Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklsın canım yatalım artık...ben bu arada acıktım yemek yiyorum bir yandan...bugün 9 da kalktı aslında oğlum ama ben yine uyku arasında emzirip çocuğu tekrar uytmuşum bir uyandık saat 11..12.30 gibi kahvaltsıını yaptı...bugün değişik bişey yaptım onu sevdi heralde...
Yeliz dün sen aklımdan geçtin hiç uğramıyorsun diye....canım orku nerden aldınız nasılbişe foto yüklesene.Sanberkin de var ama kaçkez atı tek birkaç klaviye çalışıyor.Bİzim normal mikrofonumuz var onunla oynuyor sanberk aa diye şarkı söylüyor ama ona havlu kayattan kalan ruloyu veriyorum hadi bu da mikrofon diyorum hemen aaa söylemeye başlıyor.Ha bide boş şişelerden de çok hoşlanıyor onları da mikrofon yapıyor.
selam hanımlar dün gece kaynatmışsınız gene :enbuyukkk:
kızlar nerdesiniz bağımlılık yaptınız vallahihihoyyythihoyyyt
Canım benim bildiğim kadarıyla bu burnu akıntısı olunca antibiotik kullanılmaz çünkü bu virüslerden oluyor.antibiotik mikrop olaunca verilitor.Hatta antibiotik iyleşmesini de yavaşlatabilir onun için antiobitiklere dikkatli kullanmamız lazım.dr yazmadıysa gerek yoktur demekki.Hangi şürüpları verdi.Sanberk öksürmüyor ek burnu akıyor ve uyunca kapanıyor ben damla damatıyorum ve aferin şurubu veriyorum.Bılgaristandayken de aynı şekilde olmuştu dr o zamn bunları vermemi söylemişti,şimdi de dr gitmedik.Acaba yanlış mı yaptım.ama hastaneye gitmek hiç istemiyorum.kaydirigubbakcemilekızlar çok üzgünüm benim kuşum hasta oldu burnu akıyor hırlıyor öksürüyor balgamını atamıyor birtürlü dr 2 şurup vermiş antibiyotiğe gerek duymamış hiç ağlamnayan bebeğim herşeye ağlıyor nasıl içim yanıyor bi bilseniz Allahtan ateşi yok burnu silmekten acıdı heralde sildirmiyor kendi eliyle alıyo sana veriyo güleyimmi ağlıyımmı bilmioyorum şurupları içmek istemiyor artık zorla içiriyoruz bide ona ağlıyo dua edin nolur çabuk iyileşsin kızım
ne güzel gidin canım,tatil iyi gelir.Canım ben burdaki hotelleri hiç bilmem ama kk da hotel reklamları var oraya bak istersen.yolunda canım sağol tatil planları yapıyoruz bizde 2 hafta tatili var eşimin ama izmire gidemiyoruz kayınpeder var ya ve tabi malum kişi ... bakalım bi otel ayarlayıp bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz bu arada iyi bi termal otel tavsiyeleriniz var mı