Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bızdıkcan hoş geldünn bacımmmŞeniz
kız nisa ne kırkı kız 1 ay sonra falan doğururuz heralde benimki normalde 28 ekim ama 20 ekimde bi aksilik olmassa sezeryan olacamm hemide evlilik yıldönümümmmcoksekeriremsu
bu arada doğurupta ortalardan kaybolma çakıl hanımm bi iki gün kendine gel sonra otur yaz doğum hikayenii..ekim annelerinin ilk hikayesini ağlayarak okuyalım bizdesenağlama
günaydın kızlar mrb nasılsınızz?kızlar hafta sonu tansiyonum yine yükseldi mahvoldu.şuan iyim çk şükür...hepinizi öpüyorum kızlarr
ya korkmayayım diye anlatmadı işte sadece yengem açılması hızlansın diye son 2 saat kala iğne vurmuşlar dedi ablama sordum sunu sancı mı diye iğneyi vuran adama sormuş yok suni sancı değil açılman hızlanacak demiş bilmiyorum belki beni kandırdı diyo doktoru ablamın 2. doğumu olduğunu bildiğinden çok dolaşma hemen doğuruverirsin demiş 2. doğum daha kolayolur farkına varmazsın dese de ablamın kız büyük olduğundan daha zor olmuş oğlunda 1 ıkınmadan sonra kafa gelince devamı hemen çıktıydı bunda kafa çıktıktan sonra omuzları takıldı bi daha ıkınmak zorunda kaldım diyo bi de şu elevit hakkında bebekleri çok şişiriyo demişer ablam oğlunda son aylarda kullanmadıydı kızım o yüzden mi böyle diyo ben de mi içmesem artık zaten herşeyi yoyorum yemek konuşunda bi sorun yok niye içiyoz ki bu ilaçları
ya korkmayayım diye anlatmadı işte sadece yengem açılması hızlansın diye son 2 saat kala iğne vurmuşlar dedi ablama sordum sunu sancı mı diye iğneyi vuran adama sormuş yok suni sancı değil açılman hızlanacak demiş bilmiyorum belki beni kandırdı diyo doktoru ablamın 2. doğumu olduğunu bildiğinden çok dolaşma hemen doğuruverirsin demiş 2. doğum daha kolayolur farkına varmazsın dese de ablamın kız büyük olduğundan daha zor olmuş oğlunda 1 ıkınmadan sonra kafa gelince devamı hemen çıktıydı bunda kafa çıktıktan sonra omuzları takıldı bi daha ıkınmak zorunda kaldım diyo bi de şu elevit hakkında bebekleri çok şişiriyo demişer ablam oğlunda son aylarda kullanmadıydı kızım o yüzden mi böyle diyo ben de mi içmesem artık zaten herşeyi yoyorum yemek konuşunda bi sorun yok niye içiyoz ki bu ilaçları
Destina sen hangi hastanede doğum yapacaktın?
koşuyolu medipol hastanesi canım hakan apaydın doktorumm
Anladım cxanım aşağı yukarı aynı günlerde doğurcaz ya merak ettimondan hastaneni
bakarsın aynı anda gelmeye karar verir bizim haylazlar birlikte doğuruveririz sen karşı tafartamıydın..