2008 Ekim Anneleri

kız bızdık hemşo muyuz kıs benimde baba karslı sarıkamışş..

He valla kız benimde annem Sarıkamışlı benim doğum yerim Kağızman dün akşam bizim ev bir kalabalıktı görceksin ansızın ev misafirle doldu hepsi Sarıkamıştaki kuzenler öğretmenler yaz tatililerini buralarda geçiriyorlar

merhabalarrrrrr ben geldim kızlarrrrr, toplantılarımı hallettimmmm, yemeğimi yedimmmmm ...................
nisanurcum gözün aydınnnn, benden de bu kontrolde bişey istemedi doktorum, 32. haftada yine kontrole gelirsin,36. haftada da nst ye gireceksin dedi..........................
annesinin güzeli sen de hoş geldin , bu cadılarla ne işimiz varsa yakında bıkar diğerleri gibi kaçarsın :)))

Kızlar benim sırtım çok fena ağırıyor aranızda benim gibi olan var mı oturamıyorum sırt üstü yatamıyorum ilk defa bugün sabahtan sol tarafta başladı hemde felaket ağırıyor yasenağlama

kısım sen giderken dedin ya hasta ziyareti diye haber verdin ondan merak etmedik bizim hatun en son aldıklarımın resmini çekim koyim dedi o oldu yanı..

Kızlar benim sırtım çok fena ağırıyor aranızda benim gibi olan var mı oturamıyorum sırt üstü yatamıyorum ilk defa bugün sabahtan sol tarafta başladı hemde felaket ağırıyor yasenağlama

bızdıkım benimde tekrarlıyo bu aralar ama senin sırt kısmınsa ya klimadandır ya rüzgar yemişsindirr..benim tam omurgam ağrıyo ya belimin ağrısından uyanıp yastık koyuyorum bazenn ama ben bu ağrıları kızımdada çektim aldığımız kilolardan dolayıı..
ya bide mide suyum geliyo bazen ağzıma kadar üff çok iğrenç ya istifra etcek gibi böylee iiğğhhkk..

bızdıkım benimde tekrarlıyo bu aralar ama senin sırt kısmınsa ya klimadandır ya rüzgar yemişsindirr..benim tam omurgam ağrıyo ya belimin ağrısından uyanıp yastık koyuyorum bazenn ama ben bu ağrıları kızımdada çektim aldığımız kilolardan dolayıı..
ya bide mide suyum geliyo bazen ağzıma kadar üff çok iğrenç ya istifra etcek gibi böylee iiğğhhkk..

O dediğin niye biliyor musun reflüsün benim gibi bak onun özel yastığı var yüksek böyle ya da sen yastığını yükselt eğer benim gibi iyice acıkıp günde sadece 3 öğün yiyorsan mide şişiyor valla karnım patlicak gibi oluyor çatlak için krem sürmek işteyken geliyor aklıma sırtım bi yandan ağırıyor aslında yemekten 15 dk sonra benim doktorum yürüyüşe çıkacaksın dedi dinlemiyoruz ki sonrada şişiyoruz böyle işte

canım çokkkkk sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr, offfffof bugün çokkkkk yoğunduk yaaaaa, uyku gözlerimden akıyor, alışverie de başlamak istiyorum nerden başlasam onu da bilemiyorum, önce ıvır zıvırları aradan çıkarsam diyorummmmm havalar sıcakkkkkkkk , nerelere gidemmmmmmmm

kısım sen giderken dedin ya hasta ziyareti diye haber verdin ondan merak etmedik bizim hatun en son aldıklarımın resmini çekim koyim dedi o oldu yanı..

Aman iyi hadi tamam affettim.şakkıdısırnaşık şeyAAAAAAA diyorum ki bende bişeyler eksik bugünn CELEN yok yav...Epeydir bebeğini görmüyo GATA ya gitmiştir o şimdi ama dur ya o bir gün girip bir gün giremiyodu siteye e dünde burdaydı normal yanimmmmmmmmmBak CELEN iyi ki varım demi kimsecikler seni sormuyo

canım çokkkkk sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr, offfffof bugün çokkkkk yoğunduk yaaaaa, uyku gözlerimden akıyor, alışverie de başlamak istiyorum nerden başlasam onu da bilemiyorum, önce ıvır zıvırları aradan çıkarsam diyorummmmm havalar sıcakkkkkkkk , nerelere gidemmmmmmmm

