• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

aslıcım iletişim veya bize danışın bölümlerinden girip istiyorum diye mail atacaksın. bana biçoğundan geldi. tuğba özelden yazim marka yasaktır belki burada

bizim dr da geçen ay ebrar kil almıo die aptamil tavsiye eti ama ben ebrara bi kaç kez vermiştim ve çok kusmuştu bu yüzden dr bebelec verin dedi 1 a oldu nerdeyse ama sanki hiç kilo almıo gibime gelio acaba 1 aylıgına aptamilimi denesem ...bu arada zeseze ogluşun pek tatlı maşallahhhh..

özel msjın kapalı.
bebek bezleri pri...,mol...,bab............,hu.......,
mamalr mil.......,beb.......,ülk.....
temizlik ve bakım; niv....
ben bunlara attım mail. biri 1.5 ay sona dedi. birinden ret cevabı geldi.
numune göndermiyoruz deseler bile siz tekrar tekrar mail atın. bezimden veya mamadan memnun deilim değiştirmek istiyorum diyin.(ayerba senin taktik telif istemezsin umarım;)

teyzeleri işte benim minik kızım ebrarrr ..ama maşallahh deyin kızıma

dsc00452ip6.th.jpg

unvere canım ben 40.günden beri beb.... kullanıyorum kilo alımı da gayet iyi.(bikaç gün iştah sorunu yaşadık o kadar) bence bebeğinin bünyesiyle ilgili bi durumdur. dr.a sorup değiştirmeni tavsiye ederim nacizane
fıstrığına kırkbir kere maşallah

Zeseze e Unvere maşallah bebişlerinize.Oğluşumuz tam bir oğluş valla,bu çapkın gülüş yıkar karşısında duranı:)))Kızımızda bir o kadar cimime ama çook cici.Kokluyorum miss gibi bebişlerinizi...

teyzeleri budda yeni öğrendiğim photosop resimlerimiz

74608968pp6.th.jpg

33641264ws0.th.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kız naptın çocuğu ay gülme krizine girdim sabah sabah eray görürse yıkılır bunu masa üstüne kopyaladım hemen sen çocuğu çabuk kıllandırdın:Döptüm.gönderdim aklına hangi firma varsa hepsinde numune yokmuş.bitek nest... o adres istedi bide milu.... elimizde olandan göndeririz üyeyseniz dedi bende 2 aydır üyeyim bişe göndermediniz dedim zaten üyelere gönderiyorlarmışta...bakalım bezlerden hiçbişe çıkmadı mol.pinti gönderemeyiz demiş aman gönderme 2 tane bezine kaldık sanki ay çok fenayıııııım.niv.daha göndermedim bugün atarım email.

benim takvm ne diyo ya 3 aylık 4 haftalık diyo o ne be daha 7 sinde 4 aylık olcak 30 31 çekiyo ondan mı öyle yazıyo yoksa yanlışmı bu tarih yanlışmı yazdım acaba ama doğru çözemedim

bizim dr da geçen ay ebrar kil almıo die aptamil tavsiye eti ama ben ebrara bi kaç kez vermiştim ve çok kusmuştu bu yüzden dr bebelec verin dedi 1 a oldu nerdeyse ama sanki hiç kilo almıo gibime gelio acaba 1 aylıgına aptamilimi denesem ...bu arada zeseze ogluşun pek tatlı maşallahhhh..

canım benim,milupa 1 -milumil kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.yaklaşık 5 gündür kullanıyoruz hem kusması durdu hemde kilo alımı bikaç günde bile farketti.bi dene isrersen.afiyet,sağlık olsun...

ayy çokk datluu zezeze yirim onu ben annesii maşallahh :nazar:
elifciğim çok şeker olmuşş ebrar :nazar: maşallah kızına, nasıl yaptın o resmi öylee banada ver o tüyoyu bende yapimm murat ıma

canım benim,milupa 1 -milumil kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.yaklaşık 5 gündür kullanıyoruz hem kusması durdu hemde kilo alımı bikaç günde bile farketti.bi dene isrersen.afiyet,sağlık olsun...
bende almanyadan getirttik süper içiyo ertuğun iştahı onunla yerine geldi düzeldi artık bebelac içmiyo hiç sevmiyo bir zamanlar bayılıyodu damak zevkleri degişiyo.kızlar almanyada mamalar çok ucuz bilginize 1 mama fiyatına 600 grlık mama alıyosunuz benimde görümcem getirtiyo ama zor işte orda yakının olsa ne güzel olurdu yaaa

zeseze bio... dan geldi bişe yazmadılar ama dün istedim bu ğün geldi çok güzel şeyler

Lilypie : Free Baby Birthday Card aşkım burdan devam et resimi sonunda ekliyosun ama nen bi türlü resimle takvimi birleştremedim ing.yok bende sende varsa becerirsin banada gösterirsin yapamazsan ne yazmak istedini yaz ben yaparıom ok öptüm erenimi

ayy çokk datluu zezeze yirim onu ben annesii maşallahh :nazar:
elifciğim çok şeker olmuşş ebrar :nazar: maşallah kızına, nasıl yaptın o resmi öylee banada ver o tüyoyu bende yapimm murat ıma

canım photoscope die bi programda yaptım google de ararsan ilk çıkan sitenden indir çokda basit yapması ben ebrarın fotolarını daha bastırmamıştım bugünlerde bi albüm alıp bastırmayı düşünüyodum bu programı görünce bu halleriyle bastırmaya karar verdim. (ayrıca bu programı temmuz anneleinden öğrendim. :)

Back