- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ne diyorum biliyomusun birgün bize gelsen sen...Çapanın ordan tek otobüsle kapımızın önüne kadar gelebiliyosun...eşini beklemene gerek yok...eşin izin verirmi öyle?
Olur canım tabi neden olmasın...36 KE karadeniz mahallesine bineceksin son durakta ineceksin...benim gelemem imkansız Kaan otobüs ve dolmuşta hayatta durmuyo...hemen meme isteyip ağlıyo...
Olur canım tabi neden olmasın...36 KE karadeniz mahallesine bineceksin son durakta ineceksin...benim gelemem imkansız Kaan otobüs ve dolmuşta hayatta durmuyo...hemen meme isteyip ağlıyo...
Fikriyecim çok teşekkür ederim canım hayranım sana araştırmacı ve her konuda bilgi ediniyorsun canım ben yetişebildigim kadar çevremden ögrendigim kadar uygulamaya çalışıyorum birde sizlerin sayesinde. tahminlerime göre annemin gelmesinden etkilendi diye düşünüyorum ama dişlerde yapabilir diyorum. geceleri odasında kesinlikle lamba yakmıyorum canım ozan ege karanlıkta uyumaya alışık. gündüzleride elimden geldigince neler yaptıgı ile ilgili konuşmaya çalışıyorum.ama senin verdigin örneklerde çok güzel bu gün gündüz kendi haline bıraktım ögle uykusuna geç yattı ve normal günlük uykusunu uyudugu için 3.30da yatıp 6da kalktı dogal olarakta geç yattı biraz önce uyuttum ama yarın sabah erken kalkarsa gündüz uyku saatini degiştirmeden eski düzenimizde devam edecegim ama yanında yatma konusunda ben yatacagım belki annemin yatmasından rahatsız oluyordur gece yanına gittigimde beni yanından göndermiyor çünkü belkide o yüzden uyumak istemiyorda olabilir diye düşünüyorum.fikirlerini uygulayacagım canım.Aslıcım sanberk de bu kadar uyuyor canım.bence fazla uyumuyordur.!0 aylıgından beri gece nobetler olurmuş bebeklerde.Dönem dönem 3 yaşina kadar görülebilir.Nedeni ise gün içinde yaşadıklardan çok etkileniyorlar,herşey yenidir onlar için ve herşeyden heycanlanırlar.Bİr süre sonra kendinden bu gece nöbetler bitiyor.Senin yapabilceğin şey onu tekrar yatırmaya çalışmak.Gece yatmadan önce yaptığınız şeyleri tekrar yapın .Çok alçak sesle şarkılar şöyle biraz kitap okuyun masaj yapabilirsin.Biraz gün içinde yaşıdıkları ilgili konuş onunla.Onun duygularını sen anlatmaya çalış.Mesela balkondan araba mı gördün evet gördün çok heycanlan dimi... gibi konuşursan ona ne hissetiğini anlamayi öğrencek ve rahatlayacaktır.Işığı açma tek gece lambası olsun ve ailede kimse kalkıp bakmasın herkez uyumuş gibi yapsın.Anlat ona şimdi gece ve herkes uyur.Sanberki uyuturken ona herkesin uyumasını anltıyorum...başlıyorum hadi Anne uyudu,bau bau uyudu,mayv mayuv uyudu en sonunda sanberk uydu diyorum,öyle bütün bildiği hayvanların uyduğunu anlatıyorum ve çok rahatlıyor.
tşkler fikriyecim hemen pazartesi bir supravit alayım faydasını görürüz diye düşünüyorum.zaten ozan ege normal kilolu bir çocuk yemesi düzelirse zayıflamasında kilo alsın.Aslıcım benim ilk kullandığım vitamin supravit ve çok memnun kaldım,anberk çok ama çok iştahsızdı,bu şurubu içtiktek sonra iştahı baya açıldı.Ama Ozan Ege diş çıkartıyorsa geçici olarak birkaç iştahsız günleri olur.
Arkadaşlar burda çocuklarımızla oynadığınız oyunları yasak birbirimize fikir vermiş oluruz.Siz ne dersiniz.
Evet fikriyecim cebeci çok ilerde biz daha yakınız sana....
iyi geceler fıstıklar...ne var ne yok..