Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amannnnn bekledim ne gelen var ne giden, meğer yarın öğlene ertelemişler ziyareti, ben de evime geldim , ilk iş buzdolabına saldırmak oldu valla, siz de benim gibi sık sık acıkıyor musunuz
hee gidin gidin ben geldim ya hepiniz gidin nolcaksa, ahanda ben de gdiyorum uyuyacam
maşallah ne kadar aktif bi form bu böle. Azcık bi uyuyiim dedim sayfalarca yazı yazmışsınız. Ne zamandır tembelliğimden temizlik bile yapmıyodum. Ev göçüyodu pislikden. Bugün sabahtan evimizi temizledik kızımla sonrada malum uykuya yenik düştüm. Ama yanlış saatte uyuyosunuz hanımlar. Tam serin hava başladı uyumaya gidiyosunuz. Ben sıcaklarda çok bunalıyom en iyisi yatiim diom. Yarım yarımda olsa uyuyom
çok yorucu değilse çalışmak daha iyiymiş. Ben 3 haftadır tatildeyim kendimi daha hantal hissediom. Zati 3 haftada 3 kilo aldım. Her hafta 1 kilo doğuma kadar ne olurum allah bilir. Son dr kontrolümden sonra frenlemeye başladım. 4 gündür tatlı diye ölüyom sanki ama yemiceeeeemmmmmmm
ehuehu bebişin canı istemiş diye dünyayı yedim zati :icecream:
hatta evin altında dondurmacı var. adam ben doğurmiim diye dua ediyodur heralde :1rolleyes:
kızlar ben hala işyerindeyim çıkamadım bitürlü 7 de çıkarım herhal,daha gidip yemek yapcam,yoruldum yaa bide hafiften bi sancı var karnımda ve belimde hayırdır inşallah
ehuehu bebişin canı istemiş diye dünyayı yedim zati :icecream:
hatta evin altında dondurmacı var. adam ben doğurmiim diye dua ediyodur heralde :1rolleyes: