ben artık bu topiğe takılmıcam :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
anam bugün de naz yapacağı tutmuş bunun güzelim biz seni değil sen bizi sevmiyon dedin biz sana senin kasımda doğurma ihtimalin var git onlarla kaynaş mı dedik ona da yaz bize de
hem size yazmıcam diyo hem beni niye sevmiyonuz diyo valla ağlıcam şimdi
kız çok naz yapma gel barışak işte
siz beni sevmiyosunuz senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
KIZLARRRRRRRR
Yemeğimizi yedik oğluşumla...Bakıyorum gene azmışınız kızlar...Çok ayıp...Celenim kıyamam ben sana kardeş mi oldunuz siz...ÇAKILIM maşallah demek 2 hafta sonra yasakladı...Desene 32 ' ye kadar devam Bende baktım şimdi işaretledim takvime ben o kadar izin verdiklerini bilmiyodum yaaaaaaaa....SevindimmmmAma bizim herüf ben istemeden hiç teklifte bulunmuyo yaaaaaaaaa....İçinizde benim durumumda olan var mı???Yani benim ÖÖÖÖ ' emi özgü bu durum...Bazen çok üzülüyorum aslında...Niye hiç o teklif etmiyo ki bana mı bi haller oldu...Yoksa onda libido mu kalmadı...Yoksa çok mu çirkinim kızlar ya valla bazen baya içerliyom bu duruma...Ben demesem adam oralı bile değil....kafamçokkarıştıHatta bazen geri bile çeviriyo başka zaman diye...
OK6872 EDHAK gözünaydın.Biz de CMT gideceğiz bakalım ne olacak???İBOLYA kasımda yapma ya o zaman bebiş akrep olur burada komple terazi yapcez bebekleri...Aslında benimkide kılpayı akrep olabilir he....Sonra bi ömür boyu mazaallah yandım ALLAH oluruz.Sizi bilmemde ben terazi istiyom.Kendim teraziyimde.Ama dr.demedim.Bana inat almaz valla bebişimi kızıyo böyle şeylere...Kociş bebek düşündüğümüz zamanlardı dr.biz KOÇ yapıcaz çocuğu dediydi de nasıl sinirlenmişti.Bebek bu öyle ayarlamalar olmaz.Erken doğar,geç kalır öyle ayarlama yapamazsınız bebek süprizlerle doludur demişti.Bu arada kociş KOÇ...Öyle tabii ama...Yanim kızlar KOÇ olmadı bari TERAZİ olsunda benimki biraz daha çatlasın.Bu arada şiddetle TERAZİ istememin sebebi AKREPler çok dediğim dedik hep ben diyenler...Mesela kardeşimin eşi...Ay bu arada içinizde akrep varsa aaaaaaa tamam ya sözüm meclisten dışarı.ALLAH' ım ne olur TERAZİ olsun bebişim...
yaa benim muhtemel doğum tarihim 31 ekim ne ekim olması ne kasımolması hiçbişey değiştirmiyo her halukarda akrep olcak ve ben akreplerle hiç anlaşamammm:çok üzgünüm:
çok uykum varrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkkkkkk, nere gittiniz kızlar yaaaa, eccük şamata etseydik de uyuklamasaydık nolurdu sankim, bu gün sanırım erken de kaçamıyacam misafir gelecek işyerine beklemem gerekecek galiba peeeeeeeeee, akşam olsa da eve gitsem yatsammmm
olcay cım teşekkürler canım inş cumartesi senin sonuçların da iyi çıkar bu ekim annelerinde terazi çok herhalde ben de teraziyim hatta eşim de terazi ayarlasak bu kadar olurdu herhalde bizim oğlan da terazi olcak
şimdi de senin doğum gününde doğcak benim doğum günümde doğcak kavgası ediyoz eşimle o 9 ekim ben 19 ekim keşke tam ortasında gelse bizim yaramaz..