2008 Anneleri

canım beenim kızım hep zilliğinden yapıyor bunları herşeyin farkında yoksa ben bazen hayır duru bunu yapmamalısın diyorum bana kendince çıkardığı seslerle geri cvp verip ağzıyla çık çık ses yapıyor
bütün talimatları anlıyor bebeğini ayağına alıp ee ee diye benim taklidimi yapıyor maşallah diorum ama şu sıralar uyumaya geçerken huy değiştirmeye başladı

ben uyumadan önce hadi kızım uykuya gidiyoruz diyorum evde biri varsa el sallıyoruz babaya öpücük gündüz gece farketmez kilotlu çorabına kadar çıakrtıp pijamalarını giydiriyorum uyurken hikaye yada kitap mümkün değil kitabı elimden alıp yırtmak için çıldırıyor onun yerine kısık sesle ninni yada ee e yapıyorum yeni yeni huy edindi yukarda söylediklerimi bakalım daha neler görücez

varya ben sütemi boğuyorum çocuğu acaba

sabah 8 de kalkınca süt 10,5 gibi kahvaltıda peynir yumurta bazen mıhlama yapıyorum pekmez domates öğlene doğru meyvalı yoğurr öğle uykusu 2 gibi 250 cc süt kalkınca çorba genelde yoğun kıvamlı sebze çorbası akşam üstüne yakın yoğurdu meyvası akşam yemeğinde etli bişeyler pilav makarna uyurkende 250 cc süt yani günde 750 cc en az süt içiş oluyor peynir falan cabası tabi yediği yemekler çok aç değilse 5-6 tatlı kaşığından sonrasını istemiyor bende zorlamıyorum bakıcısıda bu düzende gidiyor

acaba sütü çokmu içiriyorum kızıma

Canım bana göre 750 çok.dediğim gibi verdiğin süt miktarı 500 ml gecmeyecek.Eğer günde 100 ml yoğurt veriyorsan süt miktarı 400 ml olacak.

canım benim oğlumda 15.08 dogumlu ve günde 3 defa 175 cc süt içiyor doktorumuz normal dedi tabi bıngıldagımız kapanmış neredeyse ama baş çevremiz standartın üzerinde oldugundan sorun yok
süt biraz kansızlık yaptıgı için ben de pekmez falan vermeye calışıyorum bir de kan şurubu yazdırdım ama daha başlamadık bire multivitamin veriyorum

uyku düzenine gelince bi ara bizde de olmuştu aynı şey benim oğlumda kendi kendine uyuyor ama ne kendi ne de ayağımda uyutamıyordum cok zor günlerdi ama biz o dönem geçici bi süre için almanyadaydık ve ben ona bağladım bu değişikliğe vermiş oldugu bi tepki olabilir diye sonra geçti yine kendi kendine uyuyor tabi arada yatmak istemediği zamanlar da oluyor arada ve ayağıma alıyorum 5 dk içinde dalıyor

kızlar benim adım banu bu arada bundan sonra sık sık gelicem aranıza kabul ederseniz

kızlar benim adım banu bu arada bundan sonra sık sık gelicem aranıza kabul ederseniz
ne demek canım hoşgeldin aramıza bizim aramızda 1 tane kız annesi vardı sen ikinci oldun
buranın havası değişsin biraz hepimizde erkek var kız anneleri istiyoruz aramıza kızının ismi nedir canım
ve kendinden bahsetsene biraz

banucum benim yeğenler günde 1 lt süt içerdi annem de egeye bakınca cok az içiyo diyor ama bana göre normal sende 250 yerine 200 cc ye düşürebilirsin bana da biraz fazla gibi geldi beslenmesi de cok güzel canım bizim oğlan bu kadar yese oooo.....

Canım bana göre 750 çok.dediğim gibi verdiğin süt miktarı 500 ml gecmeyecek.Eğer günde 100 ml yoğurt veriyorsan süt miktarı 400 ml olacak.

ben 750 nin üzerine 1 kasede yoğurt yediriyorum yemekle bide danonenin meyvalı yoğurtlarından yediriyorum

cık cık mı yapıyor yerim ben onu yaa
canım bizimkide asla hikaye masal dinlemiyo ancak birlikte resimlerine bakıyoruz neslerin isimlerini falan söylüyorum ama nafile hemen sıkılıp yırtmaya calışıyor

biz de uyku saati gelince babayla vedalaşıyoruz öpücük alıp beşiğine koyuyorum el sallıyor bize ve emziği alıp uykuya dalıyor uykusu yoksa zaten biraz yatıp sesleniyor ben daha uyumucam anlamında :)) biraz daha oynuyoruz sonra tekrar yatağa saat 9.30-10.00 gibi uykuya gidiyor bu aralar

Burcu sen ege için sormuşsun,canım ayşegülün dediği gibi sabah uyanınca sade st ver bide biraz miktarı azalt bi böyle dene bakalım kalkınca 30 saat bekle sonra kahvaltısını vermeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…