2008 Ekim Anneleri

ben geldüüümmmlülülülülülü sayfaları kıllatmışınız gene haaa:mymeka: oku oku bitmedi:tomato:
hasta ekim analarına toptan gecmişmolsun dileklerimi iletirkena.s. ibolyanın satışınıda çocuğumlan birlkte şiddetle kınıyorum:mymeka:
cakılım az kalmıs leeeyynnn:teselli: ama belli de olmaz bacım baksana ağustos anaları patır patır dökülmeye başladı:roflol: bu evhamla nisa sen ben erken bırtlatırız tarihlerinden.belki biz sana yetişiriz... bu gece doğurmus gördüm zaate kendimi.ama cocuğu kasığımdan deilde belimden cıkarmıslar orası dikişliydifisfisfis

merhaba herkese.bugün benim için garip bi gün oldu gerçekten.uzun zamandır hazırlandığımız sünnetimiz vardı buakşam.eşimin teyzesinin torunu sünnet olacaktı.eşim senelik iznini bile bugüne ayarlamıştı.ancak sabah öğrendikki teyzesinin eşi gece vefat etmiş.çok tatlı bi eniştemizdi.şimdi herkes cenazeye gitti.tabiki sünnet iptal oldu.ben etkilenirim diye evde bıraktılar doğal olarak..zaten dayanamam.içim sıkıldı.belki kafam dağılır diye bi gireyim dedim.üzüntü yapmamam gerek ya.evde boş boş dolanmak iyi gelmedi..senağlama

canımın içi basınız saolsun buarada.allahım geride kalanlara sabır versin:teselli:

canım doktorların işine geliyo birazda herkes beslenmesine dikkat edemez nasılolsa diye hergelene multıvitamin falan yazıyolar ee bide ilaç firmalarıylada anlaşmalılar..ama özel durumları ayırmak lazım tabi mesala çakılcım senin ikinci gebelik olduğu için daha problemsiz geçmesi için yazmış olabilirr..sen bırakma sakın ve kramları olanlar günlük süt ve süt ürünleri tüketimi az olanlar mutlaka alsınlar kalsiyum ilaçlarınıŞeniz

canım senin kan çok düşükmüş ya ondandır peki hamilelikten önce nasıldı kan durumun benim ilk yaptırdığım teste bakıp doktor kan ilacı mı içiyosun sınırın epey üstünde maşallah demişti ki ben hayatımda kan sorunu çekmedim çok şükür 4. aydan sonra değerler düşmeye başlayınca içmeye başladım

anam destian uzman doktur gibimsin maşllh neren biliyon kı bunları geçen bektım profiline aynı yaştayız ha senle

merhaba kızlar,
iyi haftalar biz bu haftaya nezle ile başladık, inşallah fazla ilerlemeden geçer. tüm hasta ekim annelerine geçmiş olsun.

bu arad kızlar bizim balayı çifti gene gıcır gıcır gıcırdattılarsırnaşık şey gece haa sabah 5 gibi uyandım banyodan su sesleri gliyo şakır şakır ay sabah benim de canım çekti herifü 7:eek: de uyandırdım napalım yaa bizimki de can dimi

ee nisacım doğur beyzanıda bak sende oluyosun kısım insan herşeyi öğreniyo çocuklar saolsunn..
geçmiş olsun minikeller sana..noluyo kıs gene bu ekim annelerine toptan bi kurşun döktürelim:nazar::nazar::nazar:

bu arad kızlar bizim balayı çifti gene gıcır gıcır gıcırdattılarsırnaşık şey gece haa sabah 5 gibi uyandım banyodan su sesleri gliyo şakır şakır ay sabah benim de canım çekti herifü 7:eek: de uyandırdım napalım yaa bizimki de can dimi

:roflol::roflol::roflol:siftah senden bereketi allahtann:lepi:

bu arada kendi canın çekince tamam adam isteyinca ama hayatım onlar daha yeni evliler:roflol::roflol:

ay ben kaçtım kızlar millet yemeğe gitti herhalde malum bu hafta gidiyoz evi temizleycez eşimle hadi byee

2 hafta sonra da beizim yasak başlıyormuş , doktorcuum öyle uygun gördü :a015:

dün bi kitapta okudum bu orgazmın bebeğe zararı varmı die soru sorulmus.eğer gebelikte risk yoksa cinsel hayat devam edilmeliymiş.hatta orgazm esnasında rahimin kasılp gevsemesi bebekte kucaklanma hissi yaratır buda onun cok hosuna gidermiş:1hug:
ama gelde bunu benm hödüğe anlat:mymeka:Çok üzgünüm çoook

X