• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

Nasıl yani?S:1shok:eni aldatan kişiyle yaşamaya devammı ediyorsun sen şimdi?!!!!!!!!

evet canım yşamaya devem ediyorum çünkü benim 2 tane bebeğim var ve onların bi aileye ihtiyacı malesefki şimdi sana soruyorum aldatılan okadar çok kadın varki hemen herşeyi silip atıpta evliliğini sonlandırıyormu acaba evet bu şekilde olayların gelişmesi benim içinde çok zor ama çocuklarım için yapmak zorundaydım şimdi çocukları bahane ediyosun diyeceksin belki ama onlar benim bahanem değil gerçekten ileride sorunlu insanlar olmasını istemediğim için hem çok şaşırmışsın senin başına böle bişey gelmediği için bilmemektesin başına geldiği zaman ancak biz aldatılan insanların halinden anlarsın

Çok şükür aşılamayacak bi darbe almadım ama yinede berbat geçti. iç yasanmamaıs olması dilerdim 2008 in.

3.sahıslar sacmalıklarıyla biriciğimle birbirmizi cok kırdık.cok yıprandık. ama toparlıyoruz sanırım.
bana verdiği tek güzellik 2008 in asık oldugum istanbuldan ayrılmam dı:D

seni seviyorum istanbul ama ilişkimiz artık yurumuyor dedim ve arkama bakmadan terkettim onu ahahaha

Prensen teraya lütfen tepki göstermeyin yaw..
bekara koca boşamak kolaydır lafı zorda olsa inanmamız gereken doğru bir laftır. al yüzüğnü ver yüzüğümle bitermi hiç evlilikler. günümüz kadınları boşanmayı basarı olarakmı algılıyor yoksa artık??

ya bebeklerin baba aclıgını kim karsılayacak?? üvey babamı?? ya neden bitti sorusuna aldatıldım!!!! yerine verilecek binbirtürlü kıvırma cevaplar nasıl bulunacak

prenses bence sen hakikaten evliliğe sağdık.kutsal bi kadınsın. sahsen ben bu kadar konusuyorum ama senin kadar güçlü olamazdım. çekip giderdim.kaçmak daha kolay olurdu bana göre:(

2008 hayatımın en kötü yılıydı.Canım kardeşimi kaybettim.Allah kimsenin başına vermesin.Hala kabus görüyorum ve uyanacağım gibi geliyor.Ama 6 aydır bitürlü uyanmadım.Bundan sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak..Hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor.Hayat çok acımasız ve çok anlamsız...

Belki de bunu acıdan saymam aptallık ama öylesine ağır bir darbe yedim ki geçen sene bu zamanlarda, o günden beri her gece ağlıyorum üzüntümden, biricik kız kardeşimden de öte gördüğüm dostum öyle bir kazık attı, ihanet etti ki bana hala içim yanıyor. :(

sendemi arkadaşım??insan artık kime güveneceğini şaşırdı??dost diyosun akrep çıkıyor..

sendemi arkadaşım??insan artık kime güveneceğini şaşırdı??dost diyosun akrep çıkıyor..

Hemde öyle bir kazık yedim ki boncuk, işten çıkmam karşılığında maaşına % 50 zamı kabul etti ve hiç utanmadan yaşıyor, ben maddi ve manevi çok zor günler yaşadım, işsiz kaldım, maddi zorluklar geçti ama manevi olanları asla unutmayacağım asla...

Merhaba arkadaşlar.2008 yılı benim için tam bi çöküş yılı oldu.2008 in temmuz sonuna kadar herşey çok güzeldi.27+5 günlük hamileydim ve agustosa giriyoruz günler daha da azalıyor diye gün sayarken çok şiddetli bi agrıyla hastaneye gittim ne oldugunu anlama dan dogum başlamış dendi ve doguma girdim daha dogum için erken oldugundan nefes borusu tam olarak gelişmemiş ve nefes alamadıgı için bebegimi 5 ay önce kaybettim.Ağustosun 4 ü benim için kabus günüydü.2008 yılı nın ben de böyle bi hatırası var.

