2008 Ekim Anneleri

hee sorma valla bu durum evdekinden vahim, misafirler çokkkk önemli , yüzümün akıyla atlatırsam ne iyi , bir nevi denetimden geçecem , doğum izni mi o nedir ki, ben allah nasip ederse iş yerinde mesaiyi tamamlayıp burdan da valizimi alıp hastaneye gidecem doğum için a.s.

senin hesaba göre benim 26sı döllenme tarihim ee kız olduğu için 10 günü eklemiyoz 18 ekim değil de 26 ekim mi oluyo şimdi o zaman yanarız doğum iznini ayarlayamayız bi de bugünün konusu mazallah akrep olur benim kız iki tyzesi de akrep amanın onlar çok ddğim dediktir ve inatçı terzi olsun benim kızım da neyse hayırlısı bakalım ne zamana karar verecek bizim böcük:1hug:

canım benim bende seni seviyorum kızım bizim özelliğimiz içten olmamız sade duruyuz birazda saf yalnız. Neyse gelelim kocalarımıza valla Olcaycım ben eşimin burcunu bile bilmiyorum annesi kova diyor kendisi yengeç ikisinede uymuyor hem benden kararsız kesin o da terazi Allah'a şükür iyi geçiniyoruz ama sen sakın küsme bilirim koçları hayatının tadı tuzu kaçar küseceğini hissettiğin an geri adım at inatlaşma ama şu geçen mevzu varya senden uzaklaşmasına izin verme valla dedim ya aynı şeyi bende hissedip alınıyorum acaba beni sevmiyor mu zaten aynada vücut bozulmuş e şimdi ben tatile gittim ya gözüm eşimin baktığı yerde acaba mayolu çıtırları kesiyor mu ben düzgün mayoda giyemedim ya inan güveniyorum ama erkeklerin hiçbirisine güvenilmez ki inan çoğu zaman bunu düşündüğüm için sıkıştırıyorum köşeye ne yapçan kızım başka çözüm yok

Hadi ya 40.haftan 21 ekim demi doluyor.Benimki 1 kasım doluyor.Ben hem 10 gün önce alır ümidiyle 22-23 ekim diyip duruyom TERAZİ 24 EKİM de değişiyor kızlar yani ben yakalarsam çocuk ucundan TERAZİ olacak...Yaaaaaaaaaa olur demi yaaaaaaaaaaaa

olcay bu arada senin mevzuya gelince kafaya takma benim herüfün de aklına gelmiyo yada çok istekli olmuyo karnımıza canlı var onlar da korkuyo bişey olur mu diye bi de ben hamileliğin başından beri pek isteksizim ve sanırım bunu o olay olurken eşim hissediyo ve adamın da yapası gelmiyo benim dr.1 ay önce yasakladı ama ben dinlemedim olur mu öyle şey ya çok şükür kanamamız falan yok ben dinlemedim az da olsa yaptık yani napalım

ay ijnşallah da gününden önce doğarsa yazık diilmi bebişimeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:

kız 10 gün önce doğsa bişey olmaz merak etme 40. haftayı tamamlarlarsa zaten bize de yazık onlara da hem son günler doğurmadıkça iyice stres yaparız haziran temmuz annelerine baktım da millet 36. haftadan sonra pıtır pıtır doğuruyo
benim annemde ne bende ne kardeşimde 40.hafta dolmamış birimiz 39 da birimiz 38 de doğmuşuz hayırlısı tabi biraz allahın takdiri

sende benim gibi son ana kadar çalışacaklardansın demek,bende 38, haftaya kadar çalışayım diyorum ama bizim ufaklık ne kadar izin verecek görecez, doğumdan sonraya kalsın izinlerim yoksa ben nasıl bırakıp işe başlarım miniğimigamyoncuiremsu[/QUOTE]

canım 38. haftaya kadar nasıl çalışıyon zaorunlu izin 37. hafatda başlıyo 3 haftalık ben de 37. hafatada ayrılcam işallah

ay yazık kız sana hamiş hamiş bu kadar yoruyolar seni sen ver bana senin amirlerin eşgalini Çok üzgünüm çoook

canım 38. haftaya kadar nasıl çalışıyon zaorunlu izin 37. hafatda başlıyo 3 haftalık ben de 37. hafatada ayrılcam işallah[/QUOTE]

özel şirkette olduğum için ben ne zamana kadar gelebilirsem o zamana kadar çalışıcam,ama 32 haftada izin işlemlerimi yaptırcam,yani 32, haftada izine ayrılmış gibi görünecek ssk da ama ben çalışmaya 38, haftaya kadar devam edecem yoksa işim zor.
izin işlemleri için izin istedim onu bile 16 haftadan düştü benim canım müdürümKötü Kazen yani 14 hafta izinim var idareli kullanmalıyımsenağlama

