Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

yhaa nihancıgım ne güsel çıkmış elvin öyle seni yerken yavrum yhaa yerim ben onun o tontiş yanaklarını ... maşallah kzuuma maşallah..

Maaşallah Elvin ciğe annesi,pembiş pembiş çok cici olmuşda gezmelere gitmiş.Allah analı babalı büyütsün Nihan...

allah analı babalı büyütsün nihancım elvinede maşşallanh çok tatlı kızın öptüm yanaklarından

saolun teyzeleri kızım tontiş gördüğünüz gibi taşımakta zorlanıyorum walla.biraz daha büyüsünler de kardeşleri ile toplansın oynasın kuzum:)

ayyy nihaaaan naptın sen kııss.nazar değcek kuzumaaa :))) allahım nazarlardan korusun yavrumu...maşallah maşallah 41 kere maşallah. kaç kilo oldu elvin yavv... mrk ettim şimdi :)))

4.ay dolduğunda 8.600 gr dı.bu cmrts gidicez 9u geçmiştir diye tahmin ediyorum çünkü taşıyamıyorum :) maşallah kuzuma...

bayramda halama gittiğimizde,kızımın dedehalası :)))

halasıyla yatak keyfinde :)

nihancım maşallah elvine çok tatlı olmuş tam yemelik ahh bi araya gelebilsekte fotolardan deilde canlılarını koklaya koklaya sevsek ne güzel olurdu

ayyyy elvin cok şeker cıkmış ömerde tambi capkın gbi beyzamızda cok tatlı ayyy alllhım nazarlardan saklasın

slm arkadaşlar biz geldiiiik. maaşallah kuzularımın kardeşleri ne kadar büyümüş. bizde yarın ekleriz resimlerimizi. minikleri öpüyorum

maşşallah Elvinimize Nihan, öp o tontiş yanaklarından yerime
bu da bizim yağuşuklu teyzoşları :) maşallah deyin

Son düzenleme:
oy maşallah 41 kere maşallah allahım yerim ben seni yakışıklım öncede dedim şimdide diyorum senin erkekin çok can yakacak annişi öpüyorum sizi

hepinize günaydın arkadaşlan nasılsınız.bu arada dün karma aşımızı olduk akşam biraz huysuzlandı ateşimiz 37,5oldu ateş düşürücü falan verdim düştü.şuan iyiyiz.sizin bbeklerde huysuzlandımı arkadaşlar.

bu arada arkadaşlar dün kızımın kilosu 6,750 boyuda 63 cm çıktı bana sankı biraz azmış gibi geldi kilosu sizce normalmı bebeğime ek gıda vermiyorum henüz anne sütü alıyo sadece.başlamalımıyım acaba kafam karıştı benim biraz

simayyhan endişelenme cnm kilosu ve boyu iyi maşallah
lilithu bu ne yaaa maşallah büyüdüğünde kızlarla başınız dertte cnm walla :)
kübraaa adam gibi adamım gelmiş benim yeni resimleriyle yerim ben onuuuuu :)maşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…