- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Canım danone meyveli yoğur deyince normal meyveli yoğurt yoksa küçük olanlardan yani peynir olanları.
yok küçük kaplarda 6 lı falan satıyorlarya ondan çok seviyo bende alıyorum
mesela tatlı çikolata yedirmiyorum nadir kek yapıyorum bazen kinderin süt dilimi yada evde yapılmış sütlaç
boyuna gelince utanarak söylüyorum hiç hatırlamıyorum akşam evde ölçeyim bakalım aşıya 29 unda gidicez çünkü
benim kızım bana çekmiş ama minyon (şimdiki kilomu dikkate almazsak tabi) yarın yazayım boyunuda siz normalmi söylersiniz bana
30 dk demek istedin sanırım :)Burcu sen ege için sormuşsun,canım ayşegülün dediği gibi sabah uyanınca sade st ver bide biraz miktarı azalt bi böyle dene bakalım kalkınca 30 saat bekle sonra kahvaltısını vermeye çalış.
banu aramıza hoşgeldin canım
oooo ayşegül canım benim mumnun oluruz aramıza sık katılmana valla bende bazen çoooook yoruluyorum..
fikriyeciğim ne güzel uyutuyorsun ben hepsine senin yöntemi yaptıgımı düşünemiyorum saatler sürer herhalde:)) ben önce pijamalarını giydiriyorum sonra mamalarını hazırlıyorum yataga yatırıyorum mamayı yediriyorum sonra kapıyı kapatıp çıkıyorum karanlıkta uyuyorlar gece lambası yok ama biz eşimde salonda şişme yatakta yatıyoruz ne yazıkki yanlarında yatınca uyanıyorlar hemen kızlar sizdede durumlar aynımı?
fikriye dr. ne yaptın canım gittinmi? gitmediysen sanberkte aynıysa dr. sorarmısın bunlar derin uykuya ne zaman geçicek üfffffff