2008 Ekim Anneleri

ben artık bu topiğe takılmıcam :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

kız ibolya bak hem suçlu hem güçlü :dilcikar:
bak sana öle bi dua ederim ki ekmin ortasında doğurursun sonra bende ekim annesiyim beni de alın dersin biz de sana:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

aaa yeter artık gız ço üstüne gittikk..
gel canımcım gel noldu niye takılmıyacaksın bakimmŞeniz

anam bugün de naz yapacağı tutmuş bunun güzelim biz seni değil sen bizi sevmiyon dedin biz sana senin kasımda doğurma ihtimalin var git onlarla kaynaş mı dedik ona da yaz bize de
hem size yazmıcam diyo hem beni niye sevmiyonuz diyo valla ağlıcam şimdi
kız çok naz yapma gel barışak işte

anam bugün de naz yapacağı tutmuş bunun güzelim biz seni değil sen bizi sevmiyon dedin biz sana senin kasımda doğurma ihtimalin var git onlarla kaynaş mı dedik ona da yaz bize de
hem size yazmıcam diyo hem beni niye sevmiyonuz diyo valla ağlıcam şimdi
kız çok naz yapma gel barışak işte

Ben sizi sevmiyom demedim, hemi kasımda doğurma ihtimalim varsa suç benim mi:çok üzgünüm:

ben suçlu olunca kocama öyle yapıyorum , "ama sen beni sefmiyon mu "deyince suçum için kızmayı unutuyo, sevmediğini düşündüğüm için kızıyo da :))

EDHAK gözünaydın.Biz de CMT gideceğiz bakalım ne olacak???İBOLYA kasımda yapma ya o zaman bebiş akrep olur burada komple terazi yapcez bebekleri...Aslında benimkide kılpayı akrep olabilir he....Sonra bi ömür boyu mazaallah yandım ALLAH oluruz.Sizi bilmemde ben terazi istiyom.Kendim teraziyimde.Ama dr.demedim.Bana inat almaz valla bebişimi kızıyo böyle şeylere...Kociş bebek düşündüğümüz zamanlardı dr.biz KOÇ yapıcaz çocuğu dediydi de nasıl sinirlenmişti.Bebek bu öyle ayarlamalar olmaz.Erken doğar,geç kalır öyle ayarlama yapamazsınız bebek süprizlerle doludur demişti.Bu arada kociş KOÇ...Öyle tabii ama...Yanim kızlar KOÇ olmadı bari TERAZİ olsunda benimki biraz daha çatlasın.Bu arada şiddetle TERAZİ istememin sebebi AKREPler çok dediğim dedik hep ben diyenler...Mesela kardeşimin eşi...Ay bu arada içinizde akrep varsa aaaaaaa tamam ya sözüm meclisten dışarı.ALLAH' ım ne olur TERAZİ olsun bebişim...

KIZLARRRRRRRR

Yemeğimizi yedik oğluşumla...Bakıyorum gene azmışınız kızlar...Çok ayıp...Celenim kıyamam ben sana kardeş mi oldunuz siz...ÇAKILIM maşallah demek 2 hafta sonra yasakladı...Desene 32 ' ye kadar devam Bende baktım şimdi işaretledim takvime ben o kadar izin verdiklerini bilmiyodum yaaaaaaaa....Sevindimmmm:eek:Ama bizim herüf ben istemeden hiç teklifte bulunmuyo yaaaaaaaaa....İçinizde benim durumumda olan var mı???Yani benim ÖÖÖÖ ' emi özgü bu durum...Bazen çok üzülüyorum aslında...Niye hiç o teklif etmiyo ki bana mı bi haller oldu...Yoksa onda libido mu kalmadı...Yoksa çok mu çirkinim kızlar ya valla bazen baya içerliyom bu duruma...Ben demesem adam oralı bile değil....kafamçokkarıştıHatta bazen geri bile çeviriyo başka zaman diye...

