2008 Ekim Anneleri

arkadaslar bende ekım annesiyim 13 haftadayım ikili tes yapıldı ama sonucları daha almadım insaallah iyi cıkar doktor banada ferrum fort ve kalsiyum ilacı verdi baska vermedi siz neler kullanıyorsunuz

12 haftam bitmedi ozaman bitene kadar içeyim.canım benim kızını Allah bağışlasın.öpsün onu teyzea.s.si

Teşekkürler merak etme herşey iyi olacak ben de ikinciye hamileyim inşallah Ekim'de ikinci bebeğimi dünyaya getireceğim gerçi biraz sıkıntımız var ama bakalım inşallah iyi olacak ikili test sonucum biraz riskli çıktığı için doktorum amniosentez dedi şimdi 13 haftalık hamileyim Nisan sonu gibi olacak inşallah herşey güzel olacak ben hepimiz için öyle olması için dua ediyorum.Allah kimseye çocuğuyla ilgili karar verme zorunda bırakmasın.Bütün bebişlerimizi korusun iyi düşünelim iyi olsun.:teytey:

kızlar napıyonuz dün bebişi gördüm oynuyodu bizimki ense kalınlığı ölçtük iyi dedi ikili testi yaptırdım 1 hafta falan sonra sonuç alcaz hayırlısıyla inşallah elevit zinco c ferumforte verdi gelişmeler bukadar kkızlar sağlıcakla kalın

Teşekkürler merak etme herşey iyi olacak ben de ikinciye hamileyim inşallah Ekim'de ikinci bebeğimi dünyaya getireceğim gerçi biraz sıkıntımız var ama bakalım inşallah iyi olacak ikili test sonucum biraz riskli çıktığı için doktorum amniosentez dedi şimdi 13 haftalık hamileyim Nisan sonu gibi olacak inşallah herşey güzel olacak ben hepimiz için öyle olması için dua ediyorum.Allah kimseye çocuğuyla ilgili karar verme zorunda bırakmasın.Bütün bebişlerimizi korusun iyi düşünelim iyi olsun.:teytey:

canım hayırlısıyla inşallah iyi sonuçları alırsın ikili test yanılabiliyor bazen bunu untma kafa karıştırıyor ense kalınlığı nasıl çıktı canım

tşk ederim kızlar çok sağolun desteğiniz için.kısmet böyleymiş bende yaz tatilimi yapayım sonra başlarım çalışmalara artık napalım.inş kimseye yaşatmasın allah.benimde düşüklerimin sebebi bulunamadı daha doğrusu bebek ve eşinde bir sorun gözükmedi.artık bidahaki ay kendimi araştıttırıcam en azından hamile kalabiliyorum eve eşim benim en büyük destekçim saolsun çok anlayışlı bu konuda ikisindede bana çocuk gibi baktı ilgilendi moralmen çok destek oldu.allahım inş 3. görmeyi nasip eder.sağlıcakla kalın kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.
canım geçmiş olsun hayırlkısı böyledir belki inşallah güzel haberlerini alırız

canım benim inşallah bişey yoktur.amiinn benim de dualarım hepimiz için inşallahh sağlıcakla dünyaya getiririz ve rabbim hayırlı evlatlar olmasını nasip eder:nazar:

kızlar benim ense kalınlığı ince yani normal dedi ama ölçümünü söylemedi.ikili teste gerek yok dedi.bu ultrasonla anlaşılan bişeyse neden test yapılıyor.ya da bana neden gerek duyulmadı.amann valla artık iyi denen bişeyden bile tedirginim ne olacak benim bu halim.allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar nasılsınızı destina nerelerdesin hiç gözükmüyorsun. kızlar bende bugün ikili test sonucunu alıcam inşallah herşey normal çıkar. Allahım herkeze sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip et.

canım hayırlısıyla inşallah iyi sonuçları alırsın ikili test yanılabiliyor bazen bunu untma kafa karıştırıyor ense kalınlığı nasıl çıktı canım

İyi dileklerin için teşekkürler ense kalınlığı1.4 normal ölçülerdeymiş benim papp-a değerim biraz düşükmüş o etkilemiş olabilir dedi doktorum.

canım benim inşallah bişey yoktur.amiinn benim de dualarım hepimiz için inşallahh sağlıcakla dünyaya getiririz ve rabbim hayırlı evlatlar olmasını nasip eder:nazar:

Amiin inşallah öyle olacak iyi düşünmek bebek için de olumlu etki yapar diye düşünüyorum herşeyin hayırlısı.Ben ilk kızımda daha zor zamanlar atlattım ama hep birşey olmayacağını düşündüm sonuçta öyle oldu.İnşallah buda öyle olacak.

kızlar daha erken ama cinsiyet ile ilgili doktorunuz kimseye bişey söylemedi dimi. benimki birşey söylemiyor. 14. haftada tahmin ederim diyor 16. haftada kesin söylerim diyor tabi gösterirse.

selam arkadaşlar .bende aranıza yeni katıldım. 11 haftalık hamileyim.allah nasip eder ekim 27 de bebişimi elime alıcam inşallah. . önümüzdeki hafta bebişimin ense kalınlığı bakılacakmış. ilk bebeğim. tecrübesizim yani :))) allah hepimizn bebişini sağsalim elimize almayı nasip etsin inşallah. benim sadece mide problemim var sürekli bulanıyo. hiç bişey yemek istemiyorum... inşallah 3 aydan sonra geçer..siz nasılsınız??

kızlar daha erken ama cinsiyet ile ilgili doktorunuz kimseye bişey söylemedi dimi. benimki birşey söylemiyor. 14. haftada tahmin ederim diyor 16. haftada kesin söylerim diyor tabi gösterirse.

bana bir çıkıntı olduğunu söyledi erkek gibi ama belli de olmaz dedi.erken ama bilemiyorum.hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz için

meraba kızlar....kevsercim aldınmı sonuçlarıı bende bugün gittim haftaya benim ikili test takla attı valla karnımda...:teytey:

Mrb Bende Ekim Annesiyim Ama 2007 De Dogdu.anne Oldum Ben Coktan.darisi Basiniza. Bir Avazda Cikar Insallah :)

selam arkadaşlar .bende aranıza yeni katıldım. 11 haftalık hamileyim.allah nasip eder ekim 27 de bebişimi elime alıcam inşallah. . önümüzdeki hafta bebişimin ense kalınlığı bakılacakmış. ilk bebeğim. tecrübesizim yani :))) allah hepimizn bebişini sağsalim elimize almayı nasip etsin inşallah. benim sadece mide problemim var sürekli bulanıyo. hiç bişey yemek istemiyorum... inşallah 3 aydan sonra geçer..siz nasılsınız??

benim bebişimin de tahmini doğum tarihi 27 ekim, seninle aynıyız a.s
bu ilk gebeliğim benim de, bulantım ve kusmalarım devam ediyor ama senden farkım kustuğum halde deli gibi yiyorum :roflol: gerçekten de gebelik çok ilginç bir deneyim.. allah dileyen herkese nasip etsin inşallah..
şimdi bir an önce karnım büyüsün istiyorum, bebişin cinsiyetini de çok merak ediyorum, çok mutluyum yaaa inanılmaz birşey bu :teytey:

meraba kızlar....kevsercim aldınmı sonuçlarıı bende bugün gittim haftaya benim ikili test takla attı valla karnımda...:teytey:

canım benim çok sevindim bebeğini gördüğüne bende dün gittim işte sonuçlar iyiymiş. cinsiyetine bakacaktı ama kız bacaklarıyla resmen bağdaş kurmuş oturuyordu tabi doktor göremedi.:emir_bebek: ama çok heyecan verici bişey ya onun orda hareketlerini görmek.:emir_bebek:

canlarım bugün ikili teste gittm.ense kalınlığı 2.1 dedi 3 ün altındaki tüm rakamlar normalmiş gene de kan testi yaptırdık haftaya alıcaz da bana doktorum 30 günlük heyet raporu verdi:KK43: ben çok sıkılıyorum evde geçen haftaki kanamanın yerindeki kan pıhtılarını gösterdi yavaş yavaş çıkacak bunlar dedi.Cinsiyet konusunda da bu haftalardaki bebekler hep erkek gibi gzükür kesin sonucu ilerde verirz dedi.ufaklık pek rahat görünüyodu dr.bakarken sırtınıdöndü CANIM BENİM ALLAH HEPİMİZİNKİLERİ BAĞIŞLASIN BİZLERE...

selam dbestcim.ayyy ben kusmadım daha hiç ama. inşallah kusmam. karnım acıkıy,çok kötü gurulduyo ama yemek istemiyorum. sırf bebişim için zorluyorum kendimi.inşallah atlatırım.bende cinsiyetini çok merak ediyorum. hayırlısı olsun. ne güzel ikimiz aynı gün doğurcaz.:))) ( inşallah) biran önce ekim gelsin artık.. amin amin.

selam kızlar ne güzel hepimiz bebişleri gördük benimkine kız gibi dedi ama net 3 hafta sonra derim dedi yani bekliycez

X