- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
ben geldüüümmmlülülülülülü sayfaları kıllatmışınız gene haaa:mymeka: oku oku bitmedi:tomato:
hasta ekim analarına toptan gecmişmolsun dileklerimi iletirkena.s. ibolyanın satışınıda çocuğumlan birlkte şiddetle kınıyorum:mymeka:
cakılım az kalmıs leeeyynnn:teselli: ama belli de olmaz bacım baksana ağustos anaları patır patır dökülmeye başladı:roflol: bu evhamla nisa sen ben erken bırtlatırız tarihlerinden.belki biz sana yetişiriz... bu gece doğurmus gördüm zaate kendimi.ama cocuğu kasığımdan deilde belimden cıkarmıslar orası dikişliydifisfisfis
canımın içi basınız saolsun buarada.allahım geride kalanlara sabır versin:teselli:
hasta ekim analarına toptan gecmişmolsun dileklerimi iletirkena.s. ibolyanın satışınıda çocuğumlan birlkte şiddetle kınıyorum:mymeka:
cakılım az kalmıs leeeyynnn:teselli: ama belli de olmaz bacım baksana ağustos anaları patır patır dökülmeye başladı:roflol: bu evhamla nisa sen ben erken bırtlatırız tarihlerinden.belki biz sana yetişiriz... bu gece doğurmus gördüm zaate kendimi.ama cocuğu kasığımdan deilde belimden cıkarmıslar orası dikişliydifisfisfis
merhaba herkese.bugün benim için garip bi gün oldu gerçekten.uzun zamandır hazırlandığımız sünnetimiz vardı buakşam.eşimin teyzesinin torunu sünnet olacaktı.eşim senelik iznini bile bugüne ayarlamıştı.ancak sabah öğrendikki teyzesinin eşi gece vefat etmiş.çok tatlı bi eniştemizdi.şimdi herkes cenazeye gitti.tabiki sünnet iptal oldu.ben etkilenirim diye evde bıraktılar doğal olarak..zaten dayanamam.içim sıkıldı.belki kafam dağılır diye bi gireyim dedim.üzüntü yapmamam gerek ya.evde boş boş dolanmak iyi gelmedi..senağlama
canımın içi basınız saolsun buarada.allahım geride kalanlara sabır versin:teselli: