Biz gece 11 de yatağa yatıyoruz ama uyuması 12 yi buluyo...sabahta 11 den önce uyanmıyo...gündüzde 5 yada 6 gibi yatıp 1 saat ancak uyuyo..eğer uyanınca yanına yatar emzirirsem 1 saat kadar tekrar uykuya devam ediyo.o zamanda gece daha geç uyuyo...gece uykumuz düzenlide gündüz çok belli olmuyo anlayacağın...erken yatıp kalkmasını istiyorum ama olmuyo...bazen 7-8 gibi uyanıyo çocuk o zamanda ben kalkamıyorum yataktan çok fena uykum geliyo bu sefer çocuk bakıyo ben ilgilenmiyorum emip tekrar uyuyo 11 e kadar...
Doktora gideceğiniz zaman eşim eşine telefonda tarif eder yada burdan tarif ederiz....aynı günde arayıp randevusuzlar listesine kayıt yaptırabilirsin...o zaman saat vermiyolar ama...tahmini olarak söylüyolar...biz acil olunca öyle gidiyoruz..
İşahsız mı olurmuş gerçekten mi? dikkat edeyim o zaman...zorla biraz ştahı açıldı çocuğun onuda tekrar kaybetmesin....
Dil konusunda senin durumun biraz farklı tabi ama birde iyi yönüyle düşün belki başlarda biraz bocalar ama zamnla 3 dili birden öğrenir fenamı...benim görümcemin çocukları avusturyadalar..orda doğğmuş büyümüşler...evde türkçe almanca karışık konuşulmuş...şimdi iki dilide çok güzel konuşuyolar..kafasının karıştığını düşünüyosun ama emin ol bir müddet sonra onunda zihni herşeyi toparlayacaktır...bebekkken öğrenmesi daha kolay ..sonradan istesede öğrenemez...bu arada sen kayınvalidenlerle beraber mi oturuyosun...3 .dil dediğin ne?