2008 Anneleri

haklsın canım yatalım artık...ben bu arada acıktım yemek yiyorum bir yandan...bugün 9 da kalktı aslında oğlum ama ben yine uyku arasında emzirip çocuğu tekrar uytmuşum bir uyandık saat 11..12.30 gibi kahvaltsıını yaptı...bugün değişik bişey yaptım onu sevdi heralde...

Yamurcum Kaan uyandı galiba.ben de çıkıyorum canım.Yarın tektar konuşuruz ,İnşallah..iyi geçeler canım.

haklsın canım yatalım artık...ben bu arada acıktım yemek yiyorum bir yandan...bugün 9 da kalktı aslında oğlum ama ben yine uyku arasında emzirip çocuğu tekrar uytmuşum bir uyandık saat 11..12.30 gibi kahvaltsıını yaptı...bugün değişik bişey yaptım onu sevdi heralde...

yediğise iyi senden tarif almak lazım.çok var sende.artık öyle yaparsın canım değişik değişik şeyler yapıp belki yer.

teşekkürler canım.babası gitti eczaneden dediğin sprey alcak.sanberkin burnu düzelmiyor ya.

Yeliz dün sen aklımdan geçtin hiç uğramıyorsun diye....canım orku nerden aldınız nasılbişe foto yüklesene.Sanberkin de var ama kaçkez atı tek birkaç klaviye çalışıyor.Bİzim normal mikrofonumuz var onunla oynuyor sanberk aa diye şarkı söylüyor ama ona havlu kayattan kalan ruloyu veriyorum hadi bu da mikrofon diyorum hemen aaa söylemeye başlıyor.Ha bide boş şişelerden de çok hoşlanıyor onları da mikrofon yapıyor.

canım bursadan realden aldım..resmi yüklerim bakarsın..

kızlar nerdesiniz bağımlılık yaptınız vallahihihoyyythihoyyyt

canım sorma ben de aynı,bak saat kaç sanberk rahatsız diye uyumuyorum ve buraya bakmadan yatamadım.ama kisecik yok,olmaz tabiki saat kaçoldu..:))))))))))
sanberkin burnu geçmiyor,damlalar geçici olarak düzeltiyor ama soğan super...akşam babası eczaneden gelene kadar soğandan burnusu açıldı ve yavrum uyabildi.Kefi yerinde,iştahındada bir değişme yok şükür.

Yelizcim fotoyu beklerim canım,ben de yeni ork almak istiyorum ama sanberkin hoşuna gidecek bir şey olsun.

kızlar çok üzgünüm benim kuşum hasta oldu burnu akıyor hırlıyor öksürüyor balgamını atamıyor birtürlü dr 2 şurup vermiş antibiyotiğe gerek duymamış hiç ağlamnayan bebeğim herşeye ağlıyor nasıl içim yanıyor bi bilseniz Allahtan ateşi yok burnu silmekten acıdı heralde sildirmiyor kendi eliyle alıyo sana veriyo güleyimmi ağlıyımmı bilmioyorum şurupları içmek istemiyor artık zorla içiriyoruz bide ona ağlıyo dua edin nolur çabuk iyileşsin kızım

kızlar çok üzgünüm benim kuşum hasta oldu burnu akıyor hırlıyor öksürüyor balgamını atamıyor birtürlü dr 2 şurup vermiş antibiyotiğe gerek duymamış hiç ağlamnayan bebeğim herşeye ağlıyor nasıl içim yanıyor bi bilseniz Allahtan ateşi yok burnu silmekten acıdı heralde sildirmiyor kendi eliyle alıyo sana veriyo güleyimmi ağlıyımmı bilmioyorum şurupları içmek istemiyor artık zorla içiriyoruz bide ona ağlıyo dua edin nolur çabuk iyileşsin kızım
Canım benim bildiğim kadarıyla bu burnu akıntısı olunca antibiotik kullanılmaz çünkü bu virüslerden oluyor.antibiotik mikrop olaunca verilitor.Hatta antibiotik iyleşmesini de yavaşlatabilir onun için antiobitiklere dikkatli kullanmamız lazım.dr yazmadıysa gerek yoktur demekki.Hangi şürüpları verdi.Sanberk öksürmüyor ek burnu akıyor ve uyunca kapanıyor ben damla damatıyorum ve aferin şurubu veriyorum.Bılgaristandayken de aynı şekilde olmuştu dr o zamn bunları vermemi söylemişti,şimdi de dr gitmedik.Acaba yanlış mı yaptım.ama hastaneye gitmek hiç istemiyorum.kaydirigubbakcemile

kızlar ya bu burun akıntısı bana da illet oldu geçenlerde hastalanmıştım ya burnum da hep tıkalıydı ve tabi burun spreyi kullanıyordum ve şimdi alışkanlık yaptı spreysiz nefes alamıyorum napcam ben böyle ya :KK43:( 5 günlük kullanımdan sonra sprey alışkanlık yapıyormuş aklınızda olsun

bu arada eğer bebeklerinizin ishali varsa da sakın antibiyotik vermeyin aklınız da olsun gerçi ben antibiyotiğe tamamen karşıyım ama mecbur kalınca napcaksın biz şimdiye kadar hiç kullanmadık bakalım inş bundan sonra da gerek olmaz

merhba Burcu.canım ben de sprey aldım ama 4 yaşından büyü çocuklar içi diyor ben de kullanmadım.El,mde bu denizsuyu damlalrı var onlardan damlatıyorum ama onlarda günde 2 kez fazlası iyi değil onlar bile alışkanlık yaparmış.

yolunda canım sağol tatil planları yapıyoruz bizde 2 hafta tatili var eşimin ama izmire gidemiyoruz kayınpeder var ya ve tabi malum kişi ... bakalım bi otel ayarlayıp bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz bu arada iyi bi termal otel tavsiyeleriniz var mı

canım ben ondan ege bebekken cok kullandım onların buzdolabında saklanması gerekiyor soğuk uygulayacaksın aklında olsun gerçi ben pek bi faydasını görmedim ama doktorum 2 saate bir uygulayabilirsin demişti

yolunda canım sağol tatil planları yapıyoruz bizde 2 hafta tatili var eşimin ama izmire gidemiyoruz kayınpeder var ya ve tabi malum kişi ... bakalım bi otel ayarlayıp bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz bu arada iyi bi termal otel tavsiyeleriniz var mı
ne güzel gidin canım,tatil iyi gelir.Canım ben burdaki hotelleri hiç bilmem ama kk da hotel reklamları var oraya bak istersen.

X