2008 yılının başından beri kabus dolu bir sene geçirdim bana en büyük atılan tokat aldatılmak oldu çok canım yandı içim acıdı eski beni arıyorum ama yok aldatıldığımı senin başında öğrenmiştim kızıma doğum yapmıştım ozaman şimdi yine ocak geliyo ve çok mutsuzum bu olayı sanki dün yaşamış gibi içimde yaşatıyorum hala hiç bir şekilde unutamıyorum eşim derseniz şuanda bana karşı çok iyi ama ben hala onun yüzüne baktığımda bana yapmış olduğu ihaneti görüyorumsenağlama çok üzgünüm:a015:

slm arkadaşım aynı olayı bende aynı zamanda yaşadım bu kadar tesadüf olur keşke olmasaydı oğlum yaşına girdi benim içim kan ağladı aldatıldığımı doğumdan 20 gün sonra öğrenmiştim acı günlerdi 1 yıl geçti bile ahh bu erkekler ama kocamı çok seviyorum allah bi daha göstermesin zaman herşeyin ilacı ama bazı kadınlar gerçekten şeytanhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_evila.gif

öyle bi yaraya parmak bastn ki prenses.bu yl bir trafik kazasında ayı anda 37 can arkadaşımı kaybettim.üstelik politik boyutu olduğu için kaza haberleri bile saklandı.bu ekz düşmeyecek doğacak ümidine kapıldığımız anda bir yavrumu daha kaybettim.2 ay içerisnde amcamı babannemi ve çok sevdiğim bir teyzemi kaybettim.bir ay içerisinde babam üç kez kalp krizi geçirdi ve bypas ameliyatına alındı.işimi kaybettim.maliyenin yaptığı bir hatadan dolayı 15 bin YTL ceza ödedim.göz bebeğim arabam çalındı sadece plakası geldi elime aylar sonra.ama olsun Allah'ıma şükürler olsun ki bana bunların hepsine dayanacak güç verdi.

2008 canımın yandığı en sağlam yıldır heralde.. Güzel kararlar verirken kendi adıma acı şeyler yaşadım ailemle özellikle abimle. Bi adamı sevdim karşılıksız kalmasından öte içten içe bana işkence çektirdi ki hala devam ediyor buna ve ben hala güçsüz halimle katlanmaya çalışıyorum. Bırakamıyorum sevmeyi ki Allah kahretmesin! Hasta olduğumu öğrendim bu sırada daha da beter bunalımlara sürüklendim..
Kendimi daha olgun hissediyorum artık ama olgunlaşırken acılarla içim de bitti tükendi kendimi kocamış gibi hissediyorum. Önceden hayat dolu bi insanken şimdi hayattan umudum kalmadı. Ne denebilir ki yine de hamdolsun.. İsyan etsem kime neye isyan edeceğim? Çekeceğim varmış diyip bekliyorum geçmesini.....

Prensen teraya lütfen tepki göstermeyin yaw..
bekara koca boşamak kolaydır lafı zorda olsa inanmamız gereken doğru bir laftır. al yüzüğnü ver yüzüğümle bitermi hiç evlilikler. günümüz kadınları boşanmayı basarı olarakmı algılıyor yoksa artık??

ya bebeklerin baba aclıgını kim karsılayacak?? üvey babamı?? ya neden bitti sorusuna aldatıldım!!!! yerine verilecek binbirtürlü kıvırma cevaplar nasıl bulunacak

prenses bence sen hakikaten evliliğe sağdık.kutsal bi kadınsın. sahsen ben bu kadar konusuyorum ama senin kadar güçlü olamazdım. çekip giderdim.kaçmak daha kolay olurdu bana göre:(

canım benim çok teşekkür ederim gerçekten çok zor olmasına rağmen bunu çocuklarım için yapmak zorundaydım çalışmak falan benim için hiç sorun değil fakat evletlarımın orda burda sürünmelerine göz yumamadım malesef ama birdaha olursa 2ci birşansı vermem tabikide

2008 hayatımın en kötü yılıydı.Canım kardeşimi kaybettim.Allah kimsenin başına vermesin.Hala kabus görüyorum ve uyanacağım gibi geliyor.Ama 6 aydır bitürlü uyanmadım.Bundan sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak..Hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor.Hayat çok acımasız ve çok anlamsız...

