- 29 Aralık 2007
- 4.201
- 0
- 48
canım hoşbuldumm. biraz önceki mesajımda anlattım canım eh işte idare eder bir gün geçirdik evde istedim dışarıya çıkalım ama babamız beni bekleyin dedi onun gelmeside akşamı buldu sonrada ben vazgeçtim gündüz gözüyle gitsek iyi olurdu dedim. reale gidelim diye geçirdim animasyon gösterileri oluyor gündüzleri ozan için degişiklik olurdu yarın nasip olursa gidecegiz inşlah.Aslıcım hoşgeldin canım,bugun nasılsın,nasıl geçiyor hafta sonu
kızlar ne güzel ilgileniyorsunuz minik kuzularla ancak ben geldigimde ozan ege uyuyor oluyor ben yorgun gelmiş oluyorum ev işleri okul işleri derken onlarla ugraşıyorum. sonra uyanıyor ancak ogluşumla boguşuyoruz birde gündüzleri sürekli mama mama diye peşimde dolanıyor.legolarıyla oynuyoruz.biliyorsunuz biz halen yürümüyoruz yürüme alıştırmaları yapıyoruz koltuga bırakıyorum sırtını yaslıyor oyunlaştırarak bana gelmesini saglıyorum 2-3 gündür 3-5 adım atıyor sonra mutluluktan uçmalar yapıyoruz. kendi kendine sürekli konuşuyor ama ne söyledigi anlaşılmıyor. akşamda kendi kendine konuşurken kardeşimi aradım bak neler bıdırdanıyor yegenin diye abla hiç birşey anlaşılmıyor artık 2-3 cümleyi birleştirebilmeli dedi sen konuşmuyormusun anlatmıyormusun dedi yapıyorum ama acaba yanlış yaptıgım birşeylermi varmı bilmiyorum.Valla biz bu aralar kaşık çatal kullanmasını öğrenmeye çalışıyoruz ama pek başarılı olamıyoruz çünkü Kaan hemen sıkılıp kalkıyor...bunun için makarna,fasulye,barbunya,nohut vs haşlıyorum tek tabağa koyuyorum ..eline kaşık verip malzemeleri başka bir tabağa koymasını gösteriyorum...bazen koyuyor bazen eliyle ağzna alıp yiyor..çatala biraz daha alıştı gibi. 3-5 dk yapuyor ama sonra oaraya buraya saçıp ayağıyla üstlerine çıkıp ezmek istiyor...
kızlar biliyorum gelir gelmez yine sizleri sorulara bogdum acaba azmı ilgileniyorum yoksa dogru bir ilgimi gösteremiyorum neyi nasıl yapacagımı ne kadar yapacagımı şaşırdım.