Olcaycım bütün erkekler bence az buçuk öyle o nedenle fazla kafana takma korkularından fazla yaklaşmak istemiyorlar birde artık bence onlarda da bilinç altı oluyor bende bazen alıntı yapıyorum bu hususta ama gereksiz bence şimdi onların korkularını yendirelim diye de kendimizi tehlikeye atamayız

OK6872 EDHAK gözünaydın.Biz de CMT gideceğiz bakalım ne olacak???İBOLYA kasımda yapma ya o zaman bebiş akrep olur burada komple terazi yapcez bebekleri...Aslında benimkide kılpayı akrep olabilir he....Sonra bi ömür boyu mazaallah yandım ALLAH oluruz.Sizi bilmemde ben terazi istiyom.Kendim teraziyimde.Ama dr.demedim.Bana inat almaz valla bebişimi kızıyo böyle şeylere...Kociş bebek düşündüğümüz zamanlardı dr.biz KOÇ yapıcaz çocuğu dediydi de nasıl sinirlenmişti.Bebek bu öyle ayarlamalar olmaz.Erken doğar,geç kalır öyle ayarlama yapamazsınız bebek süprizlerle doludur demişti.Bu arada kociş KOÇ...Öyle tabii ama...Yanim kızlar KOÇ olmadı bari TERAZİ olsunda benimki biraz daha çatlasın.Bu arada şiddetle TERAZİ istememin sebebi AKREPler çok dediğim dedik hep ben diyenler...Mesela kardeşimin eşi...Ay bu arada içinizde akrep varsa aaaaaaa tamam ya sözüm meclisten dışarı.ALLAH' ım ne olur TERAZİ olsun bebişim...

Olcaycım neden bu kadar benzeştiğimizi de şimdi daha iyi anladım bende teraziyim ama koçları da bilirim çok inatçılar onlarda biraz dediğim dedik geçinmek terazilerle zor gibi ama akrepler de kimse alınmasın insanları üzmeye birebir işin gıcık tarafıda en zeki burç sanırım bunun nedeni ise güneş ışınlarını en işi anne karnında alan insanlar akreplermiş gelelim kendi bebişimize benim doktorum herşeyi incik cincik sorduğumdan sorularımdan sıkılmış kesinlikle kızın terazi olmayacak değiştircem burcunu diyor nasıl olacak anlamadım akrep sanmam olmaz kalmaz o kadar başak olsa erken olur

ben de eylül ortası olacağına sevindim bebişimin çünkü ben başak burcuyum ve bebeğim de doktorumun dediği gibi 15-20 eylül arası doğarsa o da başak olacak

çok uykum varrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkkkkkk, nere gittiniz kızlar yaaaa, eccük şamata etseydik de uyuklamasaydık nolurdu sankim, bu gün sanırım erken de kaçamıyacam misafir gelecek işyerine beklemem gerekecek galiba peeeeeeeeee, akşam olsa da eve gitsem yatsammmm

benim doğum tarihim de 11 ekim olarak görünüyo,yani sat a göre tam 40 haftalık oluyo 11 de ,ama benim biraz kafam karışık bu konuda,siz ne düşünüyosunuz onu öğrenmek istiyorum
benim kuzenimin iki tane oğlu var ve onun doğum tahminine göre ben 29 ekimde falan doğum yapmam gerekiyo yani tam döllenme gününden 9 ay sayarsak 19 ekim bide erkek olduğu için 10 günde üstüne ekliyo 29 ekim oluyo ama o zaman 42+3 günlük oluyo sat a göre. ama onuniki oğluda bu hesaba göre 1-2 gün farkla doğmuş
biraz karışık mı oldufisfisfis anlatabildim mi bilmiyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim, özellikle doğum yapmış olanlaryerimseniben

merhaba 1 haftadır sizleri takip ediyorum şimdi yazmaya fırsat bulabildim. bende ekim annesi olucam inşallah. umarım benide aranıza alırsınız. merak ettiğiniz şeyleri biliyorum o yüzden siz sormadan ben yaziiim. 28+4 deyim. kızım olucak inşallah. doğumum ekim 9 tabi erken doğurmazsam veya sezeryan olmazsam. kilo alma konusunda bende listenin başlarındayım. 12 kilo aldım.