canım benim başın sağolsun

Merhaba arkadaşlar.2008 yılı benim için tam bi çöküş yılı oldu.2008 in temmuz sonuna kadar herşey çok güzeldi.27+5 günlük hamileydim ve agustosa giriyoruz günler daha da azalıyor diye gün sayarken çok şiddetli bi agrıyla hastaneye gittim ne oldugunu anlama dan dogum başlamış dendi ve doguma girdim daha dogum için erken oldugundan nefes borusu tam olarak gelişmemiş ve nefes alamadıgı için bebegimi 5 ay önce kaybettim.Ağustosun 4 ü benim için kabus günüydü.2008 yılı nın ben de böyle bi hatırası var.

canım benim tarif edeilemez bi acı yaşamışsın başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten

slm arkadaşım aynı olayı bende aynı zamanda yaşadım bu kadar tesadüf olur keşke olmasaydı oğlum yaşına girdi benim içim kan ağladı aldatıldığımı doğumdan 20 gün sonra öğrenmiştim acı günlerdi 1 yıl geçti bile ahh bu erkekler ama kocamı çok seviyorum allah bi daha göstermesin zaman herşeyin ilacı ama bazı kadınlar gerçekten şeytanhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_evila.gif

canım benim yaaaa inşallah zaman sarar yaraları

öyle bi yaraya parmak bastn ki prenses.bu yl bir trafik kazasında ayı anda 37 can arkadaşımı kaybettim.üstelik politik boyutu olduğu için kaza haberleri bile saklandı.bu ekz düşmeyecek doğacak ümidine kapıldığımız anda bir yavrumu daha kaybettim.2 ay içerisnde amcamı babannemi ve çok sevdiğim bir teyzemi kaybettim.bir ay içerisinde babam üç kez kalp krizi geçirdi ve bypas ameliyatına alındı.işimi kaybettim.maliyenin yaptığı bir hatadan dolayı 15 bin YTL ceza ödedim.göz bebeğim arabam çalındı sadece plakası geldi elime aylar sonra.ama olsun Allah'ıma şükürler olsun ki bana bunların hepsine dayanacak güç verdi.

canım benim ya bunasıl bir yıl olmuş senin için allah sabır versin başınız sağolsun

2008 canımın yandığı en sağlam yıldır heralde.. Güzel kararlar verirken kendi adıma acı şeyler yaşadım ailemle özellikle abimle. Bi adamı sevdim karşılıksız kalmasından öte içten içe bana işkence çektirdi ki hala devam ediyor buna ve ben hala güçsüz halimle katlanmaya çalışıyorum. Bırakamıyorum sevmeyi ki Allah kahretmesin! Hasta olduğumu öğrendim bu sırada daha da beter bunalımlara sürüklendim..
Kendimi daha olgun hissediyorum artık ama olgunlaşırken acılarla içim de bitti tükendi kendimi kocamış gibi hissediyorum. Önceden hayat dolu bi insanken şimdi hayattan umudum kalmadı. Ne denebilir ki yine de hamdolsun.. İsyan etsem kime neye isyan edeceğim? Çekeceğim varmış diyip bekliyorum geçmesini.....

canım ya üzme kendini lütfen

aldatılmak dimi?evet bende aldatıldım.acı olan beni hem eşim hem dost diye bildiğim insan bir olup beni aldattı.aylarca yüzüme gülüp arkamdan iş çevirdiler.düşündükçe çıldırıyorum.psikolojim alt üst.çok acı birşeymiş.ayrılmak istiyorum fakat yapamıyorum.aileme evlenmek için o kadar kafa tutmuşken şimdi elimde bir bebekle boynu bükük anne ben geldim aldatıldım demek çok ağrıma gidio.amaçsızca hala onunla yaşıorum.kahroluyorum.onu sevmiyorum biliyorum.aklımda ondan hep intikam almak var.ama ne yapabilirimki?hiçbişey o herşeyi unutmuş hayatına devam edio.oysa ben gece gündüz bana yaptıklarını düşünüyorum.2008de bunları yaşadım.2009 bunları düşünüp kendimi hırpalamakla geçicek.:(

özür dilerim bir önceki mesajım sanaydı

bende aileme karşı çıkarak eşimle evlendim ve hiç bişeyimi aileme anlatamıyorum malesef anlatsam zaten kendin ettin kendin buldun diyecekler onun için onlara anlatmaya bile yüzüm yok evlilikte ailenin onayı gerçekten çok önemliymiş şimdiki aklım olsaydı aileme danışmadan adım atmazdım ama olan oldu artık ah çekmekle olmuyo işete zamanında düşünmeliydim

Back