- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fikriyecigim geldim ama çıkıyorum yarın gündüz yazışırız eşim bu aralar nette hep araba arıyor iyi geceler öptümmmm
tesekkürler canımMerhaba Burcu evet ya baya da yazdık.Sen yoktun nerdeydin.Kocacın evdeyken bizi unuttun galiba.Canım sen nasılsın sağlık sorunların vardı..düzelme varmı?
En son gittiğin dr tam olarak ne dedi,tedavisi ne kadar sürüyormuş,bir diyet önerdimi.Hatırladığım kadarıyla kan şekeri ilgiliydi.Nİye soruyorum çünkü öyle ise bazı gidalardan uzak durmalısın.tesekkürler canım
tam olarak iyileşemedim burda gidebileceğim iyi bi doktor arıyorum ama maalesef yok
kızlar biz prenevar aşısı olduk dün
doktora flor hapı sordum o da Türkiye'de içme sularında flor oranı cok düşük ve erken iş çürüklerinin 1 numaralı nedeni dedi flor hapı yazdı hani içinde su 400 tane olandan daha almadık yarın başlıcaz tahlil yapmadı ama rengi soluk dedi baktı kan şurubu yazdı aslında bunu ege ağlarken bazen nefes almayı unutuyor morarıyor rengi onun içinde yazdı bir de bağışıklık sistemini güçlendirecek bi multivitamin yazdı
kilo 11 boy 82 cm cıktı
Merhaba Fatmacım,bugün nasıl geçti?
Bİz de yarın dr gitmemiz gerekiyordu.Ama eşim hala eve dönmedi bu akşam da havaalanda kalcak yarın yetişir mi bilmiyorum.Yamur kk girse de onun gitti hastaneye gidecektin ben nasıl giderim oraya sorayım.Bakalım belki yalnız giderim.