2008 annelerı burda bulusalım

bebegınızde yemek konusunda ne gıbı zorluklar yasıyorsunuz

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
bu arada solemeden gecemıcem SEMBAR KIZIN ASYANINsacları masallah cok guzel ya allahım nazarlardan saklasın benım kuzum kelde bole saclılar gorunce heveslenıyorum napım

canım teşekkür ederim.aslında kızımın saçları çok seyrek uzun olduğu için öyle görünüyor.ben de kızımı keltoş kızım diye seviyorum.siteye ne zaman girdiğimizi sormuşsun herhalde herkes bebişleri uyutup giriyordur o yüzden belli bir zamanı yok.senin tecrübelerinden faydalanmayı çok isterim.

haziran 14 te kavustum ogluma.. allah herkesın bebegını anasına babasıan bagıslasın evlat sevgısı bambaska. yeryuzunde anlatacak kelıme varmıdır kı..

ama zorluklarıda var elbette.. ben suan oglumla buyuyorum.. ama yınede cok sanslıyım kı babaammesıyle beraber bakıyoruz

tickerimla ugrasip duruyorum .. kizlar cikiyormu benim ticker? bende gözükmüyo 783246786 yerden ticker yapip yapistirdim olmuyooooo

merhaba arkadaşllar
bende 14 mayısta oğlumla buluştum
dünyanın en güzel duygusuymuş
allah herkese yaşatsın bu duyguyu

bizim defnemiz de 15 nisan da doğdu 4300dü 10 gün önce tartıldık en son 9400dü tombikim

mrb kızlar ben cok hastayım ya grıp olmusum kuzuma gecer dıyede korkuyorum hem hapsırık hem bas agrısı ufffffffffffffffffffffffff...................
benım prensesımde 15 martta 3.810 dogdu suanda 10.500 gr masallah kuzuma

masallahkılosu cok ıyı allah nazardan saklasın sanada gecmıs olsun canım neler verıyosun boyle bebısıne

geçmiş olsun canım
emzirmeden geçmez grip yanlız emzirirken maske tak yada kafanı başka yere çevir

benim bitanem tatlı oğlumda 26şubat sezeryan cocuğu 3400gr.51 cm le doğdu şuan 8300gr.cok şükür sağlıklı.ama ek gıda hala yüzde seksen almıyor.

masallahkılosu cok ıyı allah nazardan saklasın sanada gecmıs olsun canım neler verıyosun boyle bebısıne

canım tesekkurler oncelıkle

benım kız elımde ne gorse hemen kapıyor yemege cok duskun allahım dualarımı kabul ettı buyuk kızımda cok zorlanmıstım halada ole zorla 2 saate yemek yedırıyorum ama bu fıstıgım masallahı var umarım hep bole yıyenm cocuk olur

selaaam yerimseniben
benim kızım da 11 haziranda 3.460 gr ve 49,5 cm doğdu.şimdi dört aylık oldu ve 8 kilocukkk.boyu da 65 cm cik....çok şükür sadece sütümü veriyorum.daha hiç mama yemedi.Allahıma bin şükür...emzirin emzirin sütünüz bol olsun arkadaşlaaaar.....:teytey:

Bizde 17 ağustos doğumluyuz ..35 haftalık doğduk 2.725 gr... Şu an 46 günlüğüz kilomuz 4.900 gr...Sarılık dışında çok şükür bi sorunumuz yok .Sadece anne sütüyle besleniyoruz umarız bu hep böyle devam eder....Tüm annelere sevgiler.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…