2008 Ekim Anneleri

KIZLARRRRRRRR

Yemeğimizi yedik oğluşumla...Bakıyorum gene azmışınız kızlar...Çok ayıp...Celenim kıyamam ben sana kardeş mi oldunuz siz...ÇAKILIM maşallah demek 2 hafta sonra yasakladı...Desene 32 ' ye kadar devam Bende baktım şimdi işaretledim takvime ben o kadar izin verdiklerini bilmiyodum yaaaaaaaa....Sevindimmmm:eek:Ama bizim herüf ben istemeden hiç teklifte bulunmuyo yaaaaaaaaa....İçinizde benim durumumda olan var mı???Yani benim ÖÖÖÖ ' emi özgü bu durum...Bazen çok üzülüyorum aslında...Niye hiç o teklif etmiyo ki bana mı bi haller oldu...Yoksa onda libido mu kalmadı...Yoksa çok mu çirkinim kızlar ya valla bazen baya içerliyom bu duruma...Ben demesem adam oralı bile değil....kafamçokkarıştıHatta bazen geri bile çeviriyo başka zaman diye...

kızlar bu arada aklıma gelmişken söyleyim , doktorum beni ani hareketler konusunda uyardı, aniden oturmak, kalkmak , kapı çaldı telefon çaldı deyip aniden hareketlenmek, uyurken aniden dönmek vs. yok, hareketlerimiz hep kontrollü olmalı dedi............. bir hastası 32. haftasında parka gitmiş, orda bişeyden korkmuş allah korusun bebeği eşinden ayrılmış, kaybettik bebeği çok üzüldük dedi , aslında bizim gibi evhamlılara anlatılacak şey değil ama yine de dikkatli olmayı ihmal etmemeliyiz diye hatırlatıyım dedim

yaa sağol hatırlattığın için çakıltaşım. banada kocacım çok kızıyor çünkü hareketlerim çok ani ama ben yavaş hareket edemiyorum huyum kurusun.

yaa sağol hatırlattığın için çakıltaşım. banada kocacım çok kızıyor çünkü hareketlerim çok ani ama ben yavaş hareket edemiyorum huyum kurusun.

al benden de o kadar, zaten doktora da annemle gitmiştik, o şikayet etti diye doktorum anlattı bu olayı, ben de öyleyim , unutuveriyorum bazen hamileliği, hele geçen akşam evde yalnızdım, uyuyakalmışım kapı çaldı bir fırladım , kramp girdi bacağıma ama yine de sürüye sürüye gittim açtım , derdime neyse gelen beklese biraz nolacak sanki..... ama işte dediğin gibi benim de canım tez , her işim öyle çabuk olmalı

herkese selam oooooooo bugün kalabalığız ne güzel
kızlar bugün sonunda şeker yükleme testimi yaptırdım anam o ne berbat bi şeker içim bayıldı gözüm karardı vallahi aç karnına içirilir mi gebe karıya öle şeyler yakafamçokkarıştı
zaten kolum da delik deşik oldu açlık şekeriymiş tokluk şekeriymiş derken
neyseki sonucu bir 15 dk sonra telefonla vercekler

kıs ben çok korku filmi seyrediyorumm..izlemiyim artık ozaman mazallah hı mıh derken doğurmıyimmm..

bu arada sonuçların iyi çıkar inşallah edhakcım ama bi glıkozlu su bile içemiyosanız nası doğurcaksınız kısım siz bu çocukları ne tatlı canınız varya..

çakılım ya bu ne hız kız valla heyecan yaptım şimdi çok sevindim senin adına canım allah sağlıkla sıhhatle kurtarmayı nasip etsin :teytey::teytey::teytey:
demek ilk sen alıcan kızını kucağına tabi kıskanıp da senden önce pırtlatan olmazsa:sm_cool:
hikayeni sabırsızlıkla beklicez canım

herkese selam oooooooo bugün kalabalığız ne güzel
kızlar bugün sonunda şeker yükleme testimi yaptırdım anam o ne berbat bi şeker içim bayıldı gözüm karardı vallahi aç karnına içirilir mi gebe karıya öle şeyler yakafamçokkarıştı
zaten kolum da delik deşik oldu açlık şekeriymiş tokluk şekeriymiş derken
neyseki sonucu bir 15 dk sonra telefonla vercekler

hadi geçmiş olsun ama sanırım bu daha 50 gr testi, inşallah çıkmaz da eğer birazcık yüksek çıkarsa sen o zaman gör delik deşik olmayı o zaman 100 gr yapılıyor ve tam 4 sefer kan alıyorlar , işte o zaman bi yandan delik deşik olmak bir yandan o kadar saat aç-susuz kalmak,bir yandan da 4 saat hastanede kalmak cinnet geçirmiştim nerdeyse

şekerli suya gelince, ben hamileliğim boyunca tatlı şeylere aşerdiğim için bebişimin pek hoşuna gitmişti, ben içerken rahatsız oldum ama bebişim maşallah coştukca coşmuştu :)))

kıs ben çok korku filmi seyrediyorumm..izlemiyim artık ozaman mazallah hı mıh derken doğurmıyimmm..

bu arada sonuçların iyi çıkar inşallah edhakcım ama bi glıkozlu su bile içemiyosanız nası doğurcaksınız kısım siz bu çocukları ne tatlı canınız varya..

kız aşkolsun benim gözüm karadır öle canım tatlı filan deildir içtim hem de bi dikişte ama o 1 saat bekleme süresi mahvetti beni zaten hava sıcak bi de içim bi sıcak oldu aklıma durmadan peynir ekmek geliyodu valla eve geldiğim gibi de ona saldırdım zaten
dur bi arayım bakalım çıkmıştır belkim

Valla benim şeker testinde verilen içecek buzgibiydi ve aynı koruk suyuna benziyordu kadın bana 5 dakikada bitir dedi ben saniyede içtim bide eşime bir bardak daha içsem serin serin ne güzel oldu dedim.Aynı limonata gibiydi çok güzeldi:eek:

açlık şekerim çıkmış 13 dedi ama anlamadım çok mu düşük sizinkiler daha yüksekti sankim
tokluk şekerim daha çıkmamış ama bayan gayet normal dedi evet bu 50 gr testiydi zaten yüksek çıkarsa 100 gr mı da yaptırmaya gelirsiniz demişti ama gerek yok gibi görünüyo dedi bi de tokluğu öğrenelim bakalım
valla benim damarlarım problemli canım pek bulunmuyo 4 defa batıp çıktılar o yüzden delik deşik oldum dedim 100 gr ma da gidersem 10 yerimden delerler herhalde

destina kız ne korku filmi delirdin mi , neden bebişi strese sokuyon ki, ben valla şiddet sahnelerine bile bakmıyorum, hee bgi de annem ve eşim sıkı sıkı tembih ediyolar öyle çirkin yaratıklara filan hiç bakmıyorum, hep güzel şeylere bakıyorum, moralimi düzeltecek şeyler izliyorum

ya ne korku filmi zararlı mıymış valla ben de izliyom hala ama nesi zararlı korkup gerilmiyoz bile
geceleri uykum kaçıyo aten oturup izliyom zaten akşamları pek bişey olmuyo ha bire yeni yaz dizileri güzel filmleri anca geceye koyuyolar...

üff yanlış anlamışım biraz önce açlık 81 tokluk 102 imiş iyi dedi bayan artıkım haftaya dr a gittiğimde söylerim bak rahatladım şimdik ben de bi gariplik var diyodum siznkiler hep 80 lerde gezinirken benimki 13 çok az gelmişti bana glukoz hapı filan vercekler diye korktum du

üff yanlış anlamışım biraz önce açlık 81 tokluk 102 imiş iyi dedi bayan artıkım haftaya dr a gittiğimde söylerim bak rahatladım şimdik ben de bi gariplik var diyodum siznkiler hep 80 lerde gezinirken benimki 13 çok az gelmişti bana glukoz hapı filan vercekler diye korktum du

hadi gözün aydın, geçmiş olsun canım, tatsız annelere sen de eklendin a.s.

X