• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 annelerı burda bulusalım

bebegınızde yemek konusunda ne gıbı zorluklar yasıyorsunuz

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
slm kızlar biz 2008 şubat doğumluyuz ve 6.5 yaşında bir ablamız var çoğunuz taze annesiniz sanırım görevinizde başırılar dilerim 2008 annelerini bir arada görmek güzel uamrım sürekliliği gelir topikin

slm kızlar benım bebısımde 2 ay10 gunluk sohpetlerınıze katılmak ısterım.tabıı bızım kucuk cadıdan fırsat kalırsa :))

mrb annısler kımse yokmu hanı nerdesınız
benım yumurcak dunden berı koltuklardan tutunup kalkmaya calısıyor guya ama pattadanak dusuyor

benimde kızım hasta oldu ya:( bende astım var inşallah onda yoktur pazatesi dr a gtcez bakalım.bebek arabası ile ilgili konu actım ama cvp gelmedi.sızler hangsnı onerırsınız acaba.

ozlemcım gecmıs olsun canım ya ınsallah prensesıne gecmez
ben oto koltugu ablasına almıstım sımdıde onu kullanıyorum kucuk kızıma cok rahat oluyor dogrusu

merhaba güzel anneler..benim oğlum da 21 ocak doğumlu, 37 haftalık iken 3220 gr doğmuştu şu an 8,5 aylık ve 10900 gr..

Selam 2008 anneleri benim kızımda 10 ocak doğumlu umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz:))

Selam 2008 anneleri benim kızımda 10 ocak doğumlu umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz:))

hoş geldin canım aramıza sık sık bekleruk senide yeni gelenlerin hepsinide
kızlar biz akut bronşiyolit olduk ama bir haftada tedavi sonuç verdi allahıma bin şükür şimdi büyük kızım faranjit oldu bende grip oldum bakalım darısı başımıza bizde hastalıklardan kurtulabilsek

Back