2008 Anneleri

Haklısın canım biz bu zaman kadar hiç grip olmadık biliyomusun 16 aydır...ateş nedir hiç bilmiyoruz mesela...maşalllahhhhh diyeyimde nazarım değmesin oğluma...sadece bir sefer laranjit olduk ses kısıklığı iltihabı oda bogazına vurduğu için 4-5 gün öksürdü ..birde o malum herşeye bedel göz hastalığımız...süt koruyor heralde diye düşünüyorum..dediğin gibi bu kış aylarında kesmek pek akıl karı değil...birde ben hiç hazır yoğurt vermedim hep kendim mayaladım prebiyotik olsun diye..dr öyle dedi...ayrıca kefir veriyorum arada doktor aksatma diyor ama yoğurt verdiğim için biraz es geçiyorum bazen...

sanberk evdeki yoğur pek sevmiyor.babymix seviyor ben de ikisi karıştırıp veriyorum.Maşallah canım tuututu nazar olmasın,ben de şikayetçi değilim sanberkin de öyle ciddi bir şey olmadı şimdiye kadar rahatsızlıkları birkaçgündür sonra geçiyor.Bence de kışın kesme bak ben o kada uğraştım anne sütü alsınn diye senin sütün varken brakma bence.

ben gidip soğan koydum sanberkin yanına,eşim şimdi geliyor ay bunu atacam dedi hertarafı sağan kouyor dedi:)))))))))))attırmadım tabi,olsun koksun yeterki işe yarasın.

dr banada anne sütü altın değerinde dedi hiç unutmuyorum ileride faydasını sen göreceksin demişti bağışıklık sistemleri daha güçlü oluyor ben çok yoğun grip geçirdiğimde bile belis olmamıştı

Çocuklarımızın hepsi titiz desene maşallah maşallah...aman hep öyle olurlar inşallah hiç sevemem pis çocukları...hep imrenmişimdir temiz titiz çocuklara...benimki bana çekmiş ama babası pek titiz değil hatta çok rahattır...ben küçükken annnem beni yıkayıpta üstümü giydirdiğinde saçlarımdam üstüm ıslanırmış dam la damla hemen ağlarmışım bunu değiştir bu kirlendi diye...ortalığı yıkardın diyor annem hattta bazen iki kere üstünü değiştirdiğim olurdu diyor...

Bu arada bu soğan olayını bende yazayım aklımın bir kenarına ...sağolsun arakadaş paylaştı bizimle...bu arad fikriyecim senin dediğin süpürge şu minik tuvalet temizliğinde falan kullnılan süpürgelermi yoksa oyuncakçılarda başka çeşidimi var...

soğan öksürüğede iyi geliyor aklınızda bulunsun bir parça soğan halkasının üzerine bir çay kaşığı bal gezdirin o sulanıyor suyunu içirin tadı çok kötü değil kendimde yaptım birebir anında kesiyor

Çocuklarımızın hepsi titiz desene maşallah maşallah...aman hep öyle olurlar inşallah hiç sevemem pis çocukları...hep imrenmişimdir temiz titiz çocuklara...benimki bana çekmiş ama babası pek titiz değil hatta çok rahattır...ben küçükken annnem beni yıkayıpta üstümü giydirdiğinde saçlarımdam üstüm ıslanırmış dam la damla hemen ağlarmışım bunu değiştir bu kirlendi diye...ortalığı yıkardın diyor annem hattta bazen iki kere üstünü değiştirdiğim olurdu diyor...

kaydirigubbakcemile3 baksen püşlüyeopuyorumnanaktan ee Kaan sana çekmiş demekki.Canım ben de dolaplarımı çok düzgün tutumayı severim mesela bunu da niye öyle yapmaya başlamışım...küçükken sürekli üstümü değiştirip duruyormuşum hep bu güzel değilibu kirlendi bahaneleri uyuduruyormuşum.annem de dayanamayıp kızmış bana hep dağtıyorsun demiş.Ben de anne dağatmıyorsam olduğu gibi ise üsütmü değiştirebilirmiyim diye somuşum.annem evet demiş ve ondan sonra dolapları hep düzgün tutarmışım.sıf süslenebilmek için iş yaparmışım.Ama ben öyle işi sevenbir çocuk değildim.Eğer biş iş yaarsam ilk önce ne kadar para verceksiniz diye sorardım.:hulya::lepi:

Maşşalah kuzucuklara inşallah şu kışıda hastalıksız atalatırız ....çok korkuyorum şu domuz gribi illetinden ...evde hiçbirimizin aşısı yok...

Maşşalah kuzucuklara inşallah şu kışıda hastalıksız atalatırız ....çok korkuyorum şu domuz gribi illetinden ...evde hiçbirimizin aşısı yok...
korkama canım,allah kuru onları.Azkaldı zaten hava soğumaya başladı grip de bitecek...

Ne kadar para ha :))) akıllıymşın valla ...demekki paşam sana çekmiş...oda cin gibi baksana...süsün şimdide devam ediyormu peki?

Yamurcum soğan koydum ya biraz daha rahat nefes almaya başladı.işe yarıyor.
Öksürük için bir baş soğanı kaynatılır sonra balla içilir.ama soğan soymadan kaynatılır.Çokiyi geliyor ama hamileler içmemesi gerekiyor düşük yapma riski var.

havalar soğuyunca salgın dahada artacakmış diyo tv ler....soğukla beraber mevsimsel griplerde başlamış...artık ölenlerin sayısı açıklanmıyor..en son 500 e yaklaşmıştı...rabbim hepimizi korusun valla ona emanetiz...

Ne kadar para ha :))) akıllıymşın valla ...demekki paşam sana çekmiş...oda cin gibi baksana...süsün şimdide devam ediyormu peki?

süsmü nerdeeeeeeeeeeeeeeyok canım o eskiden kaldı.artık öyle süsülü değilim ilgim çekmiyor açıkçası.Rahatıma çok düşkün oldum,makiayc malzemelrim bozuldu artık.-tatlicadiarzu-

canım ne kadar para bilmiyorum dedesi getirdi.canım sorma bizimki ne giyidirdiğime hep bakar.ben de çıkartmasın diye hep abartarark ay nekadar güzel oldun diye söylüyorum.opuyorumnanaktan

havalar soğuyunca salgın dahada artacakmış diyo tv ler....soğukla beraber mevsimsel griplerde başlamış...artık ölenlerin sayısı açıklanmıyor..en son 500 e yaklaşmıştı...rabbim hepimizi korusun valla ona emanetiz...

ay öylemi...demekki artık alışveriş merkezlere gidemeyecez.ah hasta olmadan bu kısı atlasak süper olacak

canım geçoldu yatalımı,yarın yorucu bir gün bekliyor bizi:)))))))))))))))))sende gece emziriyorsun uykunu alamıyorsun.aa bugün erken kalktımı Kaan,kahvaltı ne durumdaydı?

X