CANIMSIN sen ya demek iyi tanıyorsun koçları he ya BIZDIK benimki bi küstümü adamı inadıyla delirtiyo yoksam iyidir ama aramız iyise iyidir bi kavga edince beni dounble gıcık eder dediğin doğru belki de geri adım atmak en iyisi küseceği anladığım anda zaten noluyo ki bende küzünce konuşmuyom konuşmuyom gene kendi inadımı kendim kırıyom gene ben konuşuyorum hep...Bak hep aynı şeye takılıyoruz gördün mü...Biz benimkiyle aynı yerde çalışıyos ben de bu aralar cep tlf.na takmış vaziyetteyim.Kimle konuşuyo arayan kim diye...Demindi çaldı bir kadın sesi valla ses ta benim masaya geliyo hemen aradım tabii telefonu kapadı kim aradı diye sıkıştırıyorum zaten kaç zamandır bi gün sinirinden telefonu kıracak valla...Ne dedi biliyomusun cehennemden yert ayırttım zebaniler arıyor az sonra senide ararlar bende ben gelmem sen git dedim yasakkelimeMeğerse FİNANSBANK tan arıyolarmış...Arıyolar ya hani şu bankalardan sıksık sanırsam onlardan biriydi...Yaaaa beni sinir ediyo...Bak sende takip etmişin kocişini ay çok mu üstlerine gidiyos acaba ama bana ne ya ALLAH' ım yazmamış olsun da affedemeceğim tek şey ihanet olur heralde...ALLAH yazdıysa bozsun demi BIZDIK...Gerçi bende güveniyorum ama dediğin doğru erkeklerin hiçbirisine güvenilmez ki ya şeytana uyarlarsa.Ayyyyyy ALLAH' ım korusun yazdıysa bozsun...Sıkıştırmak lazım köşeye kaymasınlar bi yerlere...Dediğin gb başka yolu yokkkkkk....:1no2:

Olcaycım babamın yengelerime bir ögütü lafı vardır tabi kızlar olarakta üzerimize alndık ben kadın olsaydım eşimin beni aldatmaması için her gece üzerine atlar gücünü bitirirdim hadi bakalım bakabiliyor mu başka kadınlara her gece her gece zaten adamlar bıkar kadın sinek bile görmek istemezler düşünsene tabi o kadar hiç bir zaman mümkün olmasada elimizden geldiği kadar sık hamilelikte biraz daha iniyor sayı artık hafta da bir iki yeter bence

NİSA ' cım doğru mu söylüyosun...Takmayayım mı malum konuyu...Ha dediğin gb bilsem ki içimizdeki canlıdan ötürü böyl edavranıyolar tamam ama bu aralar deli kıskançlık krizlerindeyim valla olmadık senaryolar yazıyorum inanıyorumda he kendi kendime ayyyyy bazen delirecek gb oluyorum valla...Neyse umarım dediğiniz gibidir...PARONAYAK oldum yaaaaa........

EDHAK 36.haftadan itibaren millet doğuruyo demişin benim 18 ekimde doluyor 38.hafta e olmaz noluyı DERİN' im TERAZİ oluyooooooooo değil mi teyzoşları...Yok anam bugün heç iyi değilim....:uhm:Bu resimlerde kafasında huni olan şekil neden yok aradım bulamadım...Huni taksammı kızlar ben bugün kendimi öyle hissediyorummmmmmmmm

AYYYYYYYY sen ömürsün bak iyi taktikmiş yavvvvvv ama BIZDIK' ım o dediğini biz bile yapamayız...sırnaşık şey:roflol:Hamilelikte valla haftada ancak 1 sence az mı ki:roflol:Ama şekerim ona bile nazlanıyo benimki aslında laf aramızda benimde canım fazlasını istemiyo 2 desen yok fazla gelir bana da ama sence zorlasam mı ikiyi ayyyyyyyyy utandım valla....Aman ne utancam yabancım değilsiniz beaaaaaaaa

ne istiyon kızım bu kadar terazi olsun.ahanda benm kocam.has bir terazi erkeği.uyuzun hödüğün teki:mymeka:ay pardon kocam deil abimlaelaelaelaelae biz artık kardeşiz yaa:mymeka:

ne istiyon kızım bu kadar terazi olsun.ahanda benm kocam.has bir terazi erkeği.uyuzun hödüğün teki:mymeka:ay pardon kocam deil abimlaelaelaelaelae biz artık kardeşiz yaa:mymeka:

Kız Celen ne o abi falan bak psikolojik bilinç altı olacak abi kardeş falan benim bildiğim Allah muhafaza eğer bir erkek karısına sırtın annemin sırtı gibi dese nikahı düşüyormuş yani öyle benzetmeler nikahınıza zarar verir yapma bilmeden kullandığımız kelimeler cümleler zararlı olabilir terazi erkekleri de iyidir hem kızım sevme o zaman aşkından çıldıran kocasızlıktan kafayı yiyen sen değilmiydin be a düş peşine işini bitir sende
Olcayım sen biraz kas kendini ikiye çıkar bence sonra duyma telefonda kadın sesi falan aklın kalmasın
hadi ben kaçtım byeeeeee

Son düzenleme:

Yok CELEN ' im yok iyidir teraziler o şimdi abin de ondan öyle diyon sen kocişin olunca gene iyi olduğunu söyleyeceksin ben biliyim bu arada senin yokluğunu aratmıyım dedim madem burdaydın ne sustun bu kadar...

BIZDIK' ım nere gittin ayol sıkıldın mı benden demek kas kendini ikiye çıkar diyon he...Ayyy zor olcek ama deneyeyim bari...

Yok CELEN ' im yok iyidir teraziler o şimdi abin de ondan öyle diyon sen kocişin olunca gene iyi olduğunu söyleyeceksin ben biliyim bu arada senin yokluğunu aratmıyım dedim madem burdaydın ne sustun bu kadar...

hee abim o benm dimi:çok üzgünüm: abim:çok üzgünüm:kocam olduğu günleride görcekmiyim kiiigamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…