BIZDIK' ım ben seni başka seviyom yaa.s.Demek sende TERAZİ 'ymişssin varmış bi sebebi.Sen yokkende zaten gözlerim seni çok aradı.Zaten bu burç konusundaki yazımada cvp.veren olmasaydı aha da çıkıyodum yazmayacaktım bugün sabah kocişi şikayet ettim kimse beni teselli bile etmedi:teselli:Zaten bebişimin çizelgesini de sen yapmıştın teyzoşu...ŞenizNeden biz böyleyiz BIZDIK ya çok alınganım bazen ama kızıyorum valla niye istemiyo diye ciddi takıyom ya...Aman neyse takmıcam işte nasılsa bi gün ister ya istemezse....Bence senin kızın asla AKREP olmaz BAŞAK ta olma ihtimali yok geriye birtek EN ASİL BURÇ YANİM TERAZİ kalıyor...Doktorun takılmış sana kızdırmak istemiştir.Ne güzel seninki kesin TERAZİ...Bana dua et BIZDIK' ım ya...yerimseniben KOÇ YA BENİMKİ İNAT MI İNAT iyiliği iyidir ama varya bi de geldiler mi öldür ALLAH konuşmaz delirtir adamı yani uzun lafın kısası biz küsünce fena oluyor kızlar o konuşmaz ben konuşmam barışın sağlanması çok zaman alıyor...ÇAKILIM ben BAŞAK burcunu da çok severim ne iyi olur senin bebiş BAŞAK olsa bence olma ihtimali de baya yüksek...Ama olmazsada üzülme arkasında kapı gb TERAZİ var...Sende dua et bana ya hem içimizde en erken sen doğurcan bak ameliyata girmeden de nolurrrrrrr OLCAY' ın biriciği TERAZİ ossun de nolurrrrrrrrrra.s.

olcay cım teşekkürler canım inş cumartesi senin sonuçların da iyi çıkar bu ekim annelerinde terazi çok herhalde ben de teraziyim hatta eşim de terazi ayarlasak bu kadar olurdu herhalde bizim oğlan da terazi olcak
şimdi de senin doğum gününde doğcak benim doğum günümde doğcak kavgası ediyoz eşimle o 9 ekim ben 19 ekim keşke tam ortasında gelse bizim yaramaz..

yaa benim muhtemel doğum tarihim 31 ekim ne ekim olması ne kasımolması hiçbişey değiştirmiyo her halukarda akrep olcak ve ben akreplerle hiç anlaşamammm:çok üzgünüm:

kajo öncelikle aramıza hoşgeldin haftan da benden 2 hafta kadar önde kiloyu takma canım doğumdan sonra topluca vercez pc başında:roflol:
olcay cım kız ömürsün valla sen erken doğurmaya kararlısın bakıyom çünkü benim doğum sat a göre tam 40 hafta 21 ekimde doluyo seninle aramızda 1 hafta kadar var en az 10 gün erken doğurman gerekiyo
kız eylül sonu itibariyle bol bol yürüyüş yap da yerinde çok rahat etmesin senin derin prens in yoksam 40. haftanın sonuna kadar bekler de akrep olur maazallahgamyoncuiremsu

yaa benim muhtemel doğum tarihim 31 ekim ne ekim olması ne kasımolması hiçbişey değiştirmiyo her halukarda akrep olcak ve ben akreplerle hiç anlaşamammm:çok üzgünüm:

ibolyacım üzülme sen ben dua ettim senin için ekim annesi ol diyee bak ekim 15-20 gibi doğurursun inşallah nur topu gibi bi terazin olur :emir_bebek:

çok uykum varrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkkkkkk, nere gittiniz kızlar yaaaa, eccük şamata etseydik de uyuklamasaydık nolurdu sankim, bu gün sanırım erken de kaçamıyacam misafir gelecek işyerine beklemem gerekecek galiba peeeeeeeeee, akşam olsa da eve gitsem yatsammmm

çakılım bu ne yoğunluk kız eve gelen misafirler yetmedi de artık işyerinde de mi misafir ağırlıyon
senin doğum için biz bilem gün saymaya başladık sen doğum iznine ne zaman ayrılcam bkiim??fisfisfis

olcay cım teşekkürler canım inş cumartesi senin sonuçların da iyi çıkar bu ekim annelerinde terazi çok herhalde ben de teraziyim hatta eşim de terazi ayarlasak bu kadar olurdu herhalde bizim oğlan da terazi olcak
şimdi de senin doğum gününde doğcak benim doğum günümde doğcak kavgası ediyoz eşimle o 9 ekim ben 19 ekim keşke tam ortasında gelse bizim yaramaz..

EDHAK cım hadi ya olmaz bu kadar hadi kızlar 14 ekim mi istiyon bebişi e o zaman benimkide 23 EKİM mi olur ki.......Ay kafayı yicem ya ALLAH' IM ne olur gönlüne güç gitmesin.Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip et bizlere ama nolur TERAZİ olsunlar...Hadi bakalım dualarımızı yüce rabbim kabul eyleye inşallah...

X