2008 Anneleri

Daha öncede sanberk de kahvaltı etmek istemezdi bende sabahki süt azaltınm sonra kaldırdım ve direk kahvaltısında vermeye başladım.Şimdi iyi kahvaltı ediyor diyebilirim.

Canım danone meyveli yoğur deyince normal meyveli yoğurt yoksa küçük olanlardan yani peynir olanları.

yok küçük kaplarda 6 lı falan satıyorlarya ondan çok seviyo bende alıyorum

mesela tatlı çikolata yedirmiyorum nadir kek yapıyorum bazen kinderin süt dilimi yada evde yapılmış sütlaç

boyuna gelince utanarak söylüyorum hiç hatırlamıyorum akşam evde ölçeyim bakalım aşıya 29 unda gidicez çünkü

benim kızım bana çekmiş ama minyon (şimdiki kilomu dikkate almazsak tabi) yarın yazayım boyunuda siz normalmi söylersiniz bana

Onlardan günde tek 1 tane verebiliriz danone hatında aramıştım dr 1 taneden fazla önermiyoruz demişti.

selam kızlarr
uzun zamandan beri uğrayamadım artık daha sık gelmeye çalışcamm
benim oğluşş off ne uykusuz bi çocuk oldu kzıım deseniz daha fena çok inat yorgunum bende hemde çokk aynurcum kadar olmasada . aynurum nasıl başediyo 3 bebekle diye bazen aklıma geliyosun canım Allah kolaylık versin
yeni topiğimiz hayırlı olsun diyorum
yeni ARkadaşımız hoşgeldin canım isim banu galiba bende ayşegül :))
kızlar çok takip edemedim inşallah herkesin keyfi yerindedir çok öpüyorum hepinizi

banu aramıza hoşgeldin canım
oooo ayşegül canım benim mumnun oluruz aramıza sık katılmana valla bende bazen çoooook yoruluyorum..
fikriyeciğim ne güzel uyutuyorsun ben hepsine senin yöntemi yaptıgımı düşünemiyorum saatler sürer herhalde:)) ben önce pijamalarını giydiriyorum sonra mamalarını hazırlıyorum yataga yatırıyorum mamayı yediriyorum sonra kapıyı kapatıp çıkıyorum karanlıkta uyuyorlar gece lambası yok ama biz eşimde salonda şişme yatakta yatıyoruz ne yazıkki yanlarında yatınca uyanıyorlar hemen kızlar sizdede durumlar aynımı?
fikriye dr. ne yaptın canım gittinmi? gitmediysen sanberkte aynıysa dr. sorarmısın bunlar derin uykuya ne zaman geçicek üfffffff

Son düzenleme:
ıyi akşımlar ayurcum.Canım dr gidemedik babamız bugün 17 de eve döndü.Kısmet ise cuma günü Bulgaristana giteyi düşünüyoruz artık dönüşte dr gideriz.Canım birkaç yerde 3 yaşına kadar uykuyla problermleri olabilirmiş.

Burcu sen ege için sormuşsun,canım ayşegülün dediği gibi sabah uyanınca sade st ver bide biraz miktarı azalt bi böyle dene bakalım kalkınca 30 saat bekle sonra kahvaltısını vermeye çalış.
30 dk demek istedin sanırım :)
evet canım haklısın aslında yarın sabah sadece 100 cc süt vereyim bakalım bi denemeliyim umarım işe yarar yoksa hep sütle kansız kalcak yavrum

ıyi geceler arkadaşlar geldim ama yine kimsecikler yok.....
Fikriyecim seni çaldırayım dedim ama eşimin işi var demişsin o yüzden vazgeçtim...cumaya kısmetse gidiyosun heralde memlekete...umarım oradanda yazışma fırsatını bulursun...seni çok özleriz çünkü...bana geliceksin diye paln yapıyodum ama kısmetse dönüşte artık...bizi unutma sakın oralada..

Burcucum yazdığın şarkılar çok güzel biçoğunu yazdım melodisini de bulurum artık bişekilde....

Senecim canım sohbetlerimizi gerçekten çok özledim...inşallah Rabbim çabalarını boşa çıkarmaz...sınava kadar bütün dularım seninle canım...Allah bol bol zihin açıklığı versin...benim girmem hayal inşallah sen girersin artık...bu arada kuzeninin çocuğu nasıl oldu merak ettim..inşallah sağlığı daha iyidir...emzirme ile ilgili sıkıntılarını yazmışsın emin olki ben daha şimdiden sıkıntısına girdim bile..gündüzleri azaltmaya çalışıyoum ama nafile...bana yapışık geziyo evin içinde artık korktu mu anladımı nedir..sürekli otur diye işaret ediyor..yani sen oturki bende kucağına geleyim emeyim...olmadı nenne diye uyku numarası yapıp yatağa götürüyor...had, yatalım yani ...uyturken yanına uzanıp emzirerek uyutuyorumya ....nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...süte alışsındiye çabalaıyorum...biberonu fırlatıp atıyor...sütlü çorbaları seviyor ama sade kesinlikle içmiyor...su bile verirken şüpheyle içine bakıyor artık başka bişey koymuşmuyum diye...çok fena yani hiç kandıramıyorum...

canım sağolsasın

ben kapıyı daha uyanıkken çekip gitsem hemen kalkar yataktan atlayıp kapıyı yumruklayıp bize bağırır benim kızım içerde oyun var çünkü biliyo o yüzden hep dalmasını bekliyorum

burcu evet hepsini copy paste yapıp aldım ama hani o baştaki başparım başparmağımın dışındakilerinin melodilerini bilmiyorum onları nasıl halledicez

bugün sabah egeye 150 cc süt verdim içine 2 tane büsküvi koydum sabah 6 da
kahvaltı yapar bugün diyordum ama yine yapmadı yarım üçgen peynir yedi
12 gibi de yarım kase mercimek corbasını zor içirebildim iştahımız cok kapalı bu aralar mafoldumben

burcuuu
benimde burak ım yemiyor bu gün çocugun ağzına baktımda nerdeyse 4 diş birden çıkıyor nasıl yesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…