Kızım ıvır zıvır dediğin ne ki asıl onlar iş ben destinaya elli defa liste yaptırdım yinede bilmiyorum nerden alcam iyi olsun güzel olsun gereksiz şeyler almakta istemiyorum bu Kajo bugün bizi telaş etti valla ben ne yapacağımı şaşırdım birde şu bebek odaları falan park yataktan da vazgeççem bu gidişle ne alcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım senin sırtın benim karnım valla ne yapcaz bilmiyom.Her an çatlıcakmışım gibi karnım ve midem sıkışıyor ve ağrıyor.Ya biz sonaylarda ne yapcaz?

bızdıkcan bende çok çekiyorum o sırt ağrısını,sanırım bebek çok yukarda olduğu için çünkü sağ kaburgama çok baskı yapıyo,oturamıyorum hiç bi on dakka otursam sırtım yarılacak gibi oluyo,kalkıp biraz geriniyom geçiyo

kajocum valla ben sakaryada herşeyi bulabiliyorum ne gerek var kıs kocaeline gerçi size yakın 30 km kadar ama ben kıyafetleri ada alışveriş merkezi içnde C&A dan bi de çark caddesinde LCW yanında bi mağaza var ordan aldım çoğunlukla
mobilyayı fabrikanın kendisinden değil fabrika satış mağazasından bakmıştık o da çark caddesinde bi arada valla sokağın ismini bilmiyom ama mağazanın ismi beliş ti sanırsam hani yeşil üstünde çiçekleri olan bi sokaka var ya çark caddesinde orda
kız bende bilmiyom ki sakaryayı tarzanca tarif bu kadar olur

teşekkür ederim edhakcım hafta sonu giderim inşallah alışveriş merkezinin içindekinin fiyatları nasıl?

sen 30 haftalık oldun çakılım hazırlayıp bi köşeye koy artık çantanıı..nolur nolmaz..
dert etmeyin kıslar ya kıyafeti çok düşünmeyin bi ton hediye gelicek siz beşiğinizi banyo gereçlerinizi uyku setinizi geceliklerinizi falan alın artıkkk...

Canım senin sırtın benim karnım valla ne yapcaz bilmiyom.Her an çatlıcakmışım gibi karnım ve midem sıkışıyor ve ağrıyor.Ya biz sonaylarda ne yapcaz?

Ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum ama Valla bu gidişle 32. haftada ayrılcam izne 27 içindeyiz zaten 5 hafta sabır sonra evde geçirmek kolay olur inşallah bugün yeni doğum yapan arkadaşlardan birinin dediğine göre şimdi bizim 8+8 hafta iznimiz varya sezeryanda 8+12 ya eğer diyor normal doğum yapacaksan önceden çalışayımda doğumdan sonraya eklettireyim iznimi diyorsan olur ama sezeryanda o hakkın yok diyor eklemiyorlarmış önceki çalıştıkların boşa gidiyormuş yani

bızdıkcan geçenlerde benimde 1-2 gün çok ağrıdı. kocişim aldığım kilolardan ve hareketsizlikten olduğunu söledi. spor yap dedi. onu dinledim hafif spor yapıyom şimdi ağrısı geçti bide çok kilo almamaya çalışıyom şimdi.

teşekkür ederim edhakcım hafta sonu giderim inşallah alışveriş merkezinin içindekinin fiyatları nasıl?

canım şuan heryerde indirim var zaten ben özellikle tulumları ordan aldım fiyatları uygun 7-12 ytl arasında değişen fiyatlarla çok güzel şeyler var bi de kaliteli yumuşacık

kızlar bu arada biraz önce mobilyacı ile görüştüm ve almaya karar verdiğimizi söyledim banka hesap numarasını aldım ohhhh üstümden büyük bi yük kalktı gibi geliyo:teytey: darısı sizlerin başına

ayrıca bel ağrılarının sebebi bizim çatıdan kaynaklanıyo kızlar çatımız doğuma hazırlanmaya başlıyo yavaş yavaş açılıyo bu sebeple ağrılarımızın olması çok doğalmış yine de dikkatli olun kendinizi yormayın:enbuyukkk:

X