canım photoscope die bi programda yaptım google de ararsan ilk çıkan sitenden indir çokda basit yapması ben ebrarın fotolarını daha bastırmamıştım bugünlerde bi albüm alıp bastırmayı düşünüyodum bu programı görünce bu halleriyle bastırmaya karar verdim. (ayrıca bu programı temmuz anneleinden öğrendim. :)
Elif'cim çok tatlı maaşallah allah analı babalı büyütsün ..... cnm sen nezamandır mama kullanıyorsun? ve mama kullandığından beri Ebrar kaç kilo aldı? bende yeni mamaya başladım. bakalım Eylül 3 aylıkken 5.200 dü şimdi nası olacak. cnm sana dr'un Fantomat'ı önerdimi kilo almasını sağlıyormuş..
teşekkür edriz öznurcum biz 1 aydır mama kullanıyoruz ama fazla deil 10 dk emio 30cc mama verioruz zaten duyduguma göre bebelec fazla kilo aldırmıyomuş fantımatı da ilk defa burda duydum mamaya başlamadan önce ebra 4,570kg dı bu ay dr daha gitmedik bayramdan sonra tatilden gelince gidicez inş. ebrar bana kilo almıyo gibi geliodu ama gecen büyük die giydirmedigim elbiselerin 6 taneside oldu demekki kilo almaya başlamış ben farkında deilmişim.. ayrıca eylülde çok şirin maşallahh allah bütün bebekleri nazarlardan korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?