2008 annelerı burda bulusalım

bebegınızde yemek konusunda ne gıbı zorluklar yasıyorsunuz

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

sueda_ebrar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
83
2
86
39
Diğer
evet arkadaslar gordugum kadarıyla bız 2008 annelerı olarak bır yerde toplanıp konusalım cocuklarımızın herseyını paylasalım hepınızı beklıyorum sızlerle tanısmak ıstıyorum benım 2 tane kızım var bırı 2006 dogumlu dıgerıde 2008

benimde bir oğlum war cnm daha 2.5 aylık temmuz 15 doğumlu ismi EGE...

arkadasım sen tecrubelı bır annesındır artık 2.bebısınmıs bıze onerebılecegın seyler vardır puf noktalar benım ılk bebegım acemı mıyım onerılerını beklıyorum

ay cok sevındım sızlereınde burda olduguna hangı vakıtler burdasınız umarım denk geırızde bol bol tecrubelerımızı paylasırız hepınızın meleklerıde cooook tatlı masallah hepınızınkını allahım aılesınden ayırmasın bır omur boyu saglıkla ınsallah

bu arada solemeden gecemıcem SEMBAR KIZIN ASYANINsacları masallah cok guzel ya allahım nazarlardan saklasın benım kuzum kelde bole saclılar gorunce heveslenıyorum napım

benimde iki çocuğum var kızım 8 yaşında oğlum 6.5 aylık 17 mart doğumlu hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın inşallah ...

Kizlar hangi vakitlerde burdasiniz hic karsilasamiyoruzki malesef tanisalim uzun uzun yazisalim
ya arkadaslar birde kim online degil nerden gorebilirim

hihoyyyt Merhaba arkadaşlar benim meleğim de 3 aylık oldu adı erinç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…