ibolyacım üzülme sen ben dua ettim senin için ekim annesi ol diyee bak ekim 15-20 gibi doğurursun inşallah nur topu gibi bi terazin olur
çakılım bu ne yoğunluk kız eve gelen misafirler yetmedi de artık işyerinde de mi misafir ağırlıyon
senin doğum için biz bilem gün saymaya başladık sen doğum iznine ne zaman ayrılcam bkiim??fisfisfis
benim doğum tarihim de 11 ekim olarak görünüyo,yani sat a göre tam 40 haftalık oluyo 11 de ,ama benim biraz kafam karışık bu konuda,siz ne düşünüyosunuz onu öğrenmek istiyorum
benim kuzenimin iki tane oğlu var ve onun doğum tahminine göre ben 29 ekimde falan doğum yapmam gerekiyo yani tam döllenme gününden 9 ay sayarsak 19 ekim bide erkek olduğu için 10 günde üstüne ekliyo 29 ekim oluyo ama o zaman 42+3 günlük oluyo sat a göre. ama onuniki oğluda bu hesaba göre 1-2 gün farkla doğmuş
biraz karışık mı oldufisfisfis anlatabildim mi bilmiyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim, özellikle doğum yapmış olanlaryerimseniben
BIZDIK' ım ben seni başka seviyom yaa.s.Demek sende TERAZİ 'ymişssin varmış bi sebebi.Sen yokkende zaten gözlerim seni çok aradı.Zaten bu burç konusundaki yazımada cvp.veren olmasaydı aha da çıkıyodum yazmayacaktım bugün sabah kocişi şikayet ettim kimse beni teselli bile etmedi:teselli:Zaten bebişimin çizelgesini de sen yapmıştın teyzoşu...ŞenizNeden biz böyleyiz BIZDIK ya çok alınganım bazen ama kızıyorum valla niye istemiyo diye ciddi takıyom ya...Aman neyse takmıcam işte nasılsa bi gün ister ya istemezse....Bence senin kızın asla AKREP olmaz BAŞAK ta olma ihtimali yok geriye birtek EN ASİL BURÇ YANİM TERAZİ kalıyor...Doktorun takılmış sana kızdırmak istemiştir.Ne güzel seninki kesin TERAZİ...Bana dua et BIZDIK' ım ya...yerimseniben KOÇ YA BENİMKİ İNAT MI İNAT iyiliği iyidir ama varya bi de geldiler mi öldür ALLAH konuşmaz delirtir adamı yani uzun lafın kısası biz küsünce fena oluyor kızlar o konuşmaz ben konuşmam barışın sağlanması çok zaman alıyor...ÇAKILIM ben BAŞAK burcunu da çok severim ne iyi olur senin bebiş BAŞAK olsa bence olma ihtimali de baya yüksek...Ama olmazsada üzülme arkasında kapı gb TERAZİ var...Sende dua et bana ya hem içimizde en erken sen doğurcan bak ameliyata girmeden de nolurrrrrrr OLCAY' ın biriciği TERAZİ ossun de nolurrrrrrrrrra.s.
kajo öncelikle aramıza hoşgeldin haftan da benden 2 hafta kadar önde kiloyu takma canım doğumdan sonra topluca vercez pc başında:roflol:
olcay cım kız ömürsün valla sen erken doğurmaya kararlısın bakıyom çünkü benim doğum sat a göre tam 40 hafta 21 ekimde doluyo seninle aramızda 1 hafta kadar var en az 10 gün erken doğurman gerekiyo
kız eylül sonu itibariyle bol bol yürüyüş yap da yerinde çok rahat etmesin senin derin prens in yoksam 40. haftanın sonuna kadar bekler de akrep olur maazallahgamyoncuiremsu
hee sorma valla bu durum evdekinden vahim, misafirler çokkkk önemli , yüzümün akıyla atlatırsam ne iyi , bir nevi denetimden geçecem , doğum izni mi o nedir ki, ben allah nasip ederse iş yerinde mesaiyi tamamlayıp burdan da valizimi alıp hastaneye gidecem doğum için a.s.[/QUOT
sende benim gibi son ana kadar çalışacaklardansın demek,bende 38, haftaya kadar çalışayım diyorum ama bizim ufaklık ne kadar izin verecek görecez, doğumdan sonraya kalsın izinlerim yoksa ben nasıl bırakıp işe başlarım miniğimigamyoncuiremsu
ay ijnşallah da gününden önce doğarsa yazık diilmi bebişimeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:
hee sorma valla bu durum evdekinden vahim, misafirler çokkkk önemli , yüzümün akıyla atlatırsam ne iyi , bir nevi denetimden geçecem , doğum izni mi o nedir ki, ben allah nasip ederse iş yerinde mesaiyi tamamlayıp burdan da valizimi alıp hastaneye gidecem doğum için a.s.
sende benim gibi son ana kadar çalışacaklardansın demek,bende 38, haftaya kadar çalışayım diyorum ama bizim ufaklık ne kadar izin verecek görecez, doğumdan sonraya kalsın izinlerim yoksa ben nasıl bırakıp işe başlarım miniğimigamyoncuiremsu
canım benim bende seni seviyorum kızım bizim özelliğimiz içten olmamız sade duruyuz birazda saf yalnız. Neyse gelelim kocalarımıza valla Olcaycım ben eşimin burcunu bile bilmiyorum annesi kova diyor kendisi yengeç ikisinede uymuyor hem benden kararsız kesin o da terazi Allah'a şükür iyi geçiniyoruz ama sen sakın küsme bilirim koçları hayatının tadı tuzu kaçar küseceğini hissettiğin an geri adım at inatlaşma ama şu geçen mevzu varya senden uzaklaşmasına izin verme valla dedim ya aynı şeyi bende hissedip alınıyorum acaba beni sevmiyor mu zaten aynada vücut bozulmuş e şimdi ben tatile gittim ya gözüm eşimin baktığı yerde acaba mayolu çıtırları kesiyor mu ben düzgün mayoda giyemedim ya inan güveniyorum ama erkeklerin hiçbirisine güvenilmez ki inan çoğu zaman bunu düşündüğüm için sıkıştırıyorum köşeye ne yapçan kızım başka çözüm yok
Olcaycım babamın yengelerime bir ögütü lafı vardır tabi kızlar olarakta üzerimize alndık ben kadın olsaydım eşimin beni aldatmaması için her gece üzerine atlar gücünü bitirirdim hadi bakalım bakabiliyor mu başka kadınlara her gece her gece zaten adamlar bıkar kadın sinek bile görmek istemezler düşünsene tabi o kadar hiç bir zaman mümkün olmasada elimizden geldiği kadar sık hamilelikte biraz daha iniyor sayı artık hafta da bir iki yeter bence
NİSA ' cım doğru mu söylüyosun...Takmayayım mı malum konuyu...Ha dediğin gb bilsem ki içimizdeki canlıdan ötürü böyl edavranıyolar tamam ama bu aralar deli kıskançlık krizlerindeyim valla olmadık senaryolar yazıyorum inanıyorumda he kendi kendime ayyyyy bazen delirecek gb oluyorum valla...Neyse umarım dediğiniz gibidir...PARONAYAK oldum yaaaaa........
EDHAK 36.haftadan itibaren millet doğuruyo demişin benim 18 ekimde doluyor 38.hafta e olmaz noluyı DERİN' im TERAZİ oluyooooooooo değil mi teyzoşları...Yok anam bugün heç iyi değilim....:uhm:Bu resimlerde kafasında huni olan şekil neden yok aradım bulamadım...Huni taksammı kızlar ben bugün kendimi öyle hissediyorummmmmmmmm
ne istiyon kızım bu kadar terazi olsun.ahanda benm kocam.has bir terazi erkeği.uyuzun hödüğün teki:mymeka:ay pardon kocam deil abimlaelaelaelaelae biz artık kardeşiz yaa:mymeka:
ne istiyon kızım bu kadar terazi olsun.ahanda benm kocam.has bir terazi erkeği.uyuzun hödüğün teki:mymeka:ay pardon kocam deil abimlaelaelaelaelae biz artık kardeşiz yaa:mymeka:
Yok CELEN ' im yok iyidir teraziler o şimdi abin de ondan öyle diyon sen kocişin olunca gene iyi olduğunu söyleyeceksin ben biliyim bu arada senin yokluğunu aratmıyım dedim madem burdaydın ne sustun bu kadar...