydi onu emziriyodum yarabbim rüyada bile n kadar güzel bir duygu.inşallah gerçeğinide yaşarım..altını falan değiştiriyorum.küçücük bişey çok güzeldi..rabbim hepimize o günlerii yaşatsın..kızlar işlerimiz yoğun bu aralar fazla giremiyorum.hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum...

allah hayırlara çıkarsın , az kaldı be canımcım, o günleri de görecez inşallah hayırlısı ile

tüüünaaydıın:dance::dance:
bak bu sabah da beni soran yoksenağlama küscem valla:dilcikar:
kız celen nerden çıktı süt muhabbeti sen dolu dolu beslen bak sonra 2 yaşına kadar emer senin cemre illallah edersin ne zaman bırakcak bu kız mememi diye:roflol:
bence öyle çaya maya gerek yok düzenli sağlıklı beslenmek ve bol bol sebze yemek yeterli herhalde

valla kızlar benim kociş bi garip ben oğluşu kıskancağıma o oğluşu kıskanıyo
onu benden daha mı çok sevcen benden daha mı çok ilgilencen diye aman diyom kocacım seni aşkla onu annelik duygusuyla sevcem diyom hiç kıyas olur mu
bi de tutturuyo ben de içicem sütten diye allahım bu kocalar çocuktan beter valla:roflol:

celenle olcayı poşetlemeyi teklif ediyorum arkadaşlar ? kabul edenler el kaldırsınnnnnnn:lepi:

Niyeki bizi poşete kaldırıyon şimdi çok mu ayıp ben duyduğumu söyledim e ööle diyolar bebek almıyo diye vazgeçmeyin ısrar edin diye emzirdikçe süt çoğalır diye sırf sütümüz çoğalsın diye dediydim ben yani küçük bebeklergamyoncuiremsu:emir_bebek: başarısız olursa büyük bebeklerde deneriz diye...:roflol:Aaaaa sabahtan beri pek bi bunalım takıldım ayol azıcık gülelim:roflol: diye şeyettiydim hem bak EDHAK' ın kocişide ne diyomuş:1rolleyes:

gülün elbette hayatım allah gülmekten ayırmasın kimseleri, ama aramızda el kadar sabiler var ya onlara kötü örnek olmayalım diye , kırmızı nokta koymak lazım dedim :)

Niyeki bizi poşete kaldırıyon şimdi çok mu ayıp ben duyduğumu söyledim e ööle diyolar bebek almıyo diye vazgeçmeyin ısrar edin diye emzirdikçe süt çoğalır diye sırf sütümüz çoğalsın diye dediydim ben yani küçük bebeklergamyoncuiremsu:emir_bebek: başarısız olursa büyük bebeklerde deneriz diye...:roflol:Aaaaa sabahtan beri pek bi bunalım takıldım ayol azıcık gülelim:roflol: diye şeyettiydim hem bak EDHAK' ın kocişide ne diyomuş:1rolleyes:

kız benim kocam annesinden 4 yaşına kadar emmiş zaten emdirir miyim ben hiç ona çok istiyosa bir bardak sağar veririm yok yok kız bakma sen benim kocama benimki anormal:roflol:

gülün elbette hayatım allah gülmekten ayırmasın kimseleri, ama aramızda el kadar sabiler var ya onlara kötü örnek olmayalım diye , kırmızı nokta koymak lazım dedim :)

Amannnnnnnnnn ÇAKILIM sende ya sanki bu sabiler nasıl oldu aaaaaaaaaa leylekler mi getirdi seninkini yoksammmmmmmmm

kız benim kocam annesinden 4 yaşına kadar emmiş zaten emdirir miyim ben hiç ona çok istiyosa bir bardak sağar veririm yok yok kız bakma sen benim kocama benimki anormal:roflol:

Al benden de o kadar valla ben hamiş kalmadan önce bizimkide diyodu sütü tek başına emeceğini sanıyosa aldanıyor bizim bebiş diyodu benimkide annesini epeyi emmiş o yüzden de dişleri acayip sağlıklı kıskanıyom kocişin dişlerini bi sağlıklı ki ağzında eksik diş yok birde bembeyaz benimkilerse maalesef porselen şimdi bilem içmiyom süt kalsiyum tableti alıyom ben bi yoğurtla aram iyi

Yani kızlar bizim bebiş bana çekerse emmez amma babasına çekerse sütü sevip emeceği kesin ben bebekkende 4 ay zar zor emmişim anneciğimi

olcaycım valla her bebek farklı bi dünya bende emmişim annemden ama bakalım bizim oğluş nasıl olacak
benim kocişin dişleri seninki gibi çok da sağlıklı değil zamanında hiç bakmamış yani sadece sütle yoğrtla da olmuyo allah vergisi biraz da
bebişlerimiz nasıl bi şeye benzicek nasıl bir huyları olcak valla çok merak eder oldum bu aralar...

Slm Kızlar yediniz mi yemekleri ya kızlar ben fena acı yiyorum yaw bebişe bir zararı olur mu sizce
Yadecim Allah hayra çevirsin rüyanı güzel ama inşallah Allah cümlemize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip miniklerimizi
Yaw bu Celen nerde ortalığı karıştırıp kaçtı yemeğe doyamadı bi türlü hadi kız dünyayı yedin
Olcaycım sen haklısın gülüm e bebek becerip emmezse başka çözüm yok yoksa süt kaçar demi

tünaydınnnlülülülülülü

kız olcay bide koğuş ağasıyım diyon ne azdırıyon kız bunlarıKötü Kazen

X