Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız bızdık hemşo muyuz kıs benimde baba karslı sarıkamışş..
kıslar nisa77 nerde kaçgündür girmiyo:sm_confused:
Kızlar benim sırtım çok fena ağırıyor aranızda benim gibi olan var mı oturamıyorum sırt üstü yatamıyorum ilk defa bugün sabahtan sol tarafta başladı hemde felaket ağırıyor yasenağlama
bızdıkım benimde tekrarlıyo bu aralar ama senin sırt kısmınsa ya klimadandır ya rüzgar yemişsindirr..benim tam omurgam ağrıyo ya belimin ağrısından uyanıp yastık koyuyorum bazenn ama ben bu ağrıları kızımdada çektim aldığımız kilolardan dolayıı..
ya bide mide suyum geliyo bazen ağzıma kadar üff çok iğrenç ya istifra etcek gibi böylee iiğğhhkk..
kısım sen giderken dedin ya hasta ziyareti diye haber verdin ondan merak etmedik bizim hatun en son aldıklarımın resmini çekim koyim dedi o oldu yanı..
canım çokkkkk sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr, offfffof bugün çokkkkk yoğunduk yaaaaa, uyku gözlerimden akıyor, alışverie de başlamak istiyorum nerden başlasam onu da bilemiyorum, önce ıvır zıvırları aradan çıkarsam diyorummmmm havalar sıcakkkkkkkk , nerelere gidemmmmmmmm
Kızlar benim sırtım çok fena ağırıyor aranızda benim gibi olan var mı oturamıyorum sırt üstü yatamıyorum ilk defa bugün sabahtan sol tarafta başladı hemde felaket ağırıyor yasenağlama
kajocum valla ben sakaryada herşeyi bulabiliyorum ne gerek var kıs kocaeline gerçi size yakın 30 km kadar ama ben kıyafetleri ada alışveriş merkezi içnde C&A dan bi de çark caddesinde LCW yanında bi mağaza var ordan aldım çoğunlukla
mobilyayı fabrikanın kendisinden değil fabrika satış mağazasından bakmıştık o da çark caddesinde bi arada valla sokağın ismini bilmiyom ama mağazanın ismi beliş ti sanırsam hani yeşil üstünde çiçekleri olan bi sokaka var ya çark caddesinde orda
kız bende bilmiyom ki sakaryayı tarzanca tarif bu kadar olur
teşekkür ederim edhakcım hafta sonu giderim inşallah alışveriş merkezinin içindekinin fiyatları nasıl?
Canım senin sırtın benim karnım valla ne yapcaz bilmiyom.Her an çatlıcakmışım gibi karnım ve midem sıkışıyor ve ağrıyor.Ya biz sonaylarda ne yapcaz?
teşekkür ederim edhakcım hafta sonu giderim inşallah alışveriş merkezinin içindekinin fiyatları nasıl?
canım şuan heryerde indirim var zaten ben özellikle tulumları ordan aldım fiyatları uygun 7-12 ytl arasında değişen fiyatlarla çok güzel şeyler var bi de kaliteli yumuşacık
kızlar bu arada biraz önce mobilyacı ile görüştüm ve almaya karar verdiğimizi söyledim banka hesap numarasını aldım ohhhh üstümden büyük bi yük kalktı gibi geliyo:teytey: darısı sizlerin başına
ayrıca bel ağrılarının sebebi bizim çatıdan kaynaklanıyo kızlar çatımız doğuma hazırlanmaya başlıyo yavaş yavaş açılıyo bu sebeple ağrılarımızın olması çok doğalmış yine de dikkatli olun kendinizi yormayın:enbuyukkk: