- Konu Sahibi prenses tera
-
hayatımın en güzel gününü yaşadım oğlum doğdu
ama diğer yandan 27 yıldır yaşamadığım kadar da çok acı yaşadım
1-aldatıldım
2-eşimin ailesinin yaptıkları ve doğumumdan sonra 1 ay evime gidememem
3-oğluşumun enfeksiyondan küveze alınması
4-erkek kardeşimn okulu bırakması
5-anne vebabamın bizi korkutan hastalıklar yaşaması
6-eşimin aileme yaptıkları.............
.........
yaaa bitecek gibi değil sanırım iyi tek şey oğluşum oldu
yine de 365 günün her saniyesi için allahıma sonsuzlarca kez şükürler olsun
herşeyden çok sevdiğim aşkım hastalandı. kanser(
herşeyden çok sevdiğim aşkım hastalandı. kanser(
insan birine değer verince mantık gidiyor yerine kalbinden gelen ses kalıyor işte o zaman hatalar zinciri uzayıp gidiyor.Allah insana dost kazığı yemeği nasip etmesinyasakkelime
merhaba msj için tşk ederim aynı dileklerde benden sana gelsininsan birine değer verince mantık gidiyor yerine kalbinden gelen ses kalıyor işte o zaman hatalar zinciri uzayıp gidiyor.Allah insana dost kazığı yemeği nasip etmesinyasakkelime
benim icinde 2008 yili cok kötü oldu 2008 in ilk aylarinda kocamin beni internette bayanlarla yazisarak aldattigini ogrendim kahroldum cok kotu kavga ettik 2 ay kus kaldik ona ayrilmak istedigimi soyledim ama hayir ben sensiz yapamam sen benim birtanemsin bir hata yaptim seytana uydum tövbe ediyorum 2 cocugumuzun hatirina bundan sonra seni asla aldatmayacagim sensiz ben olurum ve saire neyse cok uzun sure dusundukten sonra ona bir sans daha verdim ama ona hicbirzaman eskisi gibi guvenmiyordum okadar deyismistiki cocuklara karsi olsun bana karsi olsun sanarsiniz iyilik meleyi ama ne yaparsa yapsin benim guvenimi kazanamiyordu birgun aklima dinleme cihazi geldi ve onun arabasina yerlestirdim duyduklarim beni mahvetti adam (adam yazdim cunku ona kocam demekten iyreniyorum)arkadasiyla konusuyordu ve bu konusmalar sadece bayanlar uzerine tabi birkacgun devam ettim dinlemeye ve anladim ki hic birzaman duzelmemiski sadece daha dikkatli olmus benimle evliligi boyunca birsuru bayanla yatmis yani beni hep aldatmis hic bos kalmamis suan onunla ayrilma asamasindayiz ben yeni evimi düzenliyorum hala onunla ayni evi paylasiyorum ama az kaldi kendi evime ciktigimda iyice rahatliycam onu gercekten sevmekten ote ilk gunkuklava: gibi asiktim ama onun baska kadinlarla yattigini ogrendikten sonra kendimi kullanilmis gibi hissediyorum berbat birdurumdayim hala kafamdan atamiyorum onun benimle yaptigi herseyi baska birisiylede yapmis olmasi canimi cok acitiyor ama cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?