2008 Ekim Anneleri

bakın canlarım bu süt olayını çıok kasmayın bebişiniz gelince vücudunuz 1-2 gün içinde bebeğinizin emme sıklığına bağlı olarak süt üretir özellikle sezeryan yapıcak anneler mutlaka doğumdan sonraki ilk yarım saatte bebeklerini emzirmeliler çünkü ilk süte ağız adı verilir ve başta sarılık olmak üzere bebeği biçok hastalıklardan koruyan antikorlarla doludur doğumu izleyen en geç 1 saat içinde bebğinizi mutlaka emzirinn..
adamlarıda boşverin sevsinnler çocuklarını doğunca bu aşka çok ihtiyacınız olacak bez değiştir yemek temizlik uyut falan tek başına zahmwtli bırakın her anı sizinle yaşasınler tabi bu sapık celen gibi adamları emzirmeyin koca adamın çekiş gücüyle bebeğinki birmii..yara olur göğüs ucunuz emziremezsiniz hakafamçokkarıştı

Destina doğum sonrasını geç şimdi süt gelmesi tehlikeli mi sen bi ara bahsetmiştim bazen anlayın artık valla eşim süt gibi bişey geldi diyo takmaya başladım ben

Slm Kızlar yediniz mi yemekleri ya kızlar ben fena acı yiyorum yaw bebişe bir zararı olur mu sizce
Yadecim Allah hayra çevirsin rüyanı güzel ama inşallah Allah cümlemize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip miniklerimizi
Yaw bu Celen nerde ortalığı karıştırıp kaçtı yemeğe doyamadı bi türlü hadi kız dünyayı yedin
Olcaycım sen haklısın gülüm e bebek becerip emmezse başka çözüm yok yoksa süt kaçar demi

Gellllllll benim BIZDIKIM yamacıma oooooooooo sefiyom kıs ben seni ben süt kaçmasın diye dedim ama bu ÇAKAL yokmu bugün pek bi hanımefendiliği üzerinde sabilerin yanında suscekmişiz acaba bu sabi nasıl oldu ki ben fena merak ettim...Nerdeyse kızları örgütleyip üstümüze salacak demek senin kociş süt gb bişey geldi diyo:roflol:KK70:ESTİNA ya sana ne demeli nerdeydin sen bakımmmmmmm koğuş ağasıyım ben kısım sen yokken fırsattan istifade yok yazdım seni ohhhhhhhhhhlülülülülülü Bi de bana neler demişin kızları azdırıyon felan ne bu şimdi ondan sonrada demiş ki büyüklerle küçüklerin emiş gücü aynı mı tü rezillllllllll seni:roflol::roflol::roflol:CELENNNNNNNNNNN ne çok yedin anacım nerdesin yavvvvvvvvvvvvv dön artık tek başıma mücadele edemiyommmmmmmm

Gellllllll benim BIZDIKIM yamacıma oooooooooo sefiyom kıs ben seni ben süt kaçmasın diye dedim ama bu ÇAKAL yokmu bugün pek bi hanımefendiliği üzerinde sabilerin yanında suscekmişiz acaba bu sabi nasıl oldu ki ben fena merak ettim...Nerdeyse kızları örgütleyip üstümüze salacak demek senin kociş süt gb bişey geldi diyo:roflol:KK70:ESTİNA ya sana ne demeli nerdeydin sen bakımmmmmmm koğuş ağasıyım ben kısım sen yokken fırsattan istifade yok yazdım seni ohhhhhhhhhhlülülülülülü Bi de bana neler demişin kızları azdırıyon felan ne bu şimdi ondan sonrada demiş ki büyüklerle küçüklerin emiş gücü aynı mı tü rezillllllllll seni:roflol::roflol::roflol:CELENNNNNNNNNNN ne çok yedin anacım nerdesin yavvvvvvvvvvvvv dön artık tek başıma mücadele edemiyommmmmmmm

EDHAK' cım ya sendede mi o merak başladı valla bendede bazen fena sarıyorum he hem bebişimi çok merak ediyorum hem de diyorum ki hamilelik hiç mi bitmese böyleiyiyiz biz her an bizimle beraberler yiyoruz yiyolar içiyos içiyolar ay yedi ay yemedi derdi yok valla nereye gitsek geliyolar ay bugün naptılar diye düşünmüyoruz bakıcı iyi baktı mı noldu acabalarımız yok ayyyy bi yandanda bakmak büyütmek delikanlılık damatlık büyük adam olmaları ay düşünsene ay hormonlarımd DENGE MENGE KALMADI YAWWWWWW

Nerde be bu millet ne oluyor orada neler yapıyorsunuz hey kimse yok mu iyiki bir soru sorduk ha bileydim herkesin bir deliğe gireceğini sormazdım valla ya

Son düzenleme:
burdayımmmmmm
ya baktım muhabbet kesat bu durgunlıkta bi de yemeği aradan çıkarıyım dedim:icecream: sonra kara kara düşünüyom napsam diye aslında hem sıcak hem hamilelik mutfak işleri çekilmiyo valla ama hergün de aparatif kahvaltı karpuz peynir de yenmez ki üf şu tatile biran evvel çıksak da kaynana yapsa ben yesem
olcayım valla benim kociş 2-3 yaşına kadar baya sarışınmış sonra esmerleşmiş acaba şimdi oğluş da öle olur mu diye merak ediyom benim gibi karadan sarı çıkarsa çok gülerim valla:roflol::roflol:

ya çakılım bak şimdik gözüme takıldı sen 30 u devirmişin be bacım bak şimdik bi hoş oldum ne az kaldı be kıs senin doğuma

Edhakcım herşey olabilir benim arkadaşım esmerdi hatta kapkara birgün yanında sapsarı bir çocuk dedik bu kim falan etrafında kardeşim demez mi valla hepimizin ilk aklına malum şey geldi ama annesinin günahını almışız tabi

Edhakcım senin takviminde bir yanlışlık olmasın normalde benimki birgün geriden sayıyor yani ben 26+6yım ama seninle aramızda 3 gün var ilerdesin 27+2 olman gerekiyor takvimin yanlış sayıyor

Edhakcım herşey olabilir benim arkadaşım esmerdi hatta kapkara birgün yanında sapsarı bir çocuk dedik bu kim falan etrafında kardeşim demez mi valla hepimizin ilk aklına malum şey geldi ama annesinin günahını almışız tabi

:roflol::roflol::roflol:
anam ya bende de öle olursa valla kocamdan başkasına yan gözle bakmadımm
oğluşum benim bak esmer ol anan esmer baban esmer boşver babanın çocukluğuna çekme sonra anacığına kötü kadın derler vallasenağlama

Edhakcım senin takviminde bir yanlışlık olmasın normalde benimki birgün geriden sayıyor yani ben 26+6yım ama seninle aramızda 3 gün var ilerdesin 27+2 olman gerekiyor takvimin yanlış sayıyor

canım benim haftam perşembe günleri değişiyor bi problem yok yani benim en son adet 15 ocaktı sat a göre doğum 21 ekim gözüküyo sende de aynı mı

BIZDIK' ım sorunun cevabını bilsem valla cvp vereceğim ama DESTİNAAAAAAAAAAAAAA kıs sana bişey sordu BIZDIK cvp versene ayıp ediyosun hem sen nerelerdesin bakayım bugün öğlene kadar yoktun şimdide kaytarıyorun bi ceh dedin bugün ne işler karıştırıyon ki???EDHAK valla bende pek bi seviyom sarışın çocukları ama bizimki olmaz sanmam ben koyu kumralım eşimde öyle bizden sarı olması zor şööle sarışın ya da açık kumral istiyom aslında bi de saçları gür olcak ve amerikan traş yaptırcan ensede bi de kuyruk benimkinde bi saç vardı bi zamanlar ama şimdi keltoş oldu baya açıldı saçları tam kel değil ama benim saçlarımsa pek i cansızdır oğluşa bi de küpe takayım diyorum nasıl fikir ama...Benim adamın içinde kalmış geçen sene deldirdi kulağını duymasın kızar bana oğlanın kulağı delik gelecekmiş öyle diyo...Tohumunu atarken ben dedim diyo bana ayyyyy ÇAKILIM uykun mu geldi ay sana da ayıp ediyom ama tohum mohum terbiyesizliğim üstümde bugün idare et....İYİCE ŞIMARDIM BEN BUGÜN....

Yok be ya annede de çekinik babada da çekinik gen olabiliyor ikisi birleşince olabiliyor hatta ikisine de benzemeyip başka birine benzeyebiliyor mesela en son hastanede yatarken yanımda bir kız çocuğu sarışın yeşil gözlü ama böyle kartpostal çocuğu yanında bir kadın baya esmer falan dedim ki çocuğun annesi nerde benim dedi özür dilemek zorunda kaldım babası sarışın heralde dedim yok dedi o benden daha esmer eeee dedim dedesine çekmiş meğer

:sm_cool: effetttttt , az kaldııııııı, doktorumun verdiği tarihe 55 gün kaldı :dance:

yaaaaaa 55 dediğin ne ki 2 ay bilem değil ben tatile gidip döndükten sonra 15 günün filan kalmış olcak:1shok: ay ben valla çok merak ederim senigamyoncuiremsu
bu durumda benim de 55+ 3hafta 1 günüm var böyle söleyince daha az gibi geldi kulağıma a.sa.s
ay çakılım bundan sonra ben senin gününü sayıyım böle daha heyecanlı kendiminki daha çok uzak gibi geliyo bi de göbüş küçük olunca hep olduğum yerde sayıyomuşum gibi geliyo şu oğluş da tekmelemese varlığını hiç hissetmicem valla:içelim:

Amaaaaaan be Olcaycım boz be dağıt anasını satıyım dünyanın ne var sanki burası kadınlar kulübü değil mi kızım toplayıp hepinizi hamama götürecem valla bak sizi koca göbekliler sizi

EDHAK valla bende pek bi seviyom sarışın çocukları ama bizimki olmaz sanmam ben koyu kumralım eşimde öyle bizden sarı olması zor şööle sarışın ya da açık kumral istiyom aslında bi de saçları gür olcak ve amerikan traş yaptırcan ensede bi de kuyruk benimkinde bi saç vardı bi zamanlar ama şimdi keltoş oldu baya açıldı saçları tam kel değil ama benim saçlarımsa pek i cansızdır oğluşa bi de küpe takayım diyorum nasıl fikir ama...Benim adamın içinde kalmış geçen sene deldirdi kulağını duymasın kızar bana oğlanın kulağı delik gelecekmiş öyle diyo...Tohumunu atarken ben dedim diyo bana ayyyyy ÇAKILIM uykun mu geldi ay sana da ayıp ediyom ama tohum mohum terbiyesizliğim üstümde bugün idare et....İYİCE ŞIMARDIM BEN BUGÜN....

kız allah canını almasın ne o öle sipriş verir gibin :roflol::roflol:
sarışın kulağı delik olsun filan:roflol::roflol:
benim adam asker valla öle erkek çocuğuna küpeymiş kuyrukmuş bozar bizimkini bu işler ama laf aramızda ben de pek seferim kuyruktu amerikan traştı
yaparız kızzzzzz
zati bebekken ne yaptık yaptık sonra büyüyünce yok anne ben öle istemiyom diye karıştırmaz bizi valla:1